Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Priama cesta

Příspěvekod DSharkH » 06 led 2017, 19:03

Dobrý mám dotaz na JailBreak pravidlá , hru som dlhší čas nehral a teda som to trochu zabudol a preto som sa chcel radčej spýtať ak som napr. na mape snow a som pri lodiach a poviem bežte na čiaru u futbalu tak ten čo by bežal na stredovú by mal kill ale tý ktorý beželi na tú prvú by nemali kill.Pokiaľ viem dakedy to takto fungovalo ,volalo sa to priama cesta a nie som si istý či je to tak stále. Ďakujem za pomoc .
DSharkH
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Priama cesta

od Rumcajz » 06 led 2017, 19:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Priama cesta

Příspěvekod Nahkriin » 06 led 2017, 19:10 VIP

Pokud mají zákazy tak mají dojít na čáru tak, aby neporušili zákazy. To znamená, že kdyby měli zákaz aspoň skákat, begripovat tak mají dojít na středovou čáru.
Nahkriin
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod AJBublif » 07 led 2017, 11:11 VIP

Přesně jak napsal Nicht, když tě simon pošle na konkrétní místo, například hráči stojí na středové čáře na fotbale(jb_snow) a simon je pošle na červené políčko u trampolíny, pokud mají zákaz skákat, nesmí přeskočit obrubník ale musí to obejít vchodem, samozřejmě to neplatí pokud simon nezakáže skákat, to bys mohl obrubník překočit. Jiná situace je, když simon řekne ,,pojďte zamnou'' v tomhle případě hráči musí překážku přeskočit/podlézt i přes to že mají zákazy.
Ex 1.6 Admin (All Servers)
Ex Redaktor
Ex Facebook Správce
AJBublif
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod DSharkH » 08 led 2017, 09:39

Ďakujem a chcel by som sa ešte spýtať na jedem problém na JB mi prestalo fungovať M ako menu , neviete ktorý príkaz to otvára ako napr /menu alebo dačo podobné aby som to mohol zase nabindovať , aktuálne to funguje len tak že na začiatku každého kola mi to vybehne a potom to zmizne . Ďakujem :)
DSharkH
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Gustik » 08 led 2017, 20:43 VIP

DSharkH píše:Ďakujem a chcel by som sa ešte spýtať na jedem problém na JB mi prestalo fungovať M ako menu , neviete ktorý príkaz to otvára ako napr /menu alebo dačo podobné aby som to mohol zase nabindovať , aktuálne to funguje len tak že na začiatku každého kola mi to vybehne a potom to zmizne . Ďakujem :)

Options :arrow: Keyboard :arrow: nabinduj "Select Team" na nějaké tlačítko - otevírá menu, které požaduješ :).
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Knedlajs » 15 led 2017, 18:30 VIP

Ahoj.

Môžeš skúsiť aj jednoduchšiu cestu. Otvor si konzolu a napíš tam toto: bind "m" "chooseteam" .
Malo by to fungovať.

S pozdravom ITKnedlik ;)
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na JailBreak Servery