• Stránka 1 z 1
Na slovo štart môžeš ?
Ako je to pri "na slovo štart môžeš" ?
Simon mi vysvetlí atrakciu a potom povie na slovo štart môžeš začať.
A ja nezačnem a zabije ma je to FK ?
Tak ako to teda je ?
Lebo dal som hráča do PP a admin mi napísal že FK to nebol .
4:40 Pre podrobnejšie
Simon mi vysvetlí atrakciu a potom povie na slovo štart môžeš začať.
A ja nezačnem a zabije ma je to FK ?
Peace píše:Môžeš je nepriami a neprestný príkaz, môžeš neznamená musíš !
Tak ako to teda je ?
Lebo dal som hráča do PP a admin mi napísal že FK to nebol .
4:40 Pre podrobnejšie
GTA:SA-MP Administrátor [REDNECK] - 05.12.2018 - až do zrušenie serveru
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
-
GSTeeZee - Sponzor
Na slovo štart môžeš ?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Na slovo štart môžeš ?
"Pojďte za mnou walkem." "Můžete doběhnout." Taky stále walkuji.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Ahoj, trošku ťa poupravím. Povedal som, že: "Má dávať JASNÉ a ZROZUMITEĽNÉ príkazy. Môcť neznamená musieť".
Presne ako napísal Viktor - keď ti Simon povie - "Poďte za mnou walkom" a potom dodá "môžete dobehnúť" - neznamená, že musíte dobehnúť a keď Vás zabije, že ste nedobehli, tak ste dostali FK.
Tým som chcel povedať presne to, že ak chcel aby ste dobehli mal dať jasný a zrozumiteľný príkaz - "Dobehnite!"
Presne ako napísal Viktor - keď ti Simon povie - "Poďte za mnou walkom" a potom dodá "môžete dobehnúť" - neznamená, že musíte dobehnúť a keď Vás zabije, že ste nedobehli, tak ste dostali FK.
Tým som chcel povedať presne to, že ak chcel aby ste dobehli mal dať jasný a zrozumiteľný príkaz - "Dobehnite!"
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
Pokud jde o situace typu "Pojďte za mnou wallkem. Můžete doběhnout." Tak doběhnout nemusíš a když tě zabijí, dají ti FK.
Pokud ale Simon vysvětluje atrakci, například "Na slovíčko start můžete přejít dráhu a kdo bude první na konci, ten přežije.", potom FK nedostaneš, protože Simon jasně řekl kdo přežije a kdo umře. Nemusel si jít, ale umřeš a FK to nebude.
Pokud ale Simon vysvětluje atrakci, například "Na slovíčko start můžete přejít dráhu a kdo bude první na konci, ten přežije.", potom FK nedostaneš, protože Simon jasně řekl kdo přežije a kdo umře. Nemusel si jít, ale umřeš a FK to nebude.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1