I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Demence adminů Awee a Nicht

Příspěvekod tomas258 » 15 led 2017, 14:25

Zdravím, když jsem asi měsíc zpět hrál na Jb2, tak byla situace kde jsem byl simon a dal jsem zákaz skákat, boxovat, begripovat, čupět a dělat animace a pohyby. Poté jsem dal příkaz ať jdou hráči na čáru a tam doplňují ke zbrojce. Následně jsem dal další příkaz "máte zakázáno stát a povoleno čupět". Hráči tedy čupěli. Poté jsem dal další příkaz, který zněl "postavte se", po nějaké chvíli jsem řekl "běžte do boxu na zadní stěnu" a zabil jsem hráče kteří stáli. Po náslédné konverzaci s Aweem jsem dostal ban na 1 den za neschopnost simona.
Hráč awee mi napsal, že když řeknu postavte se, tak ten příkaz platí pořád, ať se děje co chce, a hráči mají stát pořád, pokud neřeknu "splňte příkazy a zákazy" a nebo "čupněte si".
Dnes mi napsal, že si není jistý, že mi něco takového vůbec psal a proto tady máte screen naší konverzace z fora.
screen - https://ctrlv.cz/CL3W
screen dnešní zprávy od hráče Awee: https://ctrlv.cz/urre
NICHT:
Dnes když jsme hráli na mapě "JB_SNOW", tak jsem dal zákazy skákat, boxovat, begripovat, čupět, dělat animace a pohyby. Poté jsem hráče poslal na zadní stěnu do boxu a tam jsem dal příkaz "máte zákaz stát, povoleno čupět", poté jsem řekl "postavte se" hráči tedy stáli a dal jsem příkaz "pojďte za mnou", došli jsme na dráhu a já řekl " běžte na tuhle čáru" následně jsem zabil hráče podle rady hráče Awee, protože mají i nadále stát, pokud neřeknu jeden ze dvou příkazů, uvedených výše. Následné kolo jsem dostal ban za FK.
Prosím o vyjádření obou daných adminů.
demo: http://leteckaposta.cz/905374853 (čas: 21:20 - začátek kola)
tomas258
Zkušený
Zkušený

Demence adminů Awee a Nicht

od Rumcajz » 15 led 2017, 14:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Demence adminů Awee a Nicht

Příspěvekod Nahkriin » 15 led 2017, 14:42 VIP

tomas258 píše:poté jsem řekl "postavte se" hráči tedy stáli a dal jsem příkaz "pojďte za mnou", došli jsme na dráhu a já řekl " běžte na tuhle čáru" následně jsem zabil hráče podle rady hráče Awee, protože mají i nadále stát, pokud neřeknu jeden ze dvou příkazů, uvedených výše. Následné kolo jsem dostal ban za FK.

Řekl jsi ať jdeme walkem a ve skupince za tebou. Když jsme byli u dráhy, řekl si ať doběhneme na tu čáru dolů.
Dva si na čáře čupli a dva tam stáli. Měli jsme zákaz stát, to znamená, že jsme tam měli čupet. Zeus zabil mě, protože jsem stál. Tys zabil dva, protože čupeli a dalšího protože stál. Když ses řídil tím, že jsme tam měli stát, proč jsi tedy zabil toho co stál?
Nahkriin
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod tomas258 » 15 led 2017, 16:28

Díval ses vůbec na to demo? já zabil všechny 3 na čáře... příště se dívej pořádně. Děkuji.
tomas258
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 15 led 2017, 20:13

Dnes v 10:39 jsem ti poslal PM, kde jsem ti vysvětlil změny a řekl co platí a neplatí.
O pár hodin založíš stížnost že jsme dementi a žádáš si vysvětlení.

Věčně mi píšeš dotazy na pravidla které neumíš ani pořádně popsat a stížnosti na adminy co nemají hlavu ani patu. Ne nadarmo jsem tvou vlastní blbostí s tebou přestal komunikovat ale napsal jsem ti to na rovinu. Pokud se takto chceš mstít, tak si Tomíku jen dokázal jak seš hloupý.

Porady adminů byly vždy a vždy budou. Příkazy se vždy vymýšlely nové a vymýšlet budou. Řešení těch situací se jim vždy přizpůsobovali a přizpůsobovat budou. Dělal jsem to vždy a dělám to tak i teď. Tvůj výkřik do tmy více netřeba komentovat.

