• Stránka 1 z 1
[Z] LasyGames/ JailBreak
Nick na serveru: LasyGames
SID: STEAM_0:0:185236581
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 14
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=349
Bany, které jsem dostal: Žádné
Něco o mně: Jmenuji se David,a je mi 14 let. Chodím na ZŠ O.Nedbala do 8.třídy, za co jsem rád, protože jsem poznal super kamarády. Jsem sportovní tip, nejvíc mě baví fotbal, který už hraju skoro 8 let. Mam morče, které se jmenuje Fany, mám jí moc rád, protože když jsem nikdy smutný, tak ona mě rozveselí.Rád komunikuji s lidma a jsem pohodář
.
Proč právě já: Rád pomůžu lidem, kteří nerozumí pravidlům.Ale teď na serverech je v chatu samé sprostá slova a tomu bych chtěl zamezit.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mam nahráno 350 hodin a z toho 100 hodin na GS.Můj aktuální rank je Gold nova III, ale nikdy přijde že jsem Silver III.
Případné poznámky: -
SID: STEAM_0:0:185236581
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 14
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=349
Bany, které jsem dostal: Žádné
Něco o mně: Jmenuji se David,a je mi 14 let. Chodím na ZŠ O.Nedbala do 8.třídy, za co jsem rád, protože jsem poznal super kamarády. Jsem sportovní tip, nejvíc mě baví fotbal, který už hraju skoro 8 let. Mam morče, které se jmenuje Fany, mám jí moc rád, protože když jsem nikdy smutný, tak ona mě rozveselí.Rád komunikuji s lidma a jsem pohodář
Proč právě já: Rád pomůžu lidem, kteří nerozumí pravidlům.Ale teď na serverech je v chatu samé sprostá slova a tomu bych chtěl zamezit.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mam nahráno 350 hodin a z toho 100 hodin na GS.Můj aktuální rank je Gold nova III, ale nikdy přijde že jsem Silver III.
Případné poznámky: -
-

LasyGames - Pokročilý

[Z] LasyGames/ JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: LasyGames/ JailBreak
Zamítnuto.
Můžeš si znovu požádat znovu až za měsíc
Můžeš si znovu požádat znovu až za měsíc
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-

l0wShine - Spamerův sluha

• Stránka 1 z 1