• Stránka 1 z 1
[Přijata] Dandeen.Ka* /žádost o akademika/ JBs
Zdravím, chtěla bych si požádat o akademika.
Nick ve hře: Dandeen.Ka*
Nick na fóru: Dandeenka
Odkaz na profil: -> ZDE <-
Věk: **
Steam ID: STEAM_0:0:160779113
Sekce: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: -> ZDE <-
Proč chci akademika: Akademika bych chtěla z toho důvodu, že bych se skrze akademii chtěla dostat až na pozici admina a ukázat, že i když nesplňuji věk, tak dokážu býti dobrým adminem a přidat ruku k dílu v napravování hříšníků a eliminaci nenapravitelných či cheaterů. Baví mě hrát a zabývat se kreativitou hráčů při simonování, přemýšlet nad logikou těch příkazů a případně i upozornit na chybu nebo podobně. Pokud najdu něco, čemu nerozumím, tak se většinou hned ptám na TeamSpeaku adminů a doháním své případné nedostatky.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Od doby, co mám originální verzi (v únoru rok) jsem dostala jen jeden kick za slovník od Smajloše, ulítla jsem na slovíčkách. Jinak na NS jsem dostala jednou ban za FK od DarkMouse. (ještě nebyly bany k CT) a na jiných portálech nehraju.
Byla jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Nebyla.
Děkuji za přečtení a přeji hezký den. =^-^=

Nick ve hře: Dandeen.Ka*
Nick na fóru: Dandeenka
Odkaz na profil: -> ZDE <-
Věk: **
Steam ID: STEAM_0:0:160779113
Sekce: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: -> ZDE <-
Proč chci akademika: Akademika bych chtěla z toho důvodu, že bych se skrze akademii chtěla dostat až na pozici admina a ukázat, že i když nesplňuji věk, tak dokážu býti dobrým adminem a přidat ruku k dílu v napravování hříšníků a eliminaci nenapravitelných či cheaterů. Baví mě hrát a zabývat se kreativitou hráčů při simonování, přemýšlet nad logikou těch příkazů a případně i upozornit na chybu nebo podobně. Pokud najdu něco, čemu nerozumím, tak se většinou hned ptám na TeamSpeaku adminů a doháním své případné nedostatky.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Od doby, co mám originální verzi (v únoru rok) jsem dostala jen jeden kick za slovník od Smajloše, ulítla jsem na slovíčkách. Jinak na NS jsem dostala jednou ban za FK od DarkMouse. (ještě nebyly bany k CT) a na jiných portálech nehraju.

Byla jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Nebyla.
Děkuji za přečtení a přeji hezký den. =^-^=
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
[Přijata] Dandeen.Ka* /žádost o akademika/ JBs
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dandeen.Ka* /žádost o akademika/ JBs
Ahoj, byla si PŘIJATA do akademie.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1