I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Life_

Příspěvekod weed » 22 led 2017, 18:39

Zdravím.
Vlastně je mi to úplně jedno, ale nemám co dělat a chtěl bych donutit admina Life_ aby se zamyslel a dokázat ostatním, že mu to stoupá do hlavy.
Screeny jdou posutpně podle čísel, na prvním Jsem se hráče zeptal proč si nevezme simona, on mi odpověděl protože nechce(do voice chatu).
Ano, možná si simona vzít nemusí, ale podle mě to pak celý ztrácí smysl - aby CT běhalo po mapě, hledalo jedno T a neovládalo zbytek Tček. I když jde o maličkost, příjde mi jako naprostej nesmysl aby mi Life dal ban na chat, za to, že i já dokážu mít svůj názor. Sice nemám důkazy na další hříchy, ale dnes jsem poslouchal jak u CT vyhrožoval někomu banem za nějaký nesmysl, něco typu když mě budeš srát dostaneš ban a podobně.

http://leteckaposta.cz/984259118

Díky za Váš čas.

PS: Life, nejsi bůh.
weed
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Life_

od Rumcajz » 22 led 2017, 18:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Life_

Příspěvekod byLife » 22 led 2017, 19:41 VIP

Pokud už jsou jen 2TT, z toho jedno má gun a předtím zabilo CT, není povinnost zde brát simona.. Taktéž vlastně ani není pořádně důvod, radši se budu soustředit na druhé TT, které mám zabít, než psát /simon do chatu, abych mu dal nějaký příkaz, i když to nijak už hru neovlivní.

Ty si se zeptal:
2017-01-22 10:15:57 proc si nevezmes simona, proč se nestaraš?. [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #2 jb_summer_jail_v1

CT ti odpovědělo do voice, důvod.

Načež ty si odpověděl:
2017-01-22 10:16:17 uplně k hovnu ct. [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #2 jb_summer_jail_v1

Zde jsem ti to vysvětlil poté já.

Ovšem ty si napsal
2017-01-22 10:16:27 jinak nemůžeš zabíjet. [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #2 jb_summer_jail_v1
2017-01-22 10:16:24 ale musíš . [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #2 jb_summer_jail_v1

Tak jsem tedy zasáhl znovu a tam začal náš chat, kde si stále stál za svým, i když ti to bylo jasně vysvětleno jak mnou, tak i CTčkem. No nedal jsi si říct, čili jsem ti udělil 10 minut na chat, aby si nemohl roznášet nepravdivé pravidla
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Re: Life_

Příspěvekod SeverusSnape » 22 led 2017, 23:48 VIP

Ahoj,

vyjádření od administrátora tu máš. Moc dobře jsi věděl, že je to administrátor, a že ti rozhodně říká pravdivou informaci. Kvůli takovým, jako jsi ty, pak rozdáme moc zbytečných banů ostatním hráčům, a to jen proto, že máš svojí hlavu a rozšiřuješ nepravdivé informace. Nevidím žádné pochybení na administrátorově straně.

Dále bych se vyjádřil k tvému obivnění. Pokud nemáš důkazy, tak nechápu, proč to vůbec zmiňuješ. Akorát pošpiňuješ jméno, ne-li pomlouváš, velice schopného administrátora. Nemysli si, že je to beztrestné.

Stížnost neoprávněná.
S přáním hezkého dne,
Severus
SeverusSnape
Pokročilý
Pokročilý

Re: [V] Life_

Příspěvekod weed » 23 led 2017, 17:52

Prvně bych chtěl reagovat na Lifeho.
Ahoj Life, ano, máš pravdu. Není to jeho povinnost, když jsou 2T, jenže oni byli 3 a jednomu dal freekill, protože mu prostě neměl co rozkazovat, jelikož nebyl simon. Ale to je jedno, nebudu to už řešit. Vlastně mi o nic ani nejde, jen jsem si prosadil svůj názor.

Ahoj Severusi.
Prvně bych ti chtěl říct, že jsem dosud nevěděl, že Life je admin. Bral jsem to jako normální konverzaci s jiným hráčem. Nešířil jsem žádné nepravdivé informace o pravidlech, jelikož když chtělo CT ovládat T, kterému dal freekill, musel by k tomu být simon. Ale to je vlastně jedno. A k tomu co jsem zmíňil - Ano, nemám k tomu důkazy, kdybych demo natáčel tak ho sem samozřejmě pošlu. Jenže mě nejde o to, abych poškodil Lifeho, mně jde o to, aby se zamyslel nad tím, jak se na tom serveru vlastně chová. Jak jsem jedním okem koukal do ostatních stížností, moje zřejmě není první a byl bych i rád, kdyby byla poslední. Díky za pozornost, víc se to nemusí řešit. Hezký den.
weed
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Stížnosti na Adminy