• Stránka 1 z 1
[ZAMÍTNUTO]Admin Knife
Nazov: Sekcia / nick
Ahoj, rád by som si požiadal o admin práva na knife serveroch
Nick v hre : SpACe ^.^
Nick na fóre : SkamP
Profil na fóre : skamp-u52455.html
Vek : 16
Steam nick : SpACe
Steam ID : STEAM_0:1:192403916
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... &player=85
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano, ale jediné bany čo mám su na JailBreak serveroch a to presne bany nízkeho prestupku 1 ban som dostal v tejto dobe po reštarte a pred tým som dostl tak 2. Ale ponaučil som z ních a už si dávam pozor na to čo robým.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Matias je mi 16. rokov chodím na strednú školu. Vedčšinu svojho času trávim svojími koníčkama ako je šport alebo vyrábanie vecí z drev. Samozrejme venujem sa asi ako každý "mladčší človek" aj nejaký ten čas do počítačových hier.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Môj hľavný dôvod je aby som pomohol rozvoju celého portálu a adminom ktorý pracujú na ňom ako ostatný. Je pochopitelné že každý človek má svoj osobný život takže nemôže venovať napríklad 5 hodín čítniu fóra alebo aby trávil svoj celý volný čas na serveru pozeral sa kto čo robý viem že to nejde. Preto sa chcem stať členom vašeho teamu pretože rád pridám ruku k dieľuu.
Ahoj, rád by som si požiadal o admin práva na knife serveroch
Nick v hre : SpACe ^.^
Nick na fóre : SkamP
Profil na fóre : skamp-u52455.html
Vek : 16
Steam nick : SpACe
Steam ID : STEAM_0:1:192403916
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... &player=85
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano, ale jediné bany čo mám su na JailBreak serveroch a to presne bany nízkeho prestupku 1 ban som dostal v tejto dobe po reštarte a pred tým som dostl tak 2. Ale ponaučil som z ních a už si dávam pozor na to čo robým.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Matias je mi 16. rokov chodím na strednú školu. Vedčšinu svojho času trávim svojími koníčkama ako je šport alebo vyrábanie vecí z drev. Samozrejme venujem sa asi ako každý "mladčší človek" aj nejaký ten čas do počítačových hier.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Môj hľavný dôvod je aby som pomohol rozvoju celého portálu a adminom ktorý pracujú na ňom ako ostatný. Je pochopitelné že každý človek má svoj osobný život takže nemôže venovať napríklad 5 hodín čítniu fóra alebo aby trávil svoj celý volný čas na serveru pozeral sa kto čo robý viem že to nejde. Preto sa chcem stať členom vašeho teamu pretože rád pridám ruku k dieľuu.
- SkamP
- Kolemjdoucí
[ZAMÍTNUTO]Admin Knife
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin Knife
Ahoj.
Reklama v chatu na jiný portál.
Zamítnuto.
Reklama v chatu na jiný portál.
Zamítnuto.

Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.
Ex HLSA public sekce
-
jysi - Profesionál
• Stránka 1 z 1