• Stránka 1 z 1
(Zamietnute)Žádost o práva na BaseBuilder.
Zdravím, tímto topickem bych si chtěl u vás zažádat o admin práva, převážně na BaseBuilder.
Nick v hre : Bzuk
Nick na fóre : Bzukac
Profil na fóre : bzukac-u52437.html
Vek : 20
Steam nick : Bzuk13
Steam ID : STEAM_0:1:190882733
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... er=1742199
Nějaké bany nebo prohřešky : Určitě ano, nalhávat vám nebudu, ale nikdy to nebylo nic hrozného, za co bych se měl stydět. Žádný PB. Jinak předevčírem jsme dostal ban na TS, protože nejmenovaný Hl.DJ
si hrál s "permisema na TS" a povolil normálním uživatelům, nahazování uplně všeho co na TS je. Tak mě poprosil nejmenovaný hráč, ať vyzkouším nahodit Server admina, tak se tak stalo, Já jsem mu to nahodil a potom už jsem jenom zíral, jak jsem dostal ban, všechno se vyřešilo. UB jsme samozřejmě dostal, jinak o ničem dalším nevím.
Něco o sebe : Ahoj, jmenuji se Tobiáš, pocházím, z malé vesnice, mezi Velkým Meziříčím a Jihlavou. Moje záliby jsou především, již zmiňovaný BaseBuilder, dále florbal, fotbal a moje přítelkyně. Jsem vyučený automechanik. Pracuji jako Skladník v jedné nejmenované "firmičce" tam nakládám a vykládám kamiony. Jinak jsem v pohodě chlapík, který si rád pokecá a něco se přiučí. Jsem kuřák, kouřím červené viceroy
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Takže v první řadě, vám chci rovnou poděkovat, že jste se dočetly až sem, už jen to je pro mě úspěch a teď k věci. Adminovat bych chtěl především proto, protože chci pomoct tomuto portálu. Psát vám tu, že jsme ten nejlepší na to atd.. to nemá smysl, to si myslím jenom Já a dělit se stím nemusím neustále
Adminoval bych chtěl především i proto, protože jsem zde už adminoval a hodně mě to bavilo. Dále a to je na první místě, dohlížet na chod serveru, nadávky, blokace, ničení buildů (tím myslím čistě mod Bbček). Admini tam nejsou aktivní a to je škoda.
Zrušen: Zrušený jsem byl pro to, protože jsem kus debila. Pomáhal jsme hráčům, až jsem to přeháněl. Odblokovával jsem buildy, blokl jsem build a opravoval v čase na schování. Moje chyba, Hl.Sa jsem zklamal a tímto se jim chci ještě jednou veřejně omluvit, teda spíše Roxtedymu ten měl ve mě důvěru a já jsem si z toho dělal akorát prdel. Omlouvám se.
Dále bych chtěl doplnit, že zde na GS dělám stále v PP. Píšu tam verdikt a nějaký PP admin to banuje.https://www.gamesites.cz/forum/informace-pp-team-t112967.html
Doufám, že se mě dáte druhou šanci. Budu si jí vážit.
Nick v hre : Bzuk
Nick na fóre : Bzukac
Profil na fóre : bzukac-u52437.html
Vek : 20
Steam nick : Bzuk13
Steam ID : STEAM_0:1:190882733
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... er=1742199
Nějaké bany nebo prohřešky : Určitě ano, nalhávat vám nebudu, ale nikdy to nebylo nic hrozného, za co bych se měl stydět. Žádný PB. Jinak předevčírem jsme dostal ban na TS, protože nejmenovaný Hl.DJ

Něco o sebe : Ahoj, jmenuji se Tobiáš, pocházím, z malé vesnice, mezi Velkým Meziříčím a Jihlavou. Moje záliby jsou především, již zmiňovaný BaseBuilder, dále florbal, fotbal a moje přítelkyně. Jsem vyučený automechanik. Pracuji jako Skladník v jedné nejmenované "firmičce" tam nakládám a vykládám kamiony. Jinak jsem v pohodě chlapík, který si rád pokecá a něco se přiučí. Jsem kuřák, kouřím červené viceroy

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Takže v první řadě, vám chci rovnou poděkovat, že jste se dočetly až sem, už jen to je pro mě úspěch a teď k věci. Adminovat bych chtěl především proto, protože chci pomoct tomuto portálu. Psát vám tu, že jsme ten nejlepší na to atd.. to nemá smysl, to si myslím jenom Já a dělit se stím nemusím neustále

Zrušen: Zrušený jsem byl pro to, protože jsem kus debila. Pomáhal jsme hráčům, až jsem to přeháněl. Odblokovával jsem buildy, blokl jsem build a opravoval v čase na schování. Moje chyba, Hl.Sa jsem zklamal a tímto se jim chci ještě jednou veřejně omluvit, teda spíše Roxtedymu ten měl ve mě důvěru a já jsem si z toho dělal akorát prdel. Omlouvám se.
Dále bych chtěl doplnit, že zde na GS dělám stále v PP. Píšu tam verdikt a nějaký PP admin to banuje.https://www.gamesites.cz/forum/informace-pp-team-t112967.html
Doufám, že se mě dáte druhou šanci. Budu si jí vážit.
- Bzukac
- Drbna
(Zamietnute)Žádost o práva na BaseBuilder.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na BaseBuilder.
Omlouvám se, dal jsem vám špatný odkaz na Hlstats tu je správný -- > http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... &player=14
- Bzukac
- Drbna
Re: Žádost o práva na BaseBuilder.
sanci si mal dost nielen jednu ako pises.
Posral si tu toho viac ako si napisal.
Zamietnute.
Posral si tu toho viac ako si napisal.
Zamietnute.
-
Roxtedy - Mistr
• Stránka 1 z 1