• Stránka 1 z 1
[Z] Poptávka po adminovi
Nick na serveru:Mr.Piškotek
SID: STEAM_0:1:67273376
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 17 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=640
Bany, které jsem dostal: Jako na JB hraju už docela dlouho (cca přes rok) a banů abych řekl pravdu, tak jsem dostal nějak 10, ale všechny byly oprávněné a já si následně uvědomil svojí chybu
Něco o mně: Jmenuji se Pavel a mám rád utopence. V roce 2016 jsem toho podnikl fakt hodně, jako např: pouštění ohňostroje před policejní stanicí, kouření vodní dýmky na parapetu na intru, utíkáni před cigánama, které jsem natáčel na pouti a mnoho dalšího
Proč právě já: Jsem zde většinou každý víkend a bývám tu v pozdních hodinách a v tu dobu tady bývá málo adminů a proto si hráči dělají co chtějí a to se mi nelíbí a chtěl bych to dát do pořádku
Zkušenosti s CS:GO: Ve hře mám nahráno přes 1500 hodin
Případné poznámky: Jak už jsem psal jsem víkendový hráč jelikož jsem na intru a můj notebook společně s „dokonalou“ wifi by to nezvládl
SID: STEAM_0:1:67273376
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 17 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=640
Bany, které jsem dostal: Jako na JB hraju už docela dlouho (cca přes rok) a banů abych řekl pravdu, tak jsem dostal nějak 10, ale všechny byly oprávněné a já si následně uvědomil svojí chybu
Něco o mně: Jmenuji se Pavel a mám rád utopence. V roce 2016 jsem toho podnikl fakt hodně, jako např: pouštění ohňostroje před policejní stanicí, kouření vodní dýmky na parapetu na intru, utíkáni před cigánama, které jsem natáčel na pouti a mnoho dalšího
Proč právě já: Jsem zde většinou každý víkend a bývám tu v pozdních hodinách a v tu dobu tady bývá málo adminů a proto si hráči dělají co chtějí a to se mi nelíbí a chtěl bych to dát do pořádku
Zkušenosti s CS:GO: Ve hře mám nahráno přes 1500 hodin
Případné poznámky: Jak už jsem psal jsem víkendový hráč jelikož jsem na intru a můj notebook společně s „dokonalou“ wifi by to nezvládl
- piskote11299
- Kolemjdoucí

[Z] Poptávka po adminovi
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Poptávka po adminovi
podminky-pro-prijeti-a-par-rad-t136461.html
Nezplňuješ základní podmínky.
Práva nedáme jen tak někomu, navíc když je to záležitost na pár hodin.
Zamítnuto.
Nezplňuješ základní podmínky.
Práva nedáme jen tak někomu, navíc když je to záležitost na pár hodin.
Zamítnuto.
-

byLife - CS2 Admin

• Stránka 1 z 1