• Stránka 1 z 1
JB mapy
Chcem sa spýtať či by nebolo možné pridať omnoho viac máp do JailBreaku. Tie mapy čo sa hrajú dokola časom omrzia hlavne hráčov ktorí sú tam každý deň tak ako ja
Určite to nie je tak náročné pridať pár máp. Kto súhlasí pripojte sa ku mne a napíšte svoj názor dole 

JailBreak #2 EVIP
-
Adaqino - Kolemjdoucí
Re: JB mapy
Keď tak môžte napísať aké mapy by ste uvítali
mne napríklad chýba jail_beach jááááj to bolo vzbúr keď sa táto mapa hrávala
a ešte jb_temple veľa atrakcií neviem prečo sa zrušila a tiež aj jail_indiana je super ale aspoň že jail_indiana_v2 ostala 

JailBreak #2 EVIP
-
Adaqino - Kolemjdoucí
ten beach tam byl, také nevím proč to zrušili 

- forzyyk
- Kolemjdoucí
forzyyk píše:ten beach tam byl, také nevím proč to zrušili
Bol zrušený pretože bol zabugovaný a zhadzoval server

-
MessWithTheBest - Zkušený
Máp je tam podľa mňa dosť. To len vy stále votujete tie isté (rats, bailon, crime, rush..)
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
JimCarry píše:Máp je tam podľa mňa dosť. To len vy stále votujete tie isté (rats, bailon, crime, rush..)
Ja už som hral všetky.. a votuju sa napríklad aj mapy ako jail_rehab_b3 alebo jail_justice_brgames ale myslím že by sa mohli pridať ďalšie. Celkom ma zaujala mapa jail_alphacs_winter, jb_percraft ale úplná bomba je Jail_Titanic.
JailBreak #2 EVIP
-
Adaqino - Kolemjdoucí
Pripájam sa. Rád by som privítal nové mapy s novými aktrakciami a tiež mi dosť chýba mapa jail_beatch.
-
h4shth4g - Kolemjdoucí
Jenomže ono není zas tak lehké vybrat mapy které by se tam daly přidat. Na některých mapách je moc kraválu (z vlastní zkušenosti), třeba když máte velkou část mapy pokrytou tím plechem či co to je, tak to dělá hrozný kravál a není moc slyšet. A hlavně je těžký vybrat mapu, kde není zas tak moc velkých bugů, protože si pamatuju, jak jsem hrál jb asi před 3 rokama, a byla tam mapa, kde ctčka museli otevřít dvoje dveře u hromadné cely pomocí tlačítek a když se dal mod, tak jim se cely neotevřely, nebo tam ještě byla šachta, kde jsi mohl kempit celou hru a nikdy tě nikdo nemohl zabít.
Moje nejoblíbenější mapa byla jail_beach_v3, která byla bohužel odstraněna. Třeba jí ještě někdy na gs serverech uvidíme, třeba.
Pak se mi ještě líbí tyhle mapy, ale mám pocit, že ty na gs nebyly (nebo to jsem ještě nehrál jb):
jb_glaitura
jail_leyawiin
jail_oyunhavuzu_v2
Moje nejoblíbenější mapa byla jail_beach_v3, která byla bohužel odstraněna. Třeba jí ještě někdy na gs serverech uvidíme, třeba.
Pak se mi ještě líbí tyhle mapy, ale mám pocit, že ty na gs nebyly (nebo to jsem ještě nehrál jb):
jb_glaitura
jail_leyawiin
jail_oyunhavuzu_v2
"Music speaks louder than words." - Kousei Arima

-
ReinVanAstrea - Amatér
Flash12CZ píše:Najviac sa mi páčila mapa jailbreak_warning. Vela atrakcii a hlavnĕ trezor u ct spawnu
Jo, tu jsem měl taky rád
"Music speaks louder than words." - Kousei Arima

-
ReinVanAstrea - Amatér
Podla mna je tiez map dost a ako povedal Jim, vsetci votujete tie iste...Skoda ze malokto chce napriklad taky flyhigh, ten je super. 

Mám rada psy a ovečky, okrem iného rada spím a papám. Obľubujem sushi a pizzu.
-
Sofka0823 - Zkušený
• Stránka 1 z 1