• Stránka 1 z 1
[Steam] Steam
Zdravím,
nevím kam to napsat, tak vám to napíšu zde.
Jde o to že při přihlášení do služby steam mi vždy vyjede tabulka že nejsem přpojen k internetu a že je možnost jít do offline režimu a bla bla.
K internetu jsem připojen takže vtom problém nebude
, zkoušel jsem se tak 50x znova přihlásit ale furt samý problém, reset PC také nepomohl tak doufám že mi pomůžete vy.
Screen tabulky : https://ctrlv.cz/QBdy
Tento problém se mi stal poprvé takže vůbec nevím čím to může být způsobené když jsem k internetu připojen normálně
nevím kam to napsat, tak vám to napíšu zde.
Jde o to že při přihlášení do služby steam mi vždy vyjede tabulka že nejsem přpojen k internetu a že je možnost jít do offline režimu a bla bla.
K internetu jsem připojen takže vtom problém nebude

Screen tabulky : https://ctrlv.cz/QBdy
Tento problém se mi stal poprvé takže vůbec nevím čím to může být způsobené když jsem k internetu připojen normálně
-
GrooS - CS 1.6 Admin
[Steam] Steam
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam
Zdravím.
Zkoušel jsi Unnistal steamu?
Používáš router ? Pokud ano tak ho zezadu vypni, počkej 10sec a zapni znova zda-li to pomůže.
Pokud nepomůže tak zkus následující postup.
Zapni start a do vyhledávání napiš :
Správce zařízení - Sítové adaptéry - (NÁZEV TVÉHO ADAPTÉRU) - Klikni na něj pravím a dej vlastnosti - Ovladač - A zde si bud vyber Vrátit změny nebo ho odinstaluj a nainstaluj ručně nový.
Zkoušel jsi Unnistal steamu?
Používáš router ? Pokud ano tak ho zezadu vypni, počkej 10sec a zapni znova zda-li to pomůže.
Pokud nepomůže tak zkus následující postup.
Zapni start a do vyhledávání napiš :
Správce zařízení - Sítové adaptéry - (NÁZEV TVÉHO ADAPTÉRU) - Klikni na něj pravím a dej vlastnosti - Ovladač - A zde si bud vyber Vrátit změny nebo ho odinstaluj a nainstaluj ručně nový.

-
Taygete - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1