I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Kolja

Příspěvekod Agentos » 22 led 2017, 00:55

Zdravím, chtěl bych se znovu zeptat Kolji proč mi dal nesmyslný přehoz.Jako promiň ale simon řekne "Naskačte si do ringu" a týpek tam spadne tak to je uplně samé jak "Naskačte si do bazénu" a týpek spadne tak má dostat kill nemyslíš? A k tomu "rankovaní"pokud si myslíš že score 11:3 je rankovaní tak nemáš něco v hlavě v pořádku prosímtě vyjádři se k tomu. Děkuji.
Agentos
Amatér
Amatér

Kolja

od Rumcajz » 22 led 2017, 00:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Kolja

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 22 led 2017, 01:35

Pokud Simon řekne "naskačte si", můžou skočit nebo spadnout. Pokud řekne "skočte", tak musí skočit.
Jde vidět že neznáš pravidla.

Stížnost se zamítá.

Máš prostor pro omluvu, protože jsme právě odhalili že ten špatný si tady ty a ne admin.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Agentos » 22 led 2017, 11:48

Omlouvám se. Ale furt mi není jasný jestli je rankováni 11:3 score.
Agentos
Amatér
Amatér

Příspěvekod Fapi » 22 led 2017, 12:14

Celou mapu ses choval jako dement, zabíjel si nás za každou kravinu co jsme udělali, místo toho aby ses nám pokusil tu hru zpříjemnit si dělal pravej opak a snažil sis nahrabat svoje ego na zabíjení, samozřejmě na takovej styl hry máš právo, pokud umíš dobře pravidla, což ty je samozřejmě ovládáš na 100% viz tahle stížnost. Měl si štěstí, přišlo mi zbytečné ti dávat ban stejnak si odešel a přišel napsat tuhletu stížnost, ale příště už tak mírnej nebudu. Přijímám tvou omluvu a doufám že sis z toho vzal ponaučení. :)
Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří, ať máš dnes a zítra volno.
Fapi
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy