• Stránka 1 z 1
Bude niekedy CTF Turnaj ? :/
Dobrý Deň , chcel by som spýtať či ešte je v pláne nejaký CTF Turnaj.. napr. Vianočný CTF Turnaj , ktorý vždy býval pokiaľ si dobre pamätám .. Tak prečo nie je aj tieto Vianoce ...CTF bol mód , ktorý bol populárny tak prečo ho nechať zaľahnúť len tak .. vidím tu furien cupy ..5v5 cupy ale žiaden CTF . Nerozumiem tomu . To si to nevie niekto zobrať na starosti alebo čo ?
Príde mi , že sa na tento mód už zabudlo .. a že sa necháva len tak 4fun akože hrajte si tam do blba .. Bolo by fajn ak by sa nejaký takýto turnaj ešte zorganizoval.. myslím že by sa nejaké tími určite nahlásili .
Peace !
Príde mi , že sa na tento mód už zabudlo .. a že sa necháva len tak 4fun akože hrajte si tam do blba .. Bolo by fajn ak by sa nejaký takýto turnaj ešte zorganizoval.. myslím že by sa nejaké tími určite nahlásili .
Peace !
- Tomasenko
- Kolemjdoucí
Bude niekedy CTF Turnaj ? :/
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Bude niekedy CTF Turnaj ? :/
Ahoj, obávám se, že Vánoční CTF turnaj neproběhne, neboť stálí organizátoři odešli nebo zrovna nemají čas, snad příště..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
To ako vážne sa nennájde niekto , kto by to zorganizoval ? Si snáď robíte srandu , každoročnú tradíciu necháte len tak .
- Tomasenko
- Kolemjdoucí
Tomáško, nie každý má vždy na všetko čas.. Vieš oni musia myslieť aj na to aby bol organizátor niekto rozumný kto tomu rozumie a koho poznajú, nedá sa v tejto dobe veriť každému a nie každý je schopný niečo také zorganizovať. Musíš chápať tých ktorí to mali organizovať. Sú Vianoce a ľudia chcú byť s rodinou, tak to už na Vianoce býva, chodia do roboty alebo sa starajú o rodinu. Tak to chodí nie vždy každý môže vyhovieť.
Šťastné a veselé Vianoce prajem.
-Sofka <3

-Sofka <3
Mám rada psy a ovečky, okrem iného rada spím a papám. Obľubujem sushi a pizzu.
-
Sofka0823 - Zkušený
CtF turnaj je v plánu, ale nevíme kdy, nebo jestli vůbec bude 

-
Smokeyy - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1