• Stránka 1 z 1
[Z]žádost o admina
Nick na serveru: Řízek
SID: STEAM_0:0:76012234
Sekce, na které chci práva: JailBreak.
Věk: 18
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=238
Bany, které jsem dostal: Podle banlistu jsem našel ban:
24.12.16 15:05 - Obchazení mute od nY = psal jsem do "admin chatu" kde přes @ v T chatu můžete poslat zprávu adminovi.
Něco o mně: Ahoj, jmenuji se Daniel, je mi 18 let, Pracuju v lese a dodělávám nástavbu ve škole. Mám dvě tetování ( písmo a geometrický tvar vlka) Začínám se učit jako "dj" vlastním nějaké drobné věci jako launchpad, party mixy, soupravy apod. Mám papíry na auto a na traktor. Rád hraju hry a zajímám se o motocross
Proč právě já: Jsem zkušený hráč JailBreaku ( tedy alespoň podle mě
) a ano vím byla tu aférka s jedním adminem se jménem nY. Bylo to spíš osobní ale on to tahal vše na JailBreak proto veškeré kicky.
Zkušenosti s CS:GO: Nahraných +- 1500 hodin. Rank je GOLD 4
Jenom chci říct že to s Ny mě mrzí.. tedy né z mé strany ale to že podle mě nemá rozum a smysl pro humor
A ješte chci dodat že mě vůbec neudiví že zde budou špatné reference. Díky Řízek
SID: STEAM_0:0:76012234
Sekce, na které chci práva: JailBreak.
Věk: 18
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=238
Bany, které jsem dostal: Podle banlistu jsem našel ban:
24.12.16 15:05 - Obchazení mute od nY = psal jsem do "admin chatu" kde přes @ v T chatu můžete poslat zprávu adminovi.
Něco o mně: Ahoj, jmenuji se Daniel, je mi 18 let, Pracuju v lese a dodělávám nástavbu ve škole. Mám dvě tetování ( písmo a geometrický tvar vlka) Začínám se učit jako "dj" vlastním nějaké drobné věci jako launchpad, party mixy, soupravy apod. Mám papíry na auto a na traktor. Rád hraju hry a zajímám se o motocross

Proč právě já: Jsem zkušený hráč JailBreaku ( tedy alespoň podle mě

Zkušenosti s CS:GO: Nahraných +- 1500 hodin. Rank je GOLD 4
Jenom chci říct že to s Ny mě mrzí.. tedy né z mé strany ale to že podle mě nemá rozum a smysl pro humor
A ješte chci dodat že mě vůbec neudiví že zde budou špatné reference. Díky Řízek
Řízek.
-
Rizek - Zkušený
[Z]žádost o admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žádost o admina
Ahoj,
tak já ti podle banlistu našel tedy více banů, než jeden desetiminutový (zde).
Dále jsi nám neřekl o svých předešlých banech (viz předchozí žádost, další žádost, PP).
Podívat se na první stranu tvého chatu si myslím stačilo:
a mnoho dalšího, včetně spamu.
Nepoučil jsi se, chování na serveru otřesné. Zde si myslím, že bez akademie to nepůjde.
Zamítám.
tak já ti podle banlistu našel tedy více banů, než jeden desetiminutový (zde).
Dále jsi nám neřekl o svých předešlých banech (viz předchozí žádost, další žádost, PP).
Podívat se na první stranu tvého chatu si myslím stačilo:
zm*rde si říkej svojí máme ty fakane
a mnoho dalšího, včetně spamu.
Nepoučil jsi se, chování na serveru otřesné. Zde si myslím, že bez akademie to nepůjde.
Zamítám.
S přáním hezkého dne,
Severus
Severus
-
SeverusSnape - Pokročilý
• Stránka 1 z 1