• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] nick name
Ahoj známej má problém stim že musí každou mapu psát svůj nikc znova. Jakmile začne nová mapa tak mu to skočí na
GAMESITES PLAYER nevíte někdo co stim?
Děkuji za každou radu Ahoj KAČKA
GAMESITES PLAYER nevíte někdo co stim?
Děkuji za každou radu Ahoj KAČKA
Adminka all servery krom JB/TTT 30.3 2016
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
-
UnderKACENKA - Zkušený
[vyřešeno] nick name
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: nick name
Nemá steam a chodí jen dopoledne zejtra ti to sem hodim.
-
UnderKACENKA - Zkušený
Tak jsem ho našla *B2K* EC314
-
UnderKACENKA - Zkušený
Jsem si ho zkusil nastavit a změnilo mi ho na Gamesites. Zkoušel jsem různé typy serverů a všude to samé, takže rezervovaný není.
Ať si zkusí místo těch hvězdiček dát něco jiného, třeba -B2K- EC314 , _B2K_ EC314, /B2K/ EC314 (tady ty mi šly).
Asi tomu vadí, že jde za sebou K a * (taky jsem zkoušel P a *) z důvodu možných nadávek (všichni asi znají nějaké na K a P), protože třeba *B2J* jde.
Ať si zkusí místo těch hvězdiček dát něco jiného, třeba -B2K- EC314 , _B2K_ EC314, /B2K/ EC314 (tady ty mi šly).
Asi tomu vadí, že jde za sebou K a * (taky jsem zkoušel P a *) z důvodu možných nadávek (všichni asi znají nějaké na K a P), protože třeba *B2J* jde.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Ahoj , je divné , že to nejde protože normálně to fungovalo vždycky ... Až teďkom každou mapu mi to vyhazuje , ale jako dělám to pokaždé co mi zbývá
Vzdát se *B2K*EC314 nechci za nějaké pomlčky atd, je to tým s kterým jsme málem vyhráli veikonoční turnaj proti adminům 2 roky zpět ještě za Světlušky

- EC314
- Kolemjdoucí
Nedá se bohužel nic dělat.
Zkoušel jsem i to samotné *B2K* a hádej co? Změnil se
Maximálně můžeš napsat soukromou zprávu Dwandymu ať ti tam udělá výjimku, což je ale dost nepravděpodobné, že se stane.
Zkoušel jsem i to samotné *B2K* a hádej co? Změnil se

Maximálně můžeš napsat soukromou zprávu Dwandymu ať ti tam udělá výjimku, což je ale dost nepravděpodobné, že se stane.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Zdravím..
No problem je asi jasný, vedení dělalo pár upráv kvůli reklam, ktere se projevovaly na celých GS serverech.
Je tam asi zákazané použivaní takového podobného nicku který používaš, proto se ti to automatický přejmenuje na "gamesites player"
jedína možnost že by sis to dal třeba to závorek "hranatých"..
Vyjímka asi nebude možná..
No problem je asi jasný, vedení dělalo pár upráv kvůli reklam, ktere se projevovaly na celých GS serverech.
Je tam asi zákazané použivaní takového podobného nicku který používaš, proto se ti to automatický přejmenuje na "gamesites player"
jedína možnost že by sis to dal třeba to závorek "hranatých"..
Vyjímka asi nebude možná..
-
SiGiii - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1