Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Symbio / JailBreak

Příspěvekod Symbio » 15 led 2017, 15:18

Nick v hre : Symbio

Nick na fóre : Symbio

Profil na fóre : symbio-u12640.html

Vek : 18 (11.8.1998)

Steam nick : Symbio

Steam ID : STEAM_0:0:53426683

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=8679

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Něco málo tam bylo, to už ale víte... poučil jsem se a jsem ted hodný kluk :twisted:

Niečo o sebe : Zdravím vás, jmenuji se Denis a pocházím z Ostravy.Jsem stále studentem a mezi mé koníčky patří už jen gaučing, hraní na PC a občasné vymetání barů :twisted: Učím se automechanikem a o víkendech občas pracuji v zásilkové službě. Jsem optimista a člověk, co se dokáže zabavit, ale do určitých mezí.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych se GSku opět věnovat a už jsem párkrát zkoušel žádat... Splnil jsem maxipsovu podmínku a mám tam nějaké to nahlášení. Nikdy není dost adminů a čím víc, tím líp. Akorát jsem si všiml, že mi tam chybí hodinka nahraná... To doufám nevadí, to ted dohraju, jak dopíšu tuhle žádost. Zpět k tématu. Chci adminovat, protože se mi zdá, že admini moc po serveru (aspon u nás na JB5) moc nechodí a kdyžtak se zastaví na pár chvilek.Všiml jsem si, že si jankiller požádal, tak bych se chtěl přidat a společně s jankillerem to tam krotit.
Doufám tedy, že už bych snad mohl dostat šanci a být puštěn k pohovoru.Chci vám dokázat, že to myslím vážně.
Díky, že jste si to přečetli a přeji vám krásný den
#SellOut
Symbio
Zkušený
Zkušený

[Zamítnuto] Symbio / JailBreak

od Rumcajz » 15 led 2017, 15:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Symbio / JailBreak

Příspěvekod Vonbrauncz » 15 led 2017, 21:34

Ahoj,
Hráče už taký znám nějaký ten pátek.
Když byl odebrán jako admin, tak mu něco buchlo v kebuli a začal dělat blbosti.Nadával , kazil hru , dával FK/MFK.Choval se neůnosně, rozhodně se nechoval jako budoucí admin a postupně si uzavíral svými kroky cestu zpět.
Pak ale přišel nějaký zlom , jako by ho něco osvítilo.
Přestal nadávat , dělat blbosti a kazit hru. Vrátil se zpět jako 'Symbio' , který je normální.V dnešní době můžu o něm říct , že se hodně snaží.Pravidla ovládá velice dobře , hráčům se snaží vysvětlit nějaké ty nejasností a poslední dobou mám s něho pozitivní pocit.

S pozdravem , VB.
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: Symbio / JailBreak

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 15 led 2017, 22:54

Symbio píše:Splnil jsem maxipsovu podmínku

Za měsíc si dodal do pp JB 8 nahlášení, všechny během necelých 24 hodin.
Jen ve 4 případech z 8 byl hráč v pp zabanován.
Nevím jak bude Maxipes spokojen s podmínkou ale já nejsem.

Máš to na háku ale rád bys pomáhal? Tak jo.
Projdi si akademií a potom uvidíme.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů