• Stránka 1 z 1
[V řešení]Akademie
Nick ve hře:Autistické Auto
Nick na forum: AutistickeAuto
Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198121182436/
Věk: 14 let
Steam ID: 76561198121182436
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=263
Sekce na kterou chci akademika: JailBreak 2
Proč chci akademika:Na JB2 hraji velmi často a JailBreak mě velmi baví,ale nachází se zde i lidé,kteří kazí hru.Dávají free killy,když jsou u CT atd.A proti těm by jsem chtěl bojovat.Také mám na JB2 kamarády,s kterými rád hraji například Lacko,Enemi,Smiley atd...
Moje prohřešky na GS nebo jinde:Nemám žádné prohřešky ani jednou jsem neměl ban.
Něco o mně+jak jsem se dostal k JB:Jsem kluk,který bydlí na vesnici blízko Benešova.Hraju fotbal a po fotbalovém tréninku a učení si jdu zahrát JailBreak aspoň na 2 hodiny.Mám pejska plemene hovawart,který je moc hodný a jsou mu tři roky mám ho moc rád.Ve volném čase hraji na počítači,nebo chodím s pejskem na procházky.JailBreak přibližně hraji rok a půl.Ještě když jsem brouzdal po komunitních serverech.Tak jsem našel mod JailBreak velmi mě bavil,ale jenom na serverech Gamesites tak jsem ho začal hrát a velmi mě baví i po tak dlouhé době.
Mám i kvalitní mikrofon:Na sluchátkách HyperX Cloud II
Na steamu mám zakoupenou originální hru Counter-Strike:Global Offensive
Děkuji za odpovědi
Nick na forum: AutistickeAuto
Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198121182436/
Věk: 14 let
Steam ID: 76561198121182436
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=263
Sekce na kterou chci akademika: JailBreak 2
Proč chci akademika:Na JB2 hraji velmi často a JailBreak mě velmi baví,ale nachází se zde i lidé,kteří kazí hru.Dávají free killy,když jsou u CT atd.A proti těm by jsem chtěl bojovat.Také mám na JB2 kamarády,s kterými rád hraji například Lacko,Enemi,Smiley atd...
Moje prohřešky na GS nebo jinde:Nemám žádné prohřešky ani jednou jsem neměl ban.
Něco o mně+jak jsem se dostal k JB:Jsem kluk,který bydlí na vesnici blízko Benešova.Hraju fotbal a po fotbalovém tréninku a učení si jdu zahrát JailBreak aspoň na 2 hodiny.Mám pejska plemene hovawart,který je moc hodný a jsou mu tři roky mám ho moc rád.Ve volném čase hraji na počítači,nebo chodím s pejskem na procházky.JailBreak přibližně hraji rok a půl.Ještě když jsem brouzdal po komunitních serverech.Tak jsem našel mod JailBreak velmi mě bavil,ale jenom na serverech Gamesites tak jsem ho začal hrát a velmi mě baví i po tak dlouhé době.
Mám i kvalitní mikrofon:Na sluchátkách HyperX Cloud II
Na steamu mám zakoupenou originální hru Counter-Strike:Global Offensive
Děkuji za odpovědi

- AutistickeAuto
- Kolemjdoucí
[V řešení]Akademie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Akademie
ještě STEAM ID jinak:STEAM_0:0:80458354
- AutistickeAuto
- Kolemjdoucí
Re: Akademie
Ahoj kluku, jak o sobě píšeš, žádost máš na urovni a líbíš se mi. Co po tobě chci je velmi prosté. Nahláš do porušování pravidel alespon 1 hříšníka a domluvíme se.
Zatím je tvá žádost tedy v řešení. Pokud budeš chtít ohledně něčeho pomoct, tak směřuj do mé pm.
Zatím je tvá žádost tedy v řešení. Pokud budeš chtít ohledně něčeho pomoct, tak směřuj do mé pm.
-
TomMyGS - Mistr Yoda
Re: [V řešení]Akademie
Promazal jsem tady ten spam...
Pokud budeš mít ještě nějaké otázky, tak je už směřuj do PM někomu z nás. Sem do topicu piš až ve chvíli, kdy splníš zadanou podmínku.
Pokud budeš mít ještě nějaké otázky, tak je už směřuj do PM někomu z nás. Sem do topicu piš až ve chvíli, kdy splníš zadanou podmínku.

-
BrooKlyGS - Spamer
• Stránka 1 z 1