• Stránka 1 z 1
Vip-- jointee.
Zdravím.
<---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->
Mám problém s kupením Evip cez SMS a neviem si rady..
Mám zakúpený Vip účet pod menom v hre ~jointee. odo dňa 04.01.2017 za 6€
Moje tel. číslo 0950628120
Môj email: [email protected]
Dňa 4.1.2017 13:59 som poslal GAMS 3- Pre dokoncenie posli znova rovnaku SMS a dostanes aktivacny kod.
Ak mas problem - http://www.gamesites.cz/help
V ten istý deň som poslal sms o 14:00 a prišiel mi kod. Žiadny problém. Teraz mám to VIP.
V ten istý deň o 14:13 som poslal ďalšiu SMS(GAMS 3) a napísalo: Pre dokoncenie posli znova rovnaku SMS
a dostanes aktivacny kod...
Dňa 10.01.2017 15:41 som poslal ďalšiu SMS(na dokončenie aktivacie EVIP) GAMS 3 a napísalo:
Pre dokoncenie posli znova rovnaku SMS...
Pokiaľ viem tak mi to malo poslať SMS s aktivačným kódom.
Neviem či je to moja chyba tým že som tom poslal o 6 dní neskôr ale na webe sa o tom nepísalo.
Písal som aj na Email ale tam sa s tým asi nič nerobí.. poslal som číslo, prešli 3 dni a nikto neodpisoval.
Prosím vás poraďte mi čo mám robiť.
<-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->

<---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->
Mám problém s kupením Evip cez SMS a neviem si rady..
Mám zakúpený Vip účet pod menom v hre ~jointee. odo dňa 04.01.2017 za 6€
Moje tel. číslo 0950628120
Môj email: [email protected]
Dňa 4.1.2017 13:59 som poslal GAMS 3- Pre dokoncenie posli znova rovnaku SMS a dostanes aktivacny kod.
Ak mas problem - http://www.gamesites.cz/help
V ten istý deň som poslal sms o 14:00 a prišiel mi kod. Žiadny problém. Teraz mám to VIP.
V ten istý deň o 14:13 som poslal ďalšiu SMS(GAMS 3) a napísalo: Pre dokoncenie posli znova rovnaku SMS
a dostanes aktivacny kod...
Dňa 10.01.2017 15:41 som poslal ďalšiu SMS(na dokončenie aktivacie EVIP) GAMS 3 a napísalo:
Pre dokoncenie posli znova rovnaku SMS...
Pokiaľ viem tak mi to malo poslať SMS s aktivačným kódom.
Neviem či je to moja chyba tým že som tom poslal o 6 dní neskôr ale na webe sa o tom nepísalo.
Písal som aj na Email ale tam sa s tým asi nič nerobí.. poslal som číslo, prešli 3 dni a nikto neodpisoval.
Prosím vás poraďte mi čo mám robiť.
<-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->
-
jointee - Kolemjdoucí
Vip-- jointee.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vip-- jointee.
Chcem dodať že VIP účet bol zakúpený na meno jointee. (nick ~jointee. používam len v hre)
-
jointee - Kolemjdoucí
ahoj, musis pockat na odpoved z mailu, tam urcite dojde onedlho
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Aha ďakujem. Len som si myslel že ate na mňa zabudli. Tak ja budem čakať
-
jointee - Kolemjdoucí
nie nezabudli, len niekdy to tam trva trocha dlhsie. niekedy aj 5 pracovnych dni.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1