Máš prostor aby ses tady veřejně omluvil za snahu dělat z nás dementy. V opačném případě ti bude v podobném chování preventivně zabráněno.
Z toho kvanta udání cos mi poslal byli zrušení jen admini Kosso a Odyse. Zbytek byly jen tvé fabulace a totální krávoviny.

Nemůžu dovolit aby na serveru škodil člověk který není schopen pochopit pravidla a vymýšlí si vlastní pravidla jen aby mohl poslat stížnost na admina. Omluvou ti dávám šanci na klidnou hru a zanechání všemožných sabotáží.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Garlin » 15 led 2017, 20:17

Awee to posral a omluvi sa do 10 sekund inac pride o prava :D :D

Ale ted vazne. Awee je uz starsi pan... a proste ked si nevezme svoje prasky tak to ide s nim dole kopcom nooooo

Odpustis nam ?
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod tomas258 » 15 led 2017, 20:23

Proč mám tušení, že se jen opět snažíš z dané situace vykecat? Vždy existuje cesta jak z toho ven a ty jsi jako had který kličkuje a vyhýbá se problému. Na adminy jsem ti dema nikdy neposílal, bylo to jen teď naposledy. To, že nepochopíš situaci, kterou máš popsanou dostatečně není můj problém, já se nikomu omlouvat nehodlám a to, že jste dementi jsem nikde nenapsal...

"Nemůžu dovolit aby na serveru škodil člověk který není schopen pochopit pravidla a vymýšlí si vlastní pravidla jen aby mohl poslat stížnost na admina. Omluvou ti dávám šanci na klidnou hru a zanechání všemožných sabotáží."

Já si nějaké pravidlo vymyslel? já mám vše podložené důkazy, o tom není žádný pochyb. To, že vaše "porady" bývají jen v A-týmu je věc druhá... Máte nás o změnách informovat a né si vymýšlet a všelijak upravovat dosavadní příkazy.

Ano ty jsi mi napsal, že to tak není, nenapsal jsi mi ale že se konala změna a tudíž jsem logicky usoudil, že jsi prostě předtím napsal blbost...
tomas258
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 15 led 2017, 20:41

Aby se pobavili i ostatní, uvedu příklad z jedné tvé stížnosti na admina. Třeba potom uvěří že číst a řešit s tebou cokoliv je peklo.

Napsal si mi situaci že nevíš jak se má správně řešit a abych ti to napsal a hned si přidal stížnost na admina který to udělal.
Odepsal jsem ti, že si situaci popsal nedostatečně.
Napsal si mi to znova.
Znova jsem ti odepsal že je situace nedostatečně popsána a aby si popsal přesně to co Simon dělal.
tomas258 píše:
Nejde mi pořád na rozum co na to nechápeš :D.
Simon dá příkaz "po otevření cel půjdete v čupě na čáru a tam se nebudete hýbat.
Jako další příkaz řekne "zákaz skákat, boxovat, begripovat, čupět a dělat animace.
Má otázka zní - máme jít na čáru ve stoje a nebo v čupě?

Tohle si mi odepsal. A já to už nevydržel.
Proč bys kurva měl vůbec jít někam na čáru, když Simon nedal open? Vždyť tohle je základní věc na JB. Pokud neumíš popsat situaci ani po několikerém upozornění, nemám se s tebou více o čem bavit.
Kód: Vybrat vše
Odesláno: 12 led 2017, 17:56
od tomas258

Dobře tedy, když nepomůžeš ty mě, nepomůžu ani já tobě. Žádný přestupek hráčů ani adminů nebudu nikam hlásit. Tvá demence že neumíš pochopit absolutně jednoduchý popis.

Nemám na práci nic lepšího než řešit tvoje hovadiny..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod tomas258 » 15 led 2017, 20:48

Simon řekl "po otevření cel půjdete v čupě na čáru a tam se nebudete hýbat", neotevřel cely a dal další příkaz " zákaz skákat, boxovat, begripovat a čupět" měli jsme jít na čáru ve stoje, protože dal zákazy a nebo jsme měli jít v čupě, protože první příkaz platil až po otevření cel a tím pádem první příkaz zněl "zákaz skákat atd..?

To ti nedošlo, že po posledním příkazu otevřel cely? a kdy jindy by je asi otevřel? Navíc neřešíme tohle ale jinou situaci.
tomas258
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Garlin » 16 led 2017, 00:25

Ked si stastny tlieskaj usami... Ked si stastny tlieskaj usami... Ked si stastny lala velmi stastny tak tlieskaj usami...
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod tomas258 » 21 led 2017, 19:55

Zrovna ty se mě snažíš zesměšnit? Tak ti tady něco napíšu já.
1. situace byla když jsem jako simon otevřel cely a dal příkaz jít na čáru a dal zákazy, poté jsem řekl ať doplňujete blíže ke zbrojnici a zakázal jsem stát, povolil čupět, poté byl příkaz "postavte se" a po nějaké době další příkaz "běžte do boxu na zadní stěnu", tam jsem zabil hráče kteří stáli a dal jsi mi ban za neschopnost simona s odůvodněním, že mají stát dokud nepadne příkaz "splňte příkazy a zákazy" a nebo "postavte se". Když jsem se další den ptal asi 3-4 adminů a 1 HLSA tak mi bylo řečeno, že nechápou, za co jsem dostal ban a nevěřili mi, tak jsem jim poslal tvůj screen, kde mi to píšeš. Nikdo nechápal proč to tak je... Na JB jsem s tímto "příkazem" od tebe přišel já, protože to nikdo neznal. Teď u poslední situace je to prý zase naopak, to jako vážně? Podle mě sis to poprvé vymyslel, aby ses mi nemusel omluvit za neoprávněný ban a tak sis prostě ty pravidla sám upravil a když ti konečně došlo, že je to pěkně pitomé, tak jsi nějakou chvíli počkal a vrátil to zpět... Neumíš si prostě přiznat chybu a řešit věci s chladnou hlavou, pořád se vytahuješ s tím, že máš práva a vězně si zabíjíš i když simon zakáže Ctčkům zabíjet, vše si děláš podle sebe a nikdo to neřeší. Přesně z tohoto důvodu na GS přestávám hrát, pokud tady i nadále budou pitomci jako ty. Nepotřebuji se neustále nervovat s údajnými "změnami" pravidel a dostávat neoprávněné nebo neopodstatněné bany. Snad ti jednou dojde jaký jsi hlupák.
tomas258
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod tomas258 » 21 led 2017, 19:59

Mimochodem, kde je ta anonymita teď?
https://ctrlv.cz/IitX
To co ty, udělá jen totální svině.
tomas258
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 21 led 2017, 20:44

S čím kdo zachází, tím také schází ;)
Tvé stížnosti byly anonymní do doby než sis je začal vymýšlet za účelem poškodit portál. S jídlem roste chuť, ale ty si byl nenažraný a chtěl rušit všechny za vše co sis vymyslel..

Když se ukázala tvá pravá povaha, že nejsi "s prasetem v ruce" ale "svině převlečená za kamaráda", tak to neunášíš a přestáváš hrát? Tomu se říká zbabělost. Za svým by sis měl stát. V těch PMkách si byl jiný hrdina, když sis vymýšlel udání na ostatní..
Tak se měj
Obrázek
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod tomas258 » 21 led 2017, 22:02

:D ty jsi mi ale píčus... ukaž screen toho, kde jsem si něco vymýšlel :)
Už se těším na tvůj další koment, až si zase něco vymyslíš a já se tomu jen zasměju.
tomas258
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Izmael » 21 led 2017, 22:26 VIP

Neumíš se bavit slušně a asi ses přišel jen zasmát, jak píšeš, takže s tebou není třeba nic řešit, pokud se někdo z vyšších bude chtít vyjádřit, vyjádří se, zamykám..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Whoik » 21 led 2017, 23:11 VIP

Jakékoliv nesrovnalosti s pravidly na JB řeš s Aweem a hlavně to řeš slušně. On je ten, kdo tady ty pravidla tvoří a rád se s každým, kdo má nesrovnalosti, pobaví. Topic nyní zůstane zamčen, pokud budeš chtít řešit další věci ohledně pravidel na JB, piš Aweemu PMku nebo založ nový topic.
Whoik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy