• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Tá ista IP adresa?
čaute, potrebujem radu. Može sa stať že ma niekto tu istu IP adresu ako ja? Nemyslim to herne ID, ale normalnu IP adresu. Pretože dnes som po pár dni spustil Cs 1.6 a pozeram a mam ban na serveri kde som v živote nehral (hral som iba surf ale ban mam na všetky Jump/knife serveri) a na meno ktore som v živote nevidel.. Akože ina haluz no
.. viac-menej mi to je jedno, pretože cs hrávam už len občas, ale aj tak by som rád vedel ako je to možne že ma niekto tu istu IP adresu ako ja.. Samozrejme herne ID mame iné..
Tu je vypis z konzoli pre predstavu:
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Seweee
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Knife server #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [SpeedHack]
[=] Zabanovany nickname: Torpedo.123.SK
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1263467644
[=] Zabanovana IP: 195.168.70.204
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================
kde moje herne ID je VALVE_0:0:1757289660
Po preštudovani som zistil cez internet že ja mam tu istu IP adresu: 195.168.70.204 .. no ako viem, nič z tym už nespravim, jedine že by som si kupil steam čož by ani tak asi nepomohlo kedže IP adresa by mi ostala, iba herne ID by sa mi zmenilo a to je mi zbytočne.
Otazkou teda je, Je to vôbec možne aby mal niekto IP adresu ako ja, a da sa nejak urobiť aby si niekto zmenil presne IP adresu na tu moju?.. pretože kedy sa to dalo, tak jeden nemenovany admin by to na mňa 100% ušil, ktory sa mi chcel iba pomstiť za minulosť
aj keď je to asi iba moje domyšlanie 

Tu je vypis z konzoli pre predstavu:
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Seweee
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Knife server #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [SpeedHack]
[=] Zabanovany nickname: Torpedo.123.SK
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1263467644
[=] Zabanovana IP: