• Stránka 1 z 1
SOUTĚŽ O VIP A CS1.6 smskey
Ahoj, jelikož mi tu zbylo pár kódů na vip, tak Vám dám možnost si o ně zasoutěžit.
Jako první místo bude VIP kód + originál hry CS 1.6
Druhý obdrží VIP kód + random steam key
Třetí obdrží originál hry CS 1.6
Podmínky jsou následující:
Hry se nezúčastní nikdo z administrátorů, můj bratr (Yacht) a hráči, kteří obdrželi více než 5 banů (tzn. i 10 minut za nadávky).
Soutěž bude spočívat v tom, že do 10.1. budete nahlašovat hříšníky na serverech sem: call-of-duty-servery-f823.html a podle vzoru. Dáme si určitou tabulku pro hodnocení vašich úlovků.
Malé bany (do hodiny) = 1bod
Střední bany (1-6 hodin) = 2body
Velké bany (6 a více hodin) = 3body
Jiné bany (myšleno trvalé) = 6bodů
Tento systém však poběží i opačně, tzn pokud nahlásíš někoho dle vzoru správně za AB a hráč ho mít nebude, tak nejenže nebudete mít 6 bodů, ba naopak budete 6 bodů v mínusu, proti stavu ve kterém jste byli -- tzn máš 12 bodů nahlásíš AB a špatně --- 12-6=6 bodů). Pokud hráč, který se účastní soutěže bude sám banován, jeho body mu propadají automaticky na 0. Za žádost mimo vzor bude odečten stejný počet bodů, jako možný bodový zisk.
Další pravidýlko je to, aby se hra rozšířila mezi lidi, kdo se zúčastní, dá si za jméno (hra o vip na foru).
Ten kdo se zúčastní, sem dodejte svůj nick ve hře, svoje hlstats (najdete zde: http://hlstats.fakaheda.eu/ ) a svoje steam/valve id. Pokud by hráč, který vyhraje první cenu již měl steam acc (což se dozvíme z přidaného SSID), steam cs 1.6 automaticky putuje dále, nejdále však do pátého místa ! Stejně tak i u dalších míst
. Soutěž bude probíhat do 10.1. 23:00, poté si každý hráč sečte své bodové hodnocení a vystaví jej sem, kde v případě vysokého bodování (pro místa 1.-3.) budou výsledky mnou kontrolovány. Pokud by první vítěz byl více než dvojnásobně úspěšnější než druhý v pořadí, automaticky mu připadají oba vip kódy (tzn. evip). Pokud by nebylo něco jasné, neváhejte mě kontaktovat. Přeji úspěšný lov.
Jako první místo bude VIP kód + originál hry CS 1.6
Druhý obdrží VIP kód + random steam key
Třetí obdrží originál hry CS 1.6
Podmínky jsou následující:
Hry se nezúčastní nikdo z administrátorů, můj bratr (Yacht) a hráči, kteří obdrželi více než 5 banů (tzn. i 10 minut za nadávky).
Soutěž bude spočívat v tom, že do 10.1. budete nahlašovat hříšníky na serverech sem: call-of-duty-servery-f823.html a podle vzoru. Dáme si určitou tabulku pro hodnocení vašich úlovků.
Malé bany (do hodiny) = 1bod
Střední bany (1-6 hodin) = 2body
Velké bany (6 a více hodin) = 3body
Jiné bany (myšleno trvalé) = 6bodů
Tento systém však poběží i opačně, tzn pokud nahlásíš někoho dle vzoru správně za AB a hráč ho mít nebude, tak nejenže nebudete mít 6 bodů, ba naopak budete 6 bodů v mínusu, proti stavu ve kterém jste byli -- tzn máš 12 bodů nahlásíš AB a špatně --- 12-6=6 bodů). Pokud hráč, který se účastní soutěže bude sám banován, jeho body mu propadají automaticky na 0. Za žádost mimo vzor bude odečten stejný počet bodů, jako možný bodový zisk.
Další pravidýlko je to, aby se hra rozšířila mezi lidi, kdo se zúčastní, dá si za jméno (hra o vip na foru).
Ten kdo se zúčastní, sem dodejte svůj nick ve hře, svoje hlstats (najdete zde: http://hlstats.fakaheda.eu/ ) a svoje steam/valve id. Pokud by hráč, který vyhraje první cenu již měl steam acc (což se dozvíme z přidaného SSID), steam cs 1.6 automaticky putuje dále, nejdále však do pátého místa ! Stejně tak i u dalších míst

Isle of Jura = nejlepší whiskey

-
frydas - Zkušený
SOUTĚŽ O VIP A CS1.6 smskey
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: SOUTĚŽ O VIP A CS1.6 smskey
Docela mě překvapilo, že se nikdo nezúčastnil o 500 kč zadara, no co se dá dělat, výhra propadá mně ...

-
frydas - Zkušený
frydas píše:Docela mě překvapilo, že se nikdo nezúčastnil o 500 kč zadara, no co se dá dělat, výhra propadá mně ...
Moc mě to nepřekvapilo, lidi z COD na forko nechodí + by se dalo říct, že cod už nějakou dobu upadá a upadat bude.
-
zedy - Drbna
tímto jsem je chtěl k nám i přilákat, ale dokud se o ten mod nezačnou více starat kompetentní osoby, inovovat ho a vylepšovat, tak tam ani nikdo nebude

-
frydas - Zkušený
• Stránka 1 z 1