I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

(Vyr/neopravnena)Awee (cti ejvi) / JB 1

Příspěvekod PuNko » 20 led 2017, 23:19 VIP

Čauko, chcel by som sa sťažovať na admina awee ktorý mi dal ban a hneď sa odpojil, ban bol len na hodinu ale aj tak, hráč PORO bol ct na mape jb_snow a awe na inom steame boxoval na rebriku bez pohybu, PORO dostal flash začal utekať a priblížil sa nejak ku awemu ktorý ho hitol, PORO ho potom zabil za napadnutie, ja som len povedal že som videl že mal flash, hodilo ho T ktoré bolo oproti na druhom rebríku na HLTV to je vidno, bohužiaľ ale nieje vidno ako dostal flash kedže HLTV je zabugovane a neukazuje flashnutych hráčov, je ale vidno jak ten flash vybuchol vedľa neho ak si dáte freelook, chcel by som sa spýtať za čo presne som mal ban a za čo mal vlastne ban aj PORO, keď dostane CT flash omylom sa priblíži k T tak je to aj tak demence CT a T má ostať nažive ?

tuje hltv z mapy : http://hltv.fakaheda.eu/20312-170120215 ... ow.dem.zip
je to hneď na začiatku počas hromadného VD odohráva sa to pred zbrojkou
https://steamcommunity.com/id/iampunko
PuNko
CS:GO Hlavní Admin

(Vyr/neopravnena)Awee (cti ejvi) / JB 1

od Rumcajz » 20 led 2017, 23:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Awee (cti ejvi) / JB 1

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 20 led 2017, 23:41

Ty si dostal ban za neznalost pravidel.

Dal si FK a nenahlásil VD. S velkými problémy si byl z FK usvědčen a VD bylo nahlášeno. Svou chybu si ale napřed neuznal, právě proto že neznáš pravidla. Poté si však začal vypisovat blbosti že T během HVD nemůže stát na žebříku a boxovat.
Nemůžeš si na servery vykřikovat vlastní pravidla. Za to si dostal ban na hodinu, aby ses je doučil.

Ten tvůj druhý steam byl zabanovaný za úmyslné kazení hry.

CT se podíval na T stojící a boxující na žebříku a poté se k němu několikrát přiblížil, aby dostal hit a mohl ho zabít. Několikrát se mu to nepovedlo a tak to pořád opakoval až do doby kdy uspěl.
CT se nesmí přibližovat k T, tím hráč porušil pravidla. Udělal to navíc úmyslně a proto mu byl dán takový ban.

Oba jste si jeli to svoje a vysvětlení i pravidla ignorovali. Ty si nevěděl že to udělal schválně a on si myslel jaká je to prdel. Ban má mít výchovný účinek, během kterého budete zpytovat svědomí a učit se pravidla. Když si koupíte do 10 minut unban, tak se nic nezmění a nadále budete kazit hru a nadále budete dostávat bany a nadále budete kupovat unbany.. hloupé řešení..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod PuNko » 21 led 2017, 00:28 VIP

s velkými problémami som bol usvečený pretože ani HLSA mi nevedel povedať či to bol FK či nie a šiel sa pýtať niekoho iného, nehovoril som že nemôžeš boxovat na rebríku ale že nemáš boxovat s umyslom zboxovať ct
PuNko

Příspěvekod PuNko » 21 led 2017, 11:00 VIP

na serveru boli aj iný admini ktorí ma o tom vôbec neupozornili a aj keď som sa na tej oasis pýtal ako to je s tým políčkom tak mi nevedeli odpovedať na 100%, až potom mi povedali že to bol FK
PuNko

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 21 led 2017, 11:11

Zbytečně se snažíš shazovat ostatní. Pořád tady zůstává ten fakt, že neznáš pravidla a tím vznikají problémy. Kdyby si totiž pravidla znal, nedal by si FK, neřešilo by se to a nemohl by si psát že pravidla neznají i admini..

Koupit si unban je tvoje právo. Dodržovat pravidla je tvá povinnost. Až ti tohle dojde, všem se uleví..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod PuNko » 21 led 2017, 13:52 VIP

mne len stačilo vysvetliť že to FK bol, vysvetľoval si mi to ty ale nevedel som že si na druhom steamu, keby mi to povedal admin to pochopím, asdf mi to vysvetlil ale nebol si na 100% istý tak ja som nevedel čo je pravda nie asi, nechcem zhadzovať niekoho že nevie pravidlá, nemal som ale ani možnosť sa také pravidlo naučiť lebo nikde to písane nieje, keď som sa pýtal v hre neboli si istý, ked sa niekoho spýtam na TS neodpíše,
PuNko

Příspěvekod KOFOLA » 21 led 2017, 23:12

PuNko, jai fajny clovek, je s tebou sranda, ale neres na forku picoviny, vis ze se da vse vyresit rozumnou cestou na TS, uvlast s tebou, ktery jsi tu dlouho pusobil, odvadel skvelou praci. Je to o komunikaci. Hrac poro dostal ban opravneny a on sam vi za co, protoze, kdyby to bylo jinak, tak si tady stezuje i on. Neber to nijak spatne PuNko ale vis a i ja se o tom nekolikrat presvecil, ze na ts se vyresi vsechno rozumnou cestou a take rychleji. Neres to na forku, i kdyz je to k tomu urcene.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod PuNko » 22 led 2017, 12:48 VIP

dobre kofola, môžte to tu locknúť a považovať za uzavreté, ja s aweem žiadny problém nemám len keď poviem jednú vec zle čo sa stane bežne hocikomu, tak stačí ma prehodiť alebo upozorniť, nemusíš to hneď riešiť banom, ja na JB si chodím len zahrať nechcem tam bojovať proti adminom a kaziť hru iným ľuďom
PuNko

Příspěvekod Roxtedy » 23 led 2017, 18:27 VIP

Naco je toto vsetko dobre ? Robit zo seba idiota a potom sa tvarit ako si ty len prides zahrat a nikomu nejdes kazit hru.
Robis zo seba debila na servery a snazis sa vyprovokovat adminov. Ako pri nasom poslednom strete: tvoja dementna otazka od kedy si nemozem zobrat gravitaciu ?
A potom sa pytas preco som plesol o zem to dalsie CT on hluk nerobil. Snazis sa zhodit adminov, vyprovokovat ich, umyselne porusujes pravidla a potom sa tvaris ze ty nic.

Tuto celu situaciu povazujem za vyriesenu v tvoj neprospech, teda staznost ti zamietam.
Zacni sa spravat ako normalny clovek a potom sa k tebe mozno zmeni pristup.
Roxtedy
Mistr
Mistr

Re: (Vyr/neopravnena)Awee (cti ejvi) / JB 1

Příspěvekod PuNko » 23 led 2017, 20:24 VIP

dobre šéfko
PuNko

Re: (Vyr/neopravnena)Awee (cti ejvi) / JB 1

Příspěvekod MikosS » 23 led 2017, 22:27

Dobry den som Michal a rad hrajem cs
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
MikosS
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy