• Stránka 1 z 1
[Přijat]Furien / iDeviLeKKK
Ahoj, rád bych požádal o práva na Furien serverech. (Především Furien 5)
Nick v hre : N1 iDeviLeKKK
Nick na fóre : iDeviLeKKK
Profil na fóre : Stačí kliknout na můj profil.
Vek : 16 let
Steam nick : iDeviLeKKK
Steam ID : STEAM_0:0:82609118
Hlstats : KLIK
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Po resetu ani jediný. Před resetem jich bylo možná i docela dost, všeho jsem si vědomý a vím, co jsem způsobil. Pokud někdo budete řešit můj chat, kde jsem hráčovi napsal, že má malé iq, protože mi nadával, rád to vysvětlím, nenadával jsem mu nějak hrubě, jen jsem mu prostě jasně napsal, že je to hloupý člověk.
Niečo o sebe: Ahoj, jmenuji se Mára. Na gamesites hraju už něco přes 4 roky a stejně to bude i u furienu. Furien jsem začal hrát jako nonsteam hráč asi 2 roky, poté jsem si koupil steam a požádal o práva na furien 5, byl jsem přijat jako admin s akademickými právy, poté mi byli přiděleny full práva a už jsem začal dělat blbosti. No nebudu to komentovat, udělal jsem nějaké chyby, kterých jsem si vědom a poučil jsem se z nich. Poté jsem zkoušel získat CS Supporta, ale byl jsem zamítnut dostkrát, až na Vánoce jsem si požádal o supporta a dostal jsem ho, vážím si toho a jsem rád, že můžu být součástí Gamesites.
Prečo by som chcel na GS adminovať?: Chci prostě zabránit porušování pravidel na serverech a bavit se na serveru, jako každý jiný admin.
Povolení od kapitána mám.
Děkuji za váš čas a na jakékoliv otázky odpovím.
Devil.
Nick v hre : N1 iDeviLeKKK
Nick na fóre : iDeviLeKKK
Profil na fóre : Stačí kliknout na můj profil.
Vek : 16 let
Steam nick : iDeviLeKKK
Steam ID : STEAM_0:0:82609118
Hlstats : KLIK
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Po resetu ani jediný. Před resetem jich bylo možná i docela dost, všeho jsem si vědomý a vím, co jsem způsobil. Pokud někdo budete řešit můj chat, kde jsem hráčovi napsal, že má malé iq, protože mi nadával, rád to vysvětlím, nenadával jsem mu nějak hrubě, jen jsem mu prostě jasně napsal, že je to hloupý člověk.
Niečo o sebe: Ahoj, jmenuji se Mára. Na gamesites hraju už něco přes 4 roky a stejně to bude i u furienu. Furien jsem začal hrát jako nonsteam hráč asi 2 roky, poté jsem si koupil steam a požádal o práva na furien 5, byl jsem přijat jako admin s akademickými právy, poté mi byli přiděleny full práva a už jsem začal dělat blbosti. No nebudu to komentovat, udělal jsem nějaké chyby, kterých jsem si vědom a poučil jsem se z nich. Poté jsem zkoušel získat CS Supporta, ale byl jsem zamítnut dostkrát, až na Vánoce jsem si požádal o supporta a dostal jsem ho, vážím si toho a jsem rád, že můžu být součástí Gamesites.
Prečo by som chcel na GS adminovať?: Chci prostě zabránit porušování pravidel na serverech a bavit se na serveru, jako každý jiný admin.
Povolení od kapitána mám.

Děkuji za váš čas a na jakékoliv otázky odpovím.

Devil.
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
[Přijat]Furien / iDeviLeKKK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien / iDeviLeKKK
Težké rozhodování kvůli tvé minulosti, ještě to budu s někým řešit a uvidíme
Zatím v řešení..
Zatím v řešení..
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Přidej si mě na steamu a tam se domluvíme..
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Přijat, vítej ..
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1