• Stránka 1 z 1
[ZAMÍTNUTO]Žiadosť o práva na Jumpoch
Nick ve hře : Kvestr
Nick na webu : Peor
Profil na fóru : peor-u40409.html
Server (jump sekce) : all
Věk : 17
Steamnick : Kvestr
SteamID : STEAM_0:1:95987539
HLstats z jump sekce: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... layer=1595
Budoucí aktivita : zhruba tých 5 hodín denne uvidí sa podľa času
Nějaké bany/prohřešky (GS, jiný portál) : Všetky problémy čo som s adminmi mal som vyriešil a sú pre mňa minulosťou
Zkušenosti s CS : CS hrám už zopár rokov a som naň zvyknutý taktiež amxmenu ovládam mal som poctu byť adminom dávnejšie a rozhodol som sa skončiť s 1.6 kvôli novej verzii Global Offensive.
Servery, kde mám VIP : EVIP JailBreak 6, Capture The Flag 3, kody mam niekde v mobile postrácané ale vip by ešte stále mali byť platné
Něco málo o sobě : Volám sa Ján, bývam v meste Nitra. Chodím na Strednú odbornú školu. Moje koníčky sú Basketbal, Futbal,a vo voľnom čase aj posilovanie.
Proč bych chtěl na GS adminovat : Dôvod je jednoduchý, na serveri už dlhú dobu nechodí nikto, žiadny admin len nejake deti čo sa vyhrážajú banom keď ani nemajú steam. Chcel by som dostať šancu posledný krát a skúsiť to. Server je pod slovnými útokmi furt sa niekto háda píše kraviny a nie je tam nikto kto by na to dával pozor a riešil to.
Ďakujem za všetky ohlasy s pozdravom Kvestr
Nick na webu : Peor
Profil na fóru : peor-u40409.html
Server (jump sekce) : all
Věk : 17
Steamnick : Kvestr
SteamID : STEAM_0:1:95987539
HLstats z jump sekce: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... layer=1595
Budoucí aktivita : zhruba tých 5 hodín denne uvidí sa podľa času
Nějaké bany/prohřešky (GS, jiný portál) : Všetky problémy čo som s adminmi mal som vyriešil a sú pre mňa minulosťou
Zkušenosti s CS : CS hrám už zopár rokov a som naň zvyknutý taktiež amxmenu ovládam mal som poctu byť adminom dávnejšie a rozhodol som sa skončiť s 1.6 kvôli novej verzii Global Offensive.
Servery, kde mám VIP : EVIP JailBreak 6, Capture The Flag 3, kody mam niekde v mobile postrácané ale vip by ešte stále mali byť platné
Něco málo o sobě : Volám sa Ján, bývam v meste Nitra. Chodím na Strednú odbornú školu. Moje koníčky sú Basketbal, Futbal,a vo voľnom čase aj posilovanie.
Proč bych chtěl na GS adminovat : Dôvod je jednoduchý, na serveri už dlhú dobu nechodí nikto, žiadny admin len nejake deti čo sa vyhrážajú banom keď ani nemajú steam. Chcel by som dostať šancu posledný krát a skúsiť to. Server je pod slovnými útokmi furt sa niekto háda píše kraviny a nie je tam nikto kto by na to dával pozor a riešil to.
Ďakujem za všetky ohlasy s pozdravom Kvestr

-
Peor - Pokročilý
[ZAMÍTNUTO]Žiadosť o práva na Jumpoch
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva na Jumpoch
Ahoj.
Na serveru nemáš nahráno ani 5 hodin, nahlášení taky moc není a při poslední žádosti jsi byl poslán do akademie - post659207.html#p659207
Projdi si tou akademii a ukaž že to myslíš vážně.
Zamítnuto.
Na serveru nemáš nahráno ani 5 hodin, nahlášení taky moc není a při poslední žádosti jsi byl poslán do akademie - post659207.html#p659207
Projdi si tou akademii a ukaž že to myslíš vážně.
Zamítnuto.

Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.
Ex HLSA public sekce
-
jysi - Profesionál
Re: [ZAMÍTNUTO]Žiadosť o práva na Jumpoch
do akadémie som bol poslaný na JailBreak serveroch nič čo by sa týkalo jumpov.. taktiež nechápem prečo by som mal prechádzať akademiou v jumpoch keď som tu už raz práva mal
-
Peor - Pokročilý
Re: [ZAMÍTNUTO]Žiadosť o práva na Jumpoch
Ano, ale první věc co jsi mi psal do PM -
Odesláno: 18 led 2017, 18:10
od Peor
hneď ako mi napísal nech sa prihlásim do akadémie prihlásil som sa do nej a odišiel som z dôvodu že ma to nebavilo, adminov tam bolo habadej a nemal som za potrebu to ďalej riešiť a z akadémie som odišiel.
Takže jak dlouho by tě bavilo zase být admin.
další věc, nikde jsem nenašel tvou žádost o akademii, jak to? Když jsi psal že sis hned po tom žádal o akademii. ( 17. července zamítnuto, pak žádná aktivita na fóru a až pak 12. sprvna další příspěvek na fóru, tudíž žádná přihláška do akademie a jenom 2 nahlášení mezi touto a tamtou žádostí ).
Ostatní sem ti již psal v PM.
Odesláno: 18 led 2017, 18:10
od Peor
hneď ako mi napísal nech sa prihlásim do akadémie prihlásil som sa do nej a odišiel som z dôvodu že ma to nebavilo, adminov tam bolo habadej a nemal som za potrebu to ďalej riešiť a z akadémie som odišiel.
Takže jak dlouho by tě bavilo zase být admin.
další věc, nikde jsem nenašel tvou žádost o akademii, jak to? Když jsi psal že sis hned po tom žádal o akademii. ( 17. července zamítnuto, pak žádná aktivita na fóru a až pak 12. sprvna další příspěvek na fóru, tudíž žádná přihláška do akademie a jenom 2 nahlášení mezi touto a tamtou žádostí ).
Ostatní sem ti již psal v PM.

Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.
Ex HLSA public sekce
-
jysi - Profesionál
• Stránka 1 z 1