• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: [Vyřešeno]Žádost o unban /demence adminů...
Maxwelli kdyby jsi počkal na ten můj verdikt..
Máš unban, omlouváme se za problémy..

Máš unban, omlouváme se za problémy..
-
GrooS - CS 1.6 Admin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
A to že do CHH sekce napíšeš, že můj názor je neobjektivní protože si myslím, že jsi šulin který dělá špatně svojí práci tady (což tě zklamu ale opravdu děláš) tak že to vyvrátíš? Tak jako určitě, asi je to celé nějaký komplot na tvoji osobu i když se tu excision vyjádřil úplně bez mého vědomí. Dovol mi říct jednu věc, ty knifu nerozumíš vůbec, ale opravdu vůbec. ti admini, kteří si dali tu práci a na demo se podívali, věřím, žře tomu rozumí alespoň o trochu víc než ty. každopádně ano, můj názor neřešíš, ale myslím, že by jsi měl řešit názor někoho kdo to hraje víc jak 12 roků :*
Já vím, že ses těšil až excision skončí, jak to dostaneš, jak ses s tím chlubil v né jedné steam konverzaci, že to bude úplně super. Ale truhlíku, tobě kdyby nabídli HLSA minecrftu, tak to vemeš taky, tobě jde o práva, ne o post jako takový
P.s: zítra se uvidíme na schůzi.
Já vím, že ses těšil až excision skončí, jak to dostaneš, jak ses s tím chlubil v né jedné steam konverzaci, že to bude úplně super. Ale truhlíku, tobě kdyby nabídli HLSA minecrftu, tak to vemeš taky, tobě jde o práva, ne o post jako takový

P.s: zítra se uvidíme na schůzi.

-
KOFOLA - Spamer
Na demo jsem se díval podruhé a opět potvrzuji knifebot.
1x Normálně se zpožděním obrazu, kde šlo vidět že má knifebot a podruhé přes HLTV, kde jsem zpoždění neměl a tam to už bylo definitivní. Mimochodem 1x mu před cross vběhl 1 hráč a toho automatický seknul bez toho, aniž by o něm věděl, to co jste viděli vy bylo jen zkreslené, ve skutečnosti stál ten hráč jinde, proto ještě 1x zdůrazňuji natáčejte na interpu 0.01 nebo 0.009 je nesmysl natáčet hráče na interpu 0.1
Program přes který jsem se na to díval se jmenuje HLAE, stačí mít non-steam a spustit csko přes něj, v konzoli napsat dem_forcehltv 1 a viewdemo popřípadě playdemo (název), pak už jen si správně nastavit interp.
Přeji pěkný zbytek dne.

1x Normálně se zpožděním obrazu, kde šlo vidět že má knifebot a podruhé přes HLTV, kde jsem zpoždění neměl a tam to už bylo definitivní. Mimochodem 1x mu před cross vběhl 1 hráč a toho automatický seknul bez toho, aniž by o něm věděl, to co jste viděli vy bylo jen zkreslené, ve skutečnosti stál ten hráč jinde, proto ještě 1x zdůrazňuji natáčejte na interpu 0.01 nebo 0.009 je nesmysl natáčet hráče na interpu 0.1
Program přes který jsem se na to díval se jmenuje HLAE, stačí mít non-steam a spustit csko přes něj, v konzoli napsat dem_forcehltv 1 a viewdemo popřípadě playdemo (název), pak už jen si správně nastavit interp.
Přeji pěkný zbytek dne.
-
Knife - Pokročilý
A já znovu říkám, že demo je čisté, ty jsi týpek který hlásí za KB hráče, kteří jsou lepší než on. viz. DR.DRE, takže tvůj názor vůbec neberu. Já sleduju videa přes Complexcity demo player, funguje asi podobně. Myslím, že ty ani nejsi oprávněn se kamkoliv vyjadřovat. Na úplně čisté demo řekneš, že je tam zapatec, jen proto, aby jsi mohl šéfovat. Bastarde, už to nedělej 

-
KOFOLA - Spamer
Demo clear, neviem čo sa tu rieši, keď sa naberali CHH tak asi niekto z vedenia missclickol.
Un1Ty
-
s1nneRKn1fer - Zkušený
KOFOLA píše:A já znovu říkám, že demo je čisté, ty jsi týpek který hlásí za KB hráče, kteří jsou lepší než on. viz. DR.DRE, takže tvůj názor vůbec neberu. Já sleduju videa přes Complexcity demo player, funguje asi podobně. Myslím, že ty ani nejsi oprávněn se kamkoliv vyjadřovat. Na úplně čisté demo řekneš, že je tam zapatec, jen proto, aby jsi mohl šéfovat. Bastarde, už to nedělej
Myslím si, že jsem na úplně jiné úrovni než jsi ty, za tu dobu co hraju ten knife, tak už ho poznám i po slepu nemůžu se prostě splést to už nejde, můžu si být akorát nejistý, v tomto případě za mě opravu není co řešit, chápu že ty ten kb moc nerozpoznáš a dřív sis tu banoval každého hráče jen tak podle nálady, takže si myslím že v tomto případě tu mám větší právo se vyjadřovat než ty.
Ohledně dreho jsem se jasně vyjádřil, je smutné že ho opravdu zkušení hráči brání, ale co už, možná jim jednou dojde koho bránili a později si uvědomí odkud vítr vane, přeci jen to zase takovou dobu nehrají.
Za mě vše pane kofolo, Přeji mnoho úspěchu s obhajováním kboteru.

