• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o akademika
Nick v hre : Groot (niekedy PEACHY)
Vek : 14 čoskoro 17
Sekcia : CW/TG #2 | Fakaheda.eu
Akademika (admina) chcem hlavne preto pretože nemám rád keď sa niektorý hráči chovajú tak ako sa nemajú - zabávajú , neberú tu hru vážne na 100 percent a nepoznajú pravidlo ktoré si Hlavný admin pred sekundou vymyslel . Pokiaľ by som bol akademik nahlasoval by som hráčov za každu ko__tinu ( napríklad byť afk viac ako 3 sekundy a nezobrať si simona 28. kolo po sebe ).
Moje prehrešky : Keď som mal 8 rokov mama ma kupila kupíť nejaké potraviny a kúpil som si aj horalku . Keď sa ma mama spýtala čo som kúpil zatajil som jej tú horalku .
A to je asi všetko.
Akademik som tu ešte nebol ale dúfam že budem .
I will make gamesites great again pokial dostanem akademika.
ďakujem za prečítanie.
Vek : 14 čoskoro 17
Sekcia : CW/TG #2 | Fakaheda.eu
Akademika (admina) chcem hlavne preto pretože nemám rád keď sa niektorý hráči chovajú tak ako sa nemajú - zabávajú , neberú tu hru vážne na 100 percent a nepoznajú pravidlo ktoré si Hlavný admin pred sekundou vymyslel . Pokiaľ by som bol akademik nahlasoval by som hráčov za každu ko__tinu ( napríklad byť afk viac ako 3 sekundy a nezobrať si simona 28. kolo po sebe ).
Moje prehrešky : Keď som mal 8 rokov mama ma kupila kupíť nejaké potraviny a kúpil som si aj horalku . Keď sa ma mama spýtala čo som kúpil zatajil som jej tú horalku .
A to je asi všetko.
Akademik som tu ešte nebol ale dúfam že budem .
I will make gamesites great again pokial dostanem akademika.
ďakujem za prečítanie.
-
Gr00t - Pokročilý
[Zamítnuto] Žiadosť o akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o akademika
Na sekci, kde žádáš o akademika, tato sekce v akademii neexistuje. Ani jako admin.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1