• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o akademika Furien
Nick ve hře: MAJLOU
Nick na fóru: Kubo5531
Odkaz na profil: kubo5531-u53909.html
Věk: 17
Steam ID: STEAM_1:0:50043057
Sekce, kde chcete akademika: Furien
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=35060
Proč chci akademika:
Zde napíšete své důvody, proč chcete být akademikem. Čím víc toho napíšete, tím lépe.
Pre akademika už mám nejaký ten čas záujem len nikdy som si nekúpil steam aby som mohol dostať práva, pamätám si keď sa ešte o akademika alebo skôr o admina bojovalo tak že sa pomáhalo reálnym adminom na serveri pomáhalo tak, že sa posielali screeny alebo demá na ľudí ktorý na serveri robili neplechu. Podmienka bola okolo 20 screenov ale čím viac tým lepšie. A teraz keď už mám zakúpený steam začal som hrávať CS:GO ale omrzelo ma to a vraciam sa ku klasike. Keď som sa napojil videl som tam dosť veľa ľudí ktorí pravidlá nedodržujú ale naopak úplne ich porušujú. Preto som podal túto žiadosť aby som server zbavil aspoň čiastočne od takýchto ľudí.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Nic
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Nie
___________________________________________________________________________________________________________
Nick na fóru: Kubo5531
Odkaz na profil: kubo5531-u53909.html
Věk: 17
Steam ID: STEAM_1:0:50043057
Sekce, kde chcete akademika: Furien
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=35060
Proč chci akademika:
Zde napíšete své důvody, proč chcete být akademikem. Čím víc toho napíšete, tím lépe.
Pre akademika už mám nejaký ten čas záujem len nikdy som si nekúpil steam aby som mohol dostať práva, pamätám si keď sa ešte o akademika alebo skôr o admina bojovalo tak že sa pomáhalo reálnym adminom na serveri pomáhalo tak, že sa posielali screeny alebo demá na ľudí ktorý na serveri robili neplechu. Podmienka bola okolo 20 screenov ale čím viac tým lepšie. A teraz keď už mám zakúpený steam začal som hrávať CS:GO ale omrzelo ma to a vraciam sa ku klasike. Keď som sa napojil videl som tam dosť veľa ľudí ktorí pravidlá nedodržujú ale naopak úplne ich porušujú. Preto som podal túto žiadosť aby som server zbavil aspoň čiastočne od takýchto ľudí.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Nic
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Nie
___________________________________________________________________________________________________________
-
Kubo5531 - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žiadosť o akademika Furien
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o akademika Furien
Ne, prvně se nauč chovat. Zamítnuto.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1