• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Vaše hodnocení ve škole?
Chodím do 9. ročníka na ZŠ a chcem ísť na SOŠ Ostrovského v Košiciach odbor informačné a sieťové technológie. Čo sa týka známok nič moc ale makám na tom 

[img]ba787e66ec9279d07c1cbc5937622ad8[/img]
-
Izaya - Pokročilý
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Jitrocelnik píše:Zdravím,
Tak obecně by mě zajímalo co je tu vlastně za lidi, jak na tom jste ve škole a popřípadě na jaký obor chodíte?
Začnu, chodím na základní školo do 9 ročníku připravuji se na příjmací zkoušky. Chtěl bych na obor Počítačové systémy, sítě + grafika.
Já jsem na podobném oboru ve druhém ročníku SŠ a musím říct, že je to relativně jednoduché. Hlavní je, aby tě to bavilo a pokud se o to teď zajímáš, tak tě to 100% bavit bude.
Sítě a programování jsou náročnější a zábavnější. Grafika zatím nic moc

Pokud o tom něco víš, tak v prvním ročníku si myslím, že ti bude stačit, když budeš jen sedět a skoro nic nedělat

-
S3L3BRYT4K - Kazatelův učeň
V Cechach sem dodelal 9 rocni na ZS potom sem s rodinoui odjel do Kanady tam sem byl rok v High School (pokrocila Zakladka) kde sem se hlavne ucil Anglictinu a jine zakladni predmeti (matika, telocvik atd jako v CZ na zakladce) a potom sem se zas prestehoval s rodinou tentokrat do Anglie kde sem uz 7 let a udelal sem nekolik kurzu (oboru) z kterych sem dostal Diplomy a Qualifikace napr: Kreativni a Expresivni Umeni, Kreativni Media a nakonec Umeni a Design nebo-li Grafickej Designer coz do dnes delam jako konicek tak i profesionalne
dohromady sem delal 2 rocni kurzy a 1 dvourocni. Mohl sem pokracovat na Univerzitu coz by me ale stalo velkej balik a tak sem si radsi nasel praci jako Grafickej Designer s cim sem absolutne spokojen
.

-
LTENartist - Kolemjdoucí
Chodil jsem na ZS do 8me tridy, pak me to prestalo bavit tak sem odesel a sel sem delat do amazonu.
-
Nocky - Profesionál
Som študent 3. triedy na SOŠE, odbor elektromechanik - silnoprúd.
Inak asi som jediný na svete ktorý ešte nemá známku za tento šk. rok

Inak asi som jediný na svete ktorý ešte nemá známku za tento šk. rok

-
opwforall - Amatér
• Stránka 2 z 2 • 1, 2