-
Knife - Pokročilý
Demo je čisté, myslím si, že by bylo dobré vyměnit CHH. Ty a ta tvoje "spousta lidí" jste asi nikdy neviděli KB v akci když napíšete takovou blbost. Nechápu jak někdo jako Maxwell může mít na GS nějaká práva, když ani neumí poznat cheaty. Nardyho neznám, ale pobavilo mě to, jak napsal, že to tipuje na nějaký typ Bluemodu
. Díky tomu co napsal, mám na něj stejný názor jako na Maxwella, protože demo je naprosto CLEAR.

“The saddest thing about betrayal is that it never comes from enemies, it comes from those you trust the most.”
-XXXTENTACION

ex DJ Fero
ex Moderátor Rádia GS
ex CS 1.6 admin
ex GTA Support
-XXXTENTACION

ex DJ Fero
ex Moderátor Rádia GS
ex CS 1.6 admin
ex GTA Support
-
Barild08 - Pokročilý
Vzniká tu zbytečný spam, pokud vím GrooS už rozhodl i když pochybuji o verdiktu, každý má svůj objektivní názor, který si prosadí. Dál tu není co řešit.
btw. A 90% z nás ví, že když se vyjádří KOFOLA tak všechny jeho ovečky se postaví za něj, neber to špatně, ale dovolím si říct, že to nebude jen můj názor.
btw. A 90% z nás ví, že když se vyjádří KOFOLA tak všechny jeho ovečky se postaví za něj, neber to špatně, ale dovolím si říct, že to nebude jen můj názor.
Ex :
All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support
#KNIFER SINCE 2012

All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support
#KNIFER SINCE 2012

-
Nardy - Drbna
Demo je clear.
Myslím si že by tu měl být někdo zkušenější CHH, než je sám MaxwellCZE "bez urážky".
Sám jsem s ním měl zkušenost před "asi" týdnem, že nepozná knifebot, napsal že byl přehlasovaný, což podle mě by chh měl uznat sám jestli na demu je knifebot nebo je to clear
Co se týče ADMINA Nardyho, tak na toho mám taky svůj názor, podle toho jak rozeznává cheaty, tak by mu mělo být dovoleno BANOVAT maximálně tak VLAK a popřípadě BLOK.
A co se týče bastarda, myslím si že už je natolik hloupý že nepozná knifebot a nebo už jenom závidí, protože on si myslí že je Pan NĚKDO ale mílí se... zpráva pro bastard? : kdyby si se aspoň na to demo co si natočil, koukl, zjistíš sám že demo je clear, to samé nějaký velký pááááááán Kokosak?
;barstarzz?
Myslím si že by tu měl být někdo zkušenější CHH, než je sám MaxwellCZE "bez urážky".
Sám jsem s ním měl zkušenost před "asi" týdnem, že nepozná knifebot, napsal že byl přehlasovaný, což podle mě by chh měl uznat sám jestli na demu je knifebot nebo je to clear

Co se týče ADMINA Nardyho, tak na toho mám taky svůj názor, podle toho jak rozeznává cheaty, tak by mu mělo být dovoleno BANOVAT maximálně tak VLAK a popřípadě BLOK.
A co se týče bastarda, myslím si že už je natolik hloupý že nepozná knifebot a nebo už jenom závidí, protože on si myslí že je Pan NĚKDO ale mílí se... zpráva pro bastard? : kdyby si se aspoň na to demo co si natočil, koukl, zjistíš sám že demo je clear, to samé nějaký velký pááááááán Kokosak?

;barstarzz?
-
DrDre - Kolemjdoucí
Dobře, asi bych tu zastavil ten SPAM, myslím si že je tu napsáno všechno. Bastard slábne, už mu to prostě nejde a tak se snaží zbavovat se dobrých hráčů, jednoduchá matematika. Jeho vyjádření neřeším. O kvalitě maxwella se nemá cenu bavit, je fakt, že gross tu verdikt napsal, ale pořád nikde nevidím omluvu banujicího admina. Tady je to úplně jasné, jasně čisté demo. Člověk se může splést, ale ne takhle často. Ano i já jsem udělal pár chyb, ale dokázal jsem se JÁ SÁm na demo podívat znova klidně 5x a změnit názor a omluvit se hráči. Ovšem to je asi některým těžko. Končíme diskuzi, zdarec 

-
KOFOLA - Spamer
Co tu zas řešíte ?, topic je vyřešen, hráč má UB a tím tu končí celá diskuze..
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 2 z 2 • 1, 2