Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno]DD2/./fOESTER-.-

Příspěvekod foester » 10 led 2017, 20:43

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: .
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #2
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [Obchazeni banu]
[=] Zabanovany nickname: Tm.Gallo |fOESTER-.-
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:122252686
[=] Zabanovana IP: 188.175.35.36
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================

Hrál jsem a hrál jsem a najednou ban. Důvod: Cheaty (obcházení banu). Přitom jsem žádný ban neobešel a cheaty taky nemám. Proč bych si kurvil steam v hodnotě 250€ kvůli 1.6 serveru.

A jsem EVIP hráč.
PS: Už jsem to tady dával, ale chci to pořešit s normálním schopně chápajícím člověkem třeba na TS. A ne s klukama kterým je maximálně 16 let a píšou to co je napadne. :)
foester
Amatér
Amatér

[Vyřešeno]DD2/./fOESTER-.-

od Rumcajz » 10 led 2017, 20:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: DD2/./fOESTER-.-

Příspěvekod Jadberg » 10 led 2017, 21:06

Prostě jsi dostal ban na nonsteamu, že jsi si zkusil na našem portále nějaké ty cheaty zapnout, šel jsi na pána na steam, že budeš v klidu hrát dál, tím jak jsi šel na steam jsi se snažil obejít ten ban, který jsi dostal na ns, co na tom důvodu nechápeš... :? :? :?
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod foester » 10 led 2017, 21:35

:D A zase. Já to chápu, ale když dostaneš ban na NS, tak ti to píše, že pokud chceš hrát opět na našem portálu, tak si musíš zakoupit originální hru. A já ji mám a hral jsem na ni bez cheatů. Tím pádem je ban neprávem. Podle mojí úvahy je to tak, že když mám EVIP, tak mi dají jen tak bezdůvodný ban, abych si to vyměnil za to evip. :D
foester
Amatér
Amatér

Příspěvekod Seweee » 10 led 2017, 22:19

Nechápu, proč tady zakládáš další topic, vše se řeší ZDE, kde máš už i vyjádření Roxtedyho.
Všem nám tady nepíšeš, jak nám je 16, přičemž Ty už po desátém vysvětlení různých lidí, ať už v minichatu, nebo v topicu, jsi nedokázal pochopit, proč ten ban máš :roll:
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod foester » 11 led 2017, 09:55

Založil jsem to znova, protože jsou tam už mnohem novější případy a vše je vyřešeno nebo se řeší. A v tom mojem se napíše jedna zpráva za několik dní. A ban na Steam jsem pořád nepochopil. Všichni tam píšete, že jsem ho dostal za obcházení, ale když dostanu ban na NS, tak mi to píše, že si musím koupit originální hru, abych mohl opt hrát na GS. Tak jsem šel na originální hru. A ban za obcházení? Zajímavé, že jak jsem neměl EVIP, tak jsem hrát mohl. Pak jsem měl EVIP a už dostávám ban. :D Není to spíše tak, že GS chce aby jste mi vzali EVIP abych si koupil další? :)
foester
Amatér
Amatér

Příspěvekod frydas » 11 led 2017, 10:02

Ne není, ta hra ti píše něco ve stylu, že ban není tvůj ? tak si kup originál hry... ty jsi se veřejně několikrát přiznal, že kromě banu za cheaty na ns a banu za obcházení na steamu (kde to téma bylo hodnocené jako vyřešené) jsi na starém PC dostal taky perma ban za cheaty, což znamená, že jsi vlastně obešel ban hned dvakrát a to se tu vážně ještě přijdeš hádat ? Minimálně 5 lidí ti ať už tady nebo v minichatu vysvětlilo co máš dělat, tak se tím řiď a nezaspamovávej forum. Cheatoval jsi, tak si nes následky a nesnaž se tady dělat z lidí ....
Obrázek[/url]

Isle of Jura = nejlepší whiskey :)
frydas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod foester » 11 led 2017, 10:12

Ta hra píše, že pokud si chceš znova zahrát, tak si kup originální hru. Nic takového, že ban není tvuj tak si ji kup. :D Ano, přiznám se, že jsem na NS cheatoval. A i na starém ts. Ale to bylo nevím před kolika lety. Ale i tak jsem mohl hrát na steamu a nikdo neřešil to, že je to obcházení, přitom to obcházení není. Sama hra píše, ať si koupím origo hru abych mohl zase hrát. :D A už je i obcházení to, že si koupím nový pc a budu tam hrát? Myslíš si, že jsem si koupit pc abych mohl hrát na GS nebo co? :D Dokud jsem neměl EVIP, tak se to neřešilo. Mám EVIP a dostanu ban. :D Pěkně kluci. Jde vidět jak na to chodíte. :D Ale mi nedělá problém si to EVIP vyměnit za unban, když ho mám zdarma a můžu jich mít několik. :D
foester
Amatér
Amatér

Příspěvekod MaxwellCZE » 11 led 2017, 10:41

Roxtedy ti dal jasné vyjádření v minulém topicu. Pro spam to tu uzamykám. PS: Když budeš vyměňovat výhody, tak už budeš muset vyměnit VIP za všechny tvé zabanované účty, jinak se to zase bude brát jako obcházení.

Lock.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015. ;)
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
Steam : MaxwellCZE
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Zpět na Unban Žádost