• Stránka 1 z 1
[Přijat] COD´s/j0K!E
Ahoj, rád bych si požádal o práva na COD servery.
Nick v hre : j0K!E (a spousta dalších)
Nick na fóre : SchYzO
Profil na fóre : schyzo-u31070.html
Vek : 16
Steam nick : j0K!E
Steam ID : STEAM_0:0:91873578
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66442/ ... layer=9652
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Mám jediný ban za údajný aimbot, věc jsem následně řešil s administrátorem, který mě zabanoval, omluvil se mi a na oplátku jsem si od něj vyžádal svědectví o mé nevinně.
Niečo o sebe : Ahoj, jmenuju se Jakub. Pocházím z malé vesničky v Jihočeském kraji, odkud dojíždím na střední školu. Ve volném čase hraju fotbal, sportuju, trávím čas se psem nebo hraju hry na pc.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Už jsem zde práva měl, ale nechal jsem se odebrat, ne že bych měl nějaké problémy, prostě mě to nebavilo a v té době jsem moc nevycházel s některýma jinýma adminama. Teď chci zase udělat na serverech pořádek a pokračovat v tom, co jsem tu dělal předtím.
Děkuji za doufám kladné vyjádření se k mé žádosti.
Nick v hre : j0K!E (a spousta dalších)
Nick na fóre : SchYzO
Profil na fóre : schyzo-u31070.html
Vek : 16
Steam nick : j0K!E
Steam ID : STEAM_0:0:91873578
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66442/ ... layer=9652
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Mám jediný ban za údajný aimbot, věc jsem následně řešil s administrátorem, který mě zabanoval, omluvil se mi a na oplátku jsem si od něj vyžádal svědectví o mé nevinně.
Niečo o sebe : Ahoj, jmenuju se Jakub. Pocházím z malé vesničky v Jihočeském kraji, odkud dojíždím na střední školu. Ve volném čase hraju fotbal, sportuju, trávím čas se psem nebo hraju hry na pc.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Už jsem zde práva měl, ale nechal jsem se odebrat, ne že bych měl nějaké problémy, prostě mě to nebavilo a v té době jsem moc nevycházel s některýma jinýma adminama. Teď chci zase udělat na serverech pořádek a pokračovat v tom, co jsem tu dělal předtím.
Děkuji za doufám kladné vyjádření se k mé žádosti.
-
SchYzO - Pokročilý
[Přijat] COD´s/j0K!E
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: COD´s/j0K!E
Mám jediný ban za údajný aimbot, věc jsem následně řešil s administrátorem, který mě zabanoval, omluvil se mi a na oplátku jsem si od něj vyžádal svědectví o mé nevinně.
Zdravím,
věc se měla takto, že jsem jednal až moc unáhleně. Když mi hráč napsal na steam, hned sem si dema důkladně prohlédl a zjistil jsem, že neměl vůbec nic. Následně jsem mu zařídil hned Unban, na steamu se mu omluvil.
Tímto příspěvkem chci vlastně potvrdit, že kdyby sem nebyl idiot (i když je to slabý slovo za to co jsem udělal) tak se žádného přestupku nedopustil.
S pozdravem
Sendy
-
SendyPlankton - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1