[Zamítnuto] Akademik| FURIEN

Příspěvekod Kajsel » 10 led 2017, 22:45

Zdravíčko, po slušnej dobe som dostal znova chuť začať s furienom, tak pomaličky by som chcel začať na gs s akademikom.
Prejdime teda k žiadosti, prosím.

Nick ve hře: DA BEST ^ NERTN

Nick na fóru: Kajsel

Odkaz na profil: Stačí kliknúť vľavo na moj nick, automaticky Vás to presmeruje.

Věk: 17

Steam ID: STEAM_0:0:132958038

Sekce, kde chcete akademika:
Furien

Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=15891

Proč chci akademika: Povedal by som, že patrím ku skúsenejším hráčom furien módu. :D Mojou prítomnosťou na servery by som sa pokúsil spríjemniť hru tým, že nahlásim nejaké tie prehrešky na fórum. Nechcel som hneď žiadať o admina na Furiena, začnem takto ako akademik, teda rád by som. :)

Moje prohřešky na GS nebo jinde: V roku 2012 som na Furiene dostal perma ban za wh od groosa, bol to oprávnený ban. V tej dobe som cheatoval a oprávnene som dostal ban, no po trošku dlhšej dobe som si kúpil steam a začal hrať kvalitne a bez cheatov. Od vtedy som žiadne vážnejší prehrešok na GS nemal.

Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ne.

Ďakujem za odpoveď. :) Ak by nejaký admin, alebo niekto s vyššími privilégiami chcel so mnou pokecať na ts, není problém.

PS: Užívajte deň ! a ten popisok, čo mám dole si nevšmajte.. To som písal slušne dávno. :D
Kajsel
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Akademik| FURIEN

od Rumcajz » 10 led 2017, 22:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Akademik| FURIEN

Příspěvekod Tommy58 » 12 led 2017, 14:25 VIP

Ty poznámky na ostatní hráče mi doopravdy vadí, protože se snažíš je všemožně ponižovat. Mimo jiné nemáš aktivitu a přestal si hrát hned potom, co si požádal o akademika. Takhle to nepůjde. Dodělej aktivitu, chovej se slušně a za dva týdny můžeš požádat.

Zamítnuto.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky