• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Top JailBreak moments on GameSites
Zdravím všetkych. 
Napadol ma taký nápad. A možno už tu bol, možno nie, neviem o tom. No poďme k vecí. Keďže JB servery sú obľúbené na GS, a hrajú tam super ľudia, ktorí sem tam (nechtiac, možno aj naschvál) urobia nejakú haluzinku, nejaký fail alebo dajú niečo neskutočne.
(Napr. invis, bum bac all CT dead. Alebo je VD, CTs sa pozabudnú a nestrážia, zobere skúter a bum simon down.
). A napadlo ma, že by ste tu, alebo mne do PM posielali demá s vyčasovaním. Ja by som to editoval, postrihal a robil takéto videjká. Išlo by to napr. tu na fórko, a možno aj YT. (Len či by sa to chytilo).
Vyjadríte sa čo najviac k tomúto, dajte plusy, mínusy. Ak by ste súhlasili, tak nejaké chybičky, úpravy atď.
Pekný zvyšok dňa vám praje chicken.

Napadol ma taký nápad. A možno už tu bol, možno nie, neviem o tom. No poďme k vecí. Keďže JB servery sú obľúbené na GS, a hrajú tam super ľudia, ktorí sem tam (nechtiac, možno aj naschvál) urobia nejakú haluzinku, nejaký fail alebo dajú niečo neskutočne.

Vyjadríte sa čo najviac k tomúto, dajte plusy, mínusy. Ak by ste súhlasili, tak nejaké chybičky, úpravy atď.

Pekný zvyšok dňa vám praje chicken.
XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
Top JailBreak moments on GameSites
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Top JailBreak moments on GameSites
Ahoj,
určitě zajmavý nápad
Chtěl bych to vidět
určitě zajmavý nápad

Chtěl bych to vidět

-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
+ Jailbreak Fails
Když vidim peacův popis zdá se mi že znám celou sérii Naruta
Když vidim peacův popis zdá se mi že znám celou sérii Naruta
Ex 1.6 Admin (All Servers)
Ex Redaktor
Ex Facebook Správce
Ex Redaktor
Ex Facebook Správce
-
AJBublif - Zkušený
Ručím ti za super originální záběry !

ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Treba to namotať čo najviac hráčov, aby posielali PM. Alebo kľudne tu zadám môj e-mail, a tam by sa posielali. A robil by som to takým spôsobom, že "GameSites - Top JailBreak moments - WEEK #1, #2, #3, ...". Zo začiatku možno tie videjká by boli kratšie. Ale postupom, ak by sa to chytilo. Bolo by super. 

XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
Zkus třeba stáhnout pár dem z PP a kouknou na celé
Možná i tam něco najdeš 

ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
To když chytne jeden a ten samý vězeň 3x po sobě vůdce gangu, to je pak zábava. Škoda, ze uz demo nemám 

Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Škoda, taky nemá demo, ale když jsme jednou byli jako vězni v boxu na mapě snow. Tak ctčka se nějak dohadovali mezi celama a byli otočení zády k stolům. No tak jsme asi 3 vězni provolkovali do zbrojky.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
JayoX píše:Škoda, taky nemá demo, ale když jsme jednou byli jako vězni v boxu na mapě snow. Tak ctčka se nějak dohadovali mezi celama a byli otočení zády k stolům. No tak jsme asi 3 vězni provolkovali do zbrojky.
To mi připomíná situaci s Brauníkem na mapě "jail_brazillian_v3" když jsme se každý postupně odplazili v čupě přes celé cely kolem boxu, kde hlídala CTčka se simonem vězně, až do boxu

Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Zajtra som doma, tak sa pustím do toho. Potom sa pokúsim dať večer videjko. Ak sa mi dovtedy podarí. 

XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
Tak posielam Pepikove video co sme spolu hrali 
Simon nás pošle na čiaru. Následje Simon povie : Otázka, máte niekto zbraň? Na to Pepik vytiahne deagle a bum ho hlavička
myslím si že to bola adekvátna odpoveď
(demo)
Chicken, už som ti hovoril aké HLTV si stiahni. Je to lepšie ked tam môžeš meniť pohľady
Prvý krát ma zabili kuričky pri móde chicken 
E. by Peace: Mne sa stala podobná situácia taktiež, napríklad si Simon konkrétne pýta deagle a nejaké T vytiahne deagle a hodí mu ho...

Simon nás pošle na čiaru. Následje Simon povie : Otázka, máte niekto zbraň? Na to Pepik vytiahne deagle a bum ho hlavička

Chicken, už som ti hovoril aké HLTV si stiahni. Je to lepšie ked tam môžeš meniť pohľady

E. by Peace: Mne sa stala podobná situácia taktiež, napríklad si Simon konkrétne pýta deagle a nejaké T vytiahne deagle a hodí mu ho...

-
VoLdEmOrD - Sponzor
Nedostatok dem.
Tak to prekladám. A Voldemord, poprosím ťa pošli mi hento v deme a nie .avi súbore.

XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
Dost dobrej nápad.. Od teď si budu dávat pozor, co mažu..! 

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
tiež sa pridám, čakaj super demo plné failov 

GTA:SA-MP Administrátor [REDNECK] - 05.12.2018 - až do zrušenie serveru
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
-
GSTeeZee - Sponzor
No klasickej fail
Jdu za převlek dozorce, chodim se simonem, troluju a nakonec do mě začne boxovat T se speedem
a Simon střílí přeze mě a zabije mě i s T a uplně byl zmatenej jakto, že dal 2 killy
Dal by mi i VD kdybych nenapsal, že jsem byl převlek.
Nebo mam taky demo kde prostě si dá T mikrofon a říká simonovi: Simone nedáš mi prosím VD ja ho ještě nikdy neměl. Ct tam chcípaj smíchy a nakonec je ze zadu někdo zabije.
Mam toho dost, ale mam tak 1000 dem, že už se to ztrácí

Nebo mam taky demo kde prostě si dá T mikrofon a říká simonovi: Simone nedáš mi prosím VD ja ho ještě nikdy neměl. Ct tam chcípaj smíchy a nakonec je ze zadu někdo zabije.
Mam toho dost, ale mam tak 1000 dem, že už se to ztrácí

EVIP JB4 <3
EVIP JB2 <3
EVIP JB1 <3
1.Prosince 2016 Cs 1.6 Akademik
5.Února 2017 Cs 1.6 Akademik+
8.Března 2017 Na vlastní žádost zrušený Akademik+
19.Listopadu 2021 Admin
EVIP JB2 <3
EVIP JB1 <3
1.Prosince 2016 Cs 1.6 Akademik
5.Února 2017 Cs 1.6 Akademik+