Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Prijatý] Jailbreak/ Jankiller

Příspěvekod jankiller » 12 led 2017, 21:50

Přeji hezký den. Rád bych požádal o adminská práva na serveru JB.

Nick v hre: Jankiller

Nick na fóre: Jankiller

Profil na fóre: jankiller-u1932.html

Vek: 19

Steam nick: Jankiller

Steam ID: STEAM_0:1:47587381

Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=22065

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žádné se nekonali jelikož na jiných serverech než na GS nehraji. Tudíž žádné prohřešky mimo nejsou ani zde.

Niečo o sebe: Takže ještě jednou dobrý den. Jsem nějakej Honza který studuje střední školu (pro zvědavé chemickou). Mezi mé záliby patří PC, kamarádi, kytara a pár dalších věcí. CSku se věnuji už pár let dle mého odhadu asi 7. JB jsem kdysi jen tak náhodou objevil a byl to mód který mě hned chytl. Jestli chcete vědět ještě něco stačí napsat do PM.

Prečo by som chcel na GS adminovať?: Tak bych měl začít od začátku. Zde nežádám o práva poprvé. Už párkrát jsem tu adminem byl a dovolím si (ač egoisticky asi) říct že mě lidé měli rádi a že krom nízké aktivity se mnou nebyl problém. Poslední zrušení bylo bohužel kvůli důvodu z minulé věty způsobené problémy ve škole. Chtěl bych se vrátit zpět do Ateamu a pomáhat hráčům. Už párkrát se mi stalo že byli problémy na serveru a admini kterým jsem psal se nedostavili nebo radši ani neodepisovali. Proto bych toto chtěl vzít do vlastních rukou. Konkrétně se jedná o JB5.

Co na závěr?
Na závěr doufám že tyto věci zde budou stačit a že budu mít tu možnost se opět vrátit zpět do Ateamu. Vím že už jsem byl admin hodněkrát a některým se tato část asi moc líbit nebude ale i tak prosím o šanci.
Děkuji za přečtení a následné vyhodnocení této žádosti a doufám že se zase uvidíme v Ateamu.

S pozdravem stará vojna JB Jankiller.
jankiller
Amatér
Amatér

[Prijatý] Jailbreak/ Jankiller

od Rumcajz » 12 led 2017, 21:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreak/ Jankiller

Příspěvekod jankiller » 12 led 2017, 21:59

Omlouvám se za slovenštinu :D byl jsem líny psát sám ty rubriky :D
jankiller
Amatér
Amatér

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 13 led 2017, 07:08 VIP

Jankillera znám dlouho :) + včera sem s ním hrál a šla vidět jeho velká snaha. Pravidla umí a mile rád vysvětlí, snaží se udělat kola pro vězně tak, aby se zabavili a pokud už hraje nějaké hry na Simona apod., tak to pak vždy vysvětlí co se hrálo a co hráči měli dělat. Dobře se s ním pokecá, nekonfliktní i když občas zvedne hlas, když mu někdo mluví do hry nebo vleze před obličej :D Např. včera když sem s tebou byl na serveru (THC) :D Snad ti to vyjde a znovu budeš našim kolegou :) Takže GL ;)
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Habs » 13 led 2017, 17:02 VIP

Postupuješ na pohovor.

Sleduj topik - terminy-pohovoru-t127662.html , prípadne sa dohodneme v pm.
Habs
Spamer
Spamer

Re: [Prijatý] Jailbreak/ Jankiller

Příspěvekod Habs » 15 led 2017, 15:47 VIP

Prijatý, vitaj.
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Nábory Adminů