• Stránka 1 z 1
JBServers
Dobrý den.
Chtěl bych se zmínit o nových pravidlách atp.Vy si dáte poradu a tam změníte pravidla a hráči na jb nevědí o ničem a pak sou zbytečně zabanováni.Chtěl bych se zeptat zda-li by nešlo nějak někam dát ty nové pravidla. Protože pak to tíží ty hráče a pak si stěžujou. Třeba já dostal málem ban za to že jsem řekl "Půjdete do boxu na zadní stěnu" A byly zavřené cely. Tak sem nevěděl. A ty hráči pak dostávají bany a kupují unbany a o to vám asi jde
Ale přál bych si kdyby ty pravidla byly někde napsaný. Díky.
Chtěl bych se zmínit o nových pravidlách atp.Vy si dáte poradu a tam změníte pravidla a hráči na jb nevědí o ničem a pak sou zbytečně zabanováni.Chtěl bych se zeptat zda-li by nešlo nějak někam dát ty nové pravidla. Protože pak to tíží ty hráče a pak si stěžujou. Třeba já dostal málem ban za to že jsem řekl "Půjdete do boxu na zadní stěnu" A byly zavřené cely. Tak sem nevěděl. A ty hráči pak dostávají bany a kupují unbany a o to vám asi jde

-
MarlborkyISNow - Amatér
Re: JBServers
Ahoj, zdá se mi blbost za tuhle situaci zatím banovat, většina hráčů se v tom zatím moc neorientuje a jsou stále zvyklý na to, jak to hráli před tím proto je radši poučím. Až se to více prožije začnu na to být přísnější také. Ale určitě bych souhlasil s tím sepsáním pravidel, alespoň nějak stručně:)
Ex 1.6 Admin (All Servers)
Ex Redaktor
Ex Facebook Správce
Ex Redaktor
Ex Facebook Správce
-
AJBublif - Zkušený
To už tu bylo.
Na JB nejdou sepsat pravidla do puntíku , jelikož se vždycky najde někdo/něco co nějakou odpověď vyvrátí.
Když něco nechápeš tak se zeptej zde v sekci servery a tady ti to všichni milerádi vysvětlí
.
Na JB nejdou sepsat pravidla do puntíku , jelikož se vždycky najde někdo/něco co nějakou odpověď vyvrátí.
Když něco nechápeš tak se zeptej zde v sekci servery a tady ti to všichni milerádi vysvětlí

-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
Nič sa prepisovať nebude. Admini sú vedení k tomu, aby používali mozog a jednotlivé situácie vyhodnocovali pokiaľ možno čo najlepšie a neboli ich len učebnicovo naučení z topiku, ktorý obsahoval xy týchto situácií. Samozrejme, že tie "kritickejšie" konzultujeme spolu, viď tebou uvedená situácia.
Ďalej admini vedia, že nie sú na serveri od toho, aby každú chybu, ktorá vznikla neznalosťou pravidiel trestali banom. Ich úlohou je predovšetkým naučiť Vás predchádzať týmto chybám. Ak sa Vám adminovo konanie nepozdáva, máte moźnosť obrátiť sa na hlsa. Potom platí už len, že rozumnému stačí povedať raz
Ďalej admini vedia, že nie sú na serveri od toho, aby každú chybu, ktorá vznikla neznalosťou pravidiel trestali banom. Ich úlohou je predovšetkým naučiť Vás predchádzať týmto chybám. Ak sa Vám adminovo konanie nepozdáva, máte moźnosť obrátiť sa na hlsa. Potom platí už len, že rozumnému stačí povedať raz

-
Habs - Spamer
Ban dostane hráč jen tehdy, pokud není schopen pravidla po vysvětlení akceptovat. Někteří hráči zabíjejí, přesto že jsou předem upozornění že dají FK. To je podle mě daleko horší takový člověk a věř že ban nemá aby si koupil unban, ale aby hráči od něj měli chvíli klid.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1