• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Symbio / JailBreak
Nick v hre : Symbio
Nick na fóre : Symbio
Profil na fóre : symbio-u12640.html
Vek : 18 (11.8.1998)
Steam nick : Symbio
Steam ID : STEAM_0:0:53426683
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=8679
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Něco málo tam bylo, to už ale víte... poučil jsem se a jsem ted hodný kluk
Niečo o sebe : Zdravím vás, jmenuji se Denis a pocházím z Ostravy.Jsem stále studentem a mezi mé koníčky patří už jen gaučing, hraní na PC a občasné vymetání barů
Učím se automechanikem a o víkendech občas pracuji v zásilkové službě. Jsem optimista a člověk, co se dokáže zabavit, ale do určitých mezí.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych se GSku opět věnovat a už jsem párkrát zkoušel žádat... Splnil jsem maxipsovu podmínku a mám tam nějaké to nahlášení. Nikdy není dost adminů a čím víc, tím líp. Akorát jsem si všiml, že mi tam chybí hodinka nahraná... To doufám nevadí, to ted dohraju, jak dopíšu tuhle žádost. Zpět k tématu. Chci adminovat, protože se mi zdá, že admini moc po serveru (aspon u nás na JB5) moc nechodí a kdyžtak se zastaví na pár chvilek.Všiml jsem si, že si jankiller požádal, tak bych se chtěl přidat a společně s jankillerem to tam krotit.
Doufám tedy, že už bych snad mohl dostat šanci a být puštěn k pohovoru.Chci vám dokázat, že to myslím vážně.
Díky, že jste si to přečetli a přeji vám krásný den
Nick na fóre : Symbio
Profil na fóre : symbio-u12640.html
Vek : 18 (11.8.1998)
Steam nick : Symbio
Steam ID : STEAM_0:0:53426683
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=8679
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Něco málo tam bylo, to už ale víte... poučil jsem se a jsem ted hodný kluk

Niečo o sebe : Zdravím vás, jmenuji se Denis a pocházím z Ostravy.Jsem stále studentem a mezi mé koníčky patří už jen gaučing, hraní na PC a občasné vymetání barů

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych se GSku opět věnovat a už jsem párkrát zkoušel žádat... Splnil jsem maxipsovu podmínku a mám tam nějaké to nahlášení. Nikdy není dost adminů a čím víc, tím líp. Akorát jsem si všiml, že mi tam chybí hodinka nahraná... To doufám nevadí, to ted dohraju, jak dopíšu tuhle žádost. Zpět k tématu. Chci adminovat, protože se mi zdá, že admini moc po serveru (aspon u nás na JB5) moc nechodí a kdyžtak se zastaví na pár chvilek.Všiml jsem si, že si jankiller požádal, tak bych se chtěl přidat a společně s jankillerem to tam krotit.
Doufám tedy, že už bych snad mohl dostat šanci a být puštěn k pohovoru.Chci vám dokázat, že to myslím vážně.
Díky, že jste si to přečetli a přeji vám krásný den
#SellOut
-
Symbio - Zkušený
[Zamítnuto] Symbio / JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Symbio / JailBreak
Ahoj,
Hráče už taký znám nějaký ten pátek.
Když byl odebrán jako admin, tak mu něco buchlo v kebuli a začal dělat blbosti.Nadával , kazil hru , dával FK/MFK.Choval se neůnosně, rozhodně se nechoval jako budoucí admin a postupně si uzavíral svými kroky cestu zpět.
Pak ale přišel nějaký zlom , jako by ho něco osvítilo.
Přestal nadávat , dělat blbosti a kazit hru. Vrátil se zpět jako 'Symbio' , který je normální.V dnešní době můžu o něm říct , že se hodně snaží.Pravidla ovládá velice dobře , hráčům se snaží vysvětlit nějaké ty nejasností a poslední dobou mám s něho pozitivní pocit.
S pozdravem , VB.
Hráče už taký znám nějaký ten pátek.
Když byl odebrán jako admin, tak mu něco buchlo v kebuli a začal dělat blbosti.Nadával , kazil hru , dával FK/MFK.Choval se neůnosně, rozhodně se nechoval jako budoucí admin a postupně si uzavíral svými kroky cestu zpět.
Pak ale přišel nějaký zlom , jako by ho něco osvítilo.
Přestal nadávat , dělat blbosti a kazit hru. Vrátil se zpět jako 'Symbio' , který je normální.V dnešní době můžu o něm říct , že se hodně snaží.Pravidla ovládá velice dobře , hráčům se snaží vysvětlit nějaké ty nejasností a poslední dobou mám s něho pozitivní pocit.
S pozdravem , VB.
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
Re: Symbio / JailBreak
Symbio píše:Splnil jsem maxipsovu podmínku
Za měsíc si dodal do pp JB 8 nahlášení, všechny během necelých 24 hodin.
Jen ve 4 případech z 8 byl hráč v pp zabanován.
Nevím jak bude Maxipes spokojen s podmínkou ale já nejsem.
Máš to na háku ale rád bys pomáhal? Tak jo.
Projdi si akademií a potom uvidíme.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1