• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Conqueror / Prava / Jailbreak
[Zamitnuto] Conqueror práva na Jailbreak
Příspěvekod conqueror » 12 zář 2016, 22:37 VIP
Zdravím , chtěl bych požádat o admin práva na Jailbreak
Můj nick ve hře : Conqueror
Nick na forum : conqueror
Profil na webu : conqueror-u24517.html
Věk : 17 let (03.08.1999)
Steam nick : Conqueror
Steam ID : STEAM_0:1:114100198
HLstats z danej sekcie : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=5406
Nějaké bany či prohřešky ( GS , jiný portál ) : nemám nikde žádný aktivní/vypršelý ban
Něco málo o sobě : Ahoj .. Jmenuji se Robin ,jsem snaživý,přátelský,ale nestrpím vulgární chování na serveru. Je mi 17let. Ve svém volném čase se učím .. Zatím studuji Střední Školu obor kuchař
. Tento obor mě baví
jak ve škole tak i na praxi . Jinak od svých 6let hraji závodně fotbal momentálně hraju fotbal 2 hodiny denně a JB na Counter Striku 1.6 asi 3/4 hodiky denně . Hráčům na serveru se snažím radit , když něco neví 
Proč bych chtěl na GS adminovat? : Chtěl bych vyčistit server od cheaterů či jiným hráčům co porušují pravidla.Na serveru si myslím, že se chovám podle pravidel. Hráči co jsou neukáznění co se týče nadávek a ostatních věcí všeobecně PP nejprve upozorním na jejich chybu a poté natáčím/vyscreenuju nebo rovnou píšu adminům. Kolikrát jsem se setkal s lidmi co se na první pohled zdáli přátelští, ale jakmile jsem se vrátil na server pod pseudonymem, tak byli vulgární a začali porušovat pravidla. Hned jsem to točil a dával na forum/popřípadě jsem volal admina na server. Nadále bych se chtěl podílet na chodu serverů a pomáhat jak hráčům na serveru, tak i třeba adminům. Jsem ochoten komunikovat se všemi osobami na TS.
Nahlašování na fóru : Nenahlašuji moc na forum, protože většinou čekám na více důkazů .. ale hráč se poté odpojí a já nezískám SID. Tak radši někoho na ten server zavolám.
Má "kariéra" admina: Byl jsem adminem na serverech CTF tam jsem byl adminem měsíc. Na Capture The Flag jsem problémy neměl (byla tam jedna stížnost ale byla zamítnuta) a vše tam šlo v pořádku
jelikož mě tento mód (CTF) baví , ale pořád méně než jailbreak tak jsem si poté nechal rozšířit práva i na servery Jailbreaku. Po 3 dnech jsem byl zrušen
Za zneužívání práv které jsem si uvědomil bohužel až potom co se to všechno stalo .. Poté mě Garlin zrušil všude ..
Děkuji a doufám,že se mnou někdo zkusí pohovor.. s pozdravem Conqueror
Příspěvekod conqueror » 12 zář 2016, 22:37 VIP
Zdravím , chtěl bych požádat o admin práva na Jailbreak
Můj nick ve hře : Conqueror
Nick na forum : conqueror
Profil na webu : conqueror-u24517.html
Věk : 17 let (03.08.1999)
Steam nick : Conqueror
Steam ID : STEAM_0:1:114100198
HLstats z danej sekcie : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=5406
Nějaké bany či prohřešky ( GS , jiný portál ) : nemám nikde žádný aktivní/vypršelý ban

Něco málo o sobě : Ahoj .. Jmenuji se Robin ,jsem snaživý,přátelský,ale nestrpím vulgární chování na serveru. Je mi 17let. Ve svém volném čase se učím .. Zatím studuji Střední Školu obor kuchař

Proč bych chtěl na GS adminovat? : Chtěl bych vyčistit server od cheaterů či jiným hráčům co porušují pravidla.Na serveru si myslím, že se chovám podle pravidel. Hráči co jsou neukáznění co se týče nadávek a ostatních věcí všeobecně PP nejprve upozorním na jejich chybu a poté natáčím/vyscreenuju nebo rovnou píšu adminům. Kolikrát jsem se setkal s lidmi co se na první pohled zdáli přátelští, ale jakmile jsem se vrátil na server pod pseudonymem, tak byli vulgární a začali porušovat pravidla. Hned jsem to točil a dával na forum/popřípadě jsem volal admina na server. Nadále bych se chtěl podílet na chodu serverů a pomáhat jak hráčům na serveru, tak i třeba adminům. Jsem ochoten komunikovat se všemi osobami na TS.
Nahlašování na fóru : Nenahlašuji moc na forum, protože většinou čekám na více důkazů .. ale hráč se poté odpojí a já nezískám SID. Tak radši někoho na ten server zavolám.
Má "kariéra" admina: Byl jsem adminem na serverech CTF tam jsem byl adminem měsíc. Na Capture The Flag jsem problémy neměl (byla tam jedna stížnost ale byla zamítnuta) a vše tam šlo v pořádku

Děkuji a doufám,že se mnou někdo zkusí pohovor.. s pozdravem Conqueror
Život se nikdy nestane lehčí .. Toty se musíš stát silnější
-
conqueror - Zkušený
[Zamítnuto] Conqueror / Prava / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Conqueror / Prava / Jailbreak
Neumíš dodat ani potřebné odkazy k žádosti, nemáš ani 20h od resetu, od poslední zamítnutí tvé žádosti jsi se snažil nahlásit 2 hráče. Ani jeden z nich nebyl zabanovaný..
Pokud chceš někdy práva, nahraj si potřebné hodiny, nahlašuj pravidelně do PP. Po uplynutí 1 měsíce od dnešního dne si můžeš podat žádost znovu.
Pokud chceš někdy práva, nahraj si potřebné hodiny, nahlašuj pravidelně do PP. Po uplynutí 1 měsíce od dnešního dne si můžeš podat žádost znovu.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto] Conqueror / Prava / Jailbreak
To byl reset hodin?
aha tak to pass 

Život se nikdy nestane lehčí .. Toty se musíš stát silnější
-
conqueror - Zkušený
• Stránka 1 z 1