• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Akademik| FURIEN
Zdravíčko, po slušnej dobe som dostal znova chuť začať s furienom, tak pomaličky by som chcel začať na gs s akademikom.
Prejdime teda k žiadosti, prosím.
Nick ve hře: DA BEST ^ NERTN
Nick na fóru: Kajsel
Odkaz na profil: Stačí kliknúť vľavo na moj nick, automaticky Vás to presmeruje.
Věk: 17
Steam ID: STEAM_0:0:132958038
Sekce, kde chcete akademika: Furien
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=15891
Proč chci akademika: Povedal by som, že patrím ku skúsenejším hráčom furien módu.
Mojou prítomnosťou na servery by som sa pokúsil spríjemniť hru tým, že nahlásim nejaké tie prehrešky na fórum. Nechcel som hneď žiadať o admina na Furiena, začnem takto ako akademik, teda rád by som.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: V roku 2012 som na Furiene dostal perma ban za wh od groosa, bol to oprávnený ban. V tej dobe som cheatoval a oprávnene som dostal ban, no po trošku dlhšej dobe som si kúpil steam a začal hrať kvalitne a bez cheatov. Od vtedy som žiadne vážnejší prehrešok na GS nemal.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ne.
Ďakujem za odpoveď.
Ak by nejaký admin, alebo niekto s vyššími privilégiami chcel so mnou pokecať na ts, není problém.
PS: Užívajte deň ! a ten popisok, čo mám dole si nevšmajte.. To som písal slušne dávno.
Prejdime teda k žiadosti, prosím.
Nick ve hře: DA BEST ^ NERTN
Nick na fóru: Kajsel
Odkaz na profil: Stačí kliknúť vľavo na moj nick, automaticky Vás to presmeruje.
Věk: 17
Steam ID: STEAM_0:0:132958038
Sekce, kde chcete akademika: Furien
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=15891
Proč chci akademika: Povedal by som, že patrím ku skúsenejším hráčom furien módu.

Moje prohřešky na GS nebo jinde: V roku 2012 som na Furiene dostal perma ban za wh od groosa, bol to oprávnený ban. V tej dobe som cheatoval a oprávnene som dostal ban, no po trošku dlhšej dobe som si kúpil steam a začal hrať kvalitne a bez cheatov. Od vtedy som žiadne vážnejší prehrešok na GS nemal.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ne.
Ďakujem za odpoveď.

PS: Užívajte deň ! a ten popisok, čo mám dole si nevšmajte.. To som písal slušne dávno.

-
Kajsel - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Akademik| FURIEN
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Akademik| FURIEN
Ty poznámky na ostatní hráče mi doopravdy vadí, protože se snažíš je všemožně ponižovat. Mimo jiné nemáš aktivitu a přestal si hrát hned potom, co si požádal o akademika. Takhle to nepůjde. Dodělej aktivitu, chovej se slušně a za dva týdny můžeš požádat.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1