Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Vaše hodnocení ve škole?

Příspěvekod Jitrocelnik » 05 lis 2016, 15:41

Zdravím,

Tak obecně by mě zajímalo co je tu vlastně za lidi, jak na tom jste ve škole a popřípadě na jaký obor chodíte?

Začnu, chodím na základní školo do 9 ročníku připravuji se na příjmací zkoušky. Chtěl bych na obor Počítačové systémy, sítě + grafika.
Obrázek [CS 1.6 Admin] 2016 - 17.8

Máš nějaký problém? Neváhej a napiš mi, rád poradím.
Jitrocelnik
Zkušený
Zkušený

Vaše hodnocení ve škole?

od Rumcajz » 05 lis 2016, 15:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Vaše hodnocení ve škole?

Příspěvekod R4V3N » 05 lis 2016, 18:00 VIP

Dobře tedy já budu první kdo reaguje :lol:
Přidám i něco málo z působení na GS.

Jsem Adam, zdravím :lol:
Jsem ve 2. ročníku na sš technické ve Vysokém Mýtě, obor Počítačová grafika ve strojírenství. Nemám to tam rád, takže ať už to je za mnou :lol:
Na Jailbreaku mám přezdívku skripter, děkuji všem co mi ji vymysleli :lol: Hraji Furien a jsem oldschool cskař takže celkem skill :lol:

Toť vše, více o mě na brazzers nebo písněte PMku, jsem vám plně k dispozici! :twisted:
[EVIP] Teamspeak 3
[EVIP] Furien #1
[EVIP] Jailbreak #1
[EVIP] Zombie Chronic #1

MY TOASTER SPECS:
CPU: i5 6600 (3,3-3,9ghz)
GPU: GTX 970 4GB
RAM: DDR4 16GB
SSD+HDD: 120GB + 2,12TB
Obrázek
R4V3N
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod LuckONE » 06 lis 2016, 21:32 VIP

Takže Ahoj.
Zatiaľ chodím na základnu školu do 9. triedy. A na strednú školu chcem ísť na CNC. (Rozhodujem sa medzi AutoMechanikom alebo Počítačovim programátorom.) :)
"Nie je možné poraziť človeka, ktorý sa nikdy nevzdáva." - Babe Ruth.

Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
LuckONE
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod JayoX » 07 lis 2016, 21:31 VIP

Jmenuji se Ignác a živím se jako kapsář. Nejčastějí působím v pražském metru na stanici Anděl, popřípadě u orloje. Rád svůj výdělek utratím za kočičí burger v mekáči.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod YamaL » 07 lis 2016, 21:32 VIP

JayoX píše:Jmenuji se Ignác a živím se jako kapsář. Nejčastějí působím v pražském metru na stanici Anděl, popřípadě u orloje. Rád svůj výdělek utratím za kočičí burger v mekáči.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zombie veterán
YamaL
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Forst » 07 lis 2016, 21:52

LuckONE píše:Takže Ahoj.
Zatiaľ chodím na základnu školu do 9. triedy. A na strednú školu chcem ísť na CNC. (Rozhodujem sa medzi AutoMechanikom alebo Počítačovim programátorom.) :)

Ahoj, navážu na tvůj příspěvek, protože jsem si všiml, že se rozhoduješ mezi CNC a automechanikem možná ti pomůžu se rozhodnout.

Jsem ve 4. ročníku na Střední škole Jeřabinova v Rokycanech a studuji právě zmíněný obor CNC mechanik seřizovač posledním rokem, kdy v dubnu bude studium zakončené maturitní zkouškou.

Se známkami to není zrovna pravé ořechové, takový ten průměr typického středoškoláka, který si myslí, že mu patří celý svět a na školu dlabe. Praxe mi jde od ruky, s tím jsem nikdy neměl problém a náročnost oboru? Jsou chvíle kdy člověk neví, ale pak si to vždy po svém přebere. Obor má dobré uplatnění a v dnešním světě se určitě neztratí, pokud jde o strojařinu tak je to skvělá volba. Samozřejmě ti do toho nechci nijak kecat, je to tvá volba a dělej jak uznáš TY za vhodné.

A moudro na závěr? ''Můžeš být blbej, ale musíš si umět poradit'' a ve 21. století to platí dvojnásob.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
Forst
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod Jitrocelnik » 07 lis 2016, 23:34

Exci, taktéž rozmýšlím nad CNC v Třemošnici. Uplatnění má, protože v dnešní době je takových lidí málo. O to nejde, ale teď otázkou kdo má větší uplatnění? Programátořina, nebo CNC?
Obrázek [CS 1.6 Admin] 2016 - 17.8

Máš nějaký problém? Neváhej a napiš mi, rád poradím.
Jitrocelnik
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Forst » 08 lis 2016, 06:46

Jitrocelnik píše:Exci, taktéž rozmýšlím nad CNC v Třemošnici. Uplatnění má, protože v dnešní době je takových lidí málo. O to nejde, ale teď otázkou kdo má větší uplatnění? Programátořina, nebo CNC?

No jde o to co programátořinou myslíš, protože i na CNC se učíte programovat, tedy aspoň my máme zaměření na seřizování a vytváření programů pro CNC stroje v systému Heidenhain a Fanuc, ale k tomu jsme se dostaly až ve 3. ročníku, protože předchozí dva roky jsme měli ruční zpracování kovů (pilování, řezání apod.) a klasické obrábění jako mají například obráběči kovů (soustružení, frézování, vrtání).
Až ve 3. a 4. ročníku jsme šli na CNC a začaly jsme se učit tvořit programy pro danou operaci, ale takový postup má nejspíše každá škola.

A jestli váháte, protože o oboru nic nevíte či neumíte nebo jste nikdy nic moc na ruce nebyly, tak váhat přestaňte, protože jsem před nástupem na střední školu také nic neuměl, byl jsem levej jak poleno a i přesto jsem žádné problémy nikdy neměl. Tak když to dokáže trouba jako jsem já tak proč ne jiní :)

Pokud jsem použil nějaký výraz, kterému nerozumíš tak se na to vyprdni a neřeš to, časem se vše naučíš a možná si na mě vzpomeneš, buď v dobrém nebo jako na nějakýho blázna co si jen tak blekotal někde na nějakém portálu ve volné diskuzi :D
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
Forst
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod LuckONE » 08 lis 2016, 07:02 VIP

eXcision píše:
LuckONE píše:Takže Ahoj.

Ahoj, navážu na tvůj příspěvek, protože jsem si všiml, že se rozhoduješ mezi CNC a automechanikem možná ti pomůžu se rozhodnout.

Jsem ve 4. ročníku na Střední škole Jeřabinova v Rokycanech a studuji právě zmíněný obor CNC mechanik seřizovač posledním rokem, kdy v dubnu bude studium zakončené maturitní zkouškou.

Se známkami to není zrovna pravé ořechové, takový ten průměr typického středoškoláka, který si myslí, že mu patří celý svět a na školu dlabe. Praxe mi jde od ruky, s tím jsem nikdy neměl problém a náročnost oboru? Jsou chvíle kdy člověk neví, ale pak si to vždy po svém přebere. Obor má dobré uplatnění a v dnešním světě se určitě neztratí, pokud jde o strojařinu tak je to skvělá volba. Samozřejmě ti do toho nechci nijak kecat, je to tvá volba a dělej jak uznáš TY za vhodné.

A moudro na závěr? ''Můžeš být blbej, ale musíš si umět poradit'' a ve 21. století to platí dvojnásob.

Tak zatiaľ ti ďakujem za radu...ja to zvážim...A pak sa nejak rozhodnem. :) ;)
"Nie je možné poraziť človeka, ktorý sa nikdy nevzdáva." - Babe Ruth.

Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
LuckONE
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod iSeiso » 11 lis 2016, 08:06

Zdravím,
moje jméno je Okuchukwu [okečukvu] a ve škole dostávám samé dobré známky co se toho týče.
Pracuji jako profesionální sběrač hřibů a satanů, samozřejmě mě tato činnost uživuje.
Děkuji iksD
adekvátní
iSeiso
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Sofka0823 » 23 lis 2016, 19:38 VIP

Okej, chodím na základku ale zatiaľ plánujem ísť na SŠ Informačnú a masmediálnu technológiu alebo na filmovú grafiku. :D Držím vám všetkým palce! :)
Mám rada psy a ovečky, okrem iného rada spím a papám. Obľubujem sushi a pizzu.
Sofka0823
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod h4shth4g » 26 pro 2016, 15:33

Chodím na SOŠ veterinátnu v NR do 3.ročníka, po absolvovaní by som chcel pokračovať na VŠ v Brne.
h4shth4g
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod frydas » 27 pro 2016, 00:47

No já studuju VUT v Brně a jsem ve třetím ročníku na dvou fakultách :) konkrétně VUT FP a VUT FSI :)
k tomu ještě učím na nejmenovaném gymnáziu v Brně ČJ, ekonomiku, marketing (a management) :)
Jistě si vy na COD serverech vzpomenete, že vás často opravuji :D
Obrázek[/url]

Isle of Jura = nejlepší whiskey :)
frydas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod PanaMatko » 03 led 2017, 21:45 VIP

Volam sa Martin.. Chodim do Humenného na Gagls (gymnazium armadneho generala Ludvika Svobodu :D)... Do 2 rocnika :D bavi ma informatika a matika a hlavne programovanie, ktore sa doma ucim (v Jave) ... Kolektiv dobry... Len :D iba jedna spoluziacka pije co je smutne...musim chodit pit s kamaratmi z inych tried :/
PanaMatko
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Smokeyy » 08 led 2017, 21:58

JayoX píše:Jmenuji se Ignác a živím se jako kapsář. Nejčastějí působím v pražském metru na stanici Anděl, popřípadě u orloje. Rád svůj výdělek utratím za kočičí burger v mekáči.

To ty si mě na tom Andělu okradl? :evil:
Obrázek - Stále hrdý fanoušek SPARTA PRAHA :)
Obrázek
Smokeyy
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Další

Zpět na Volná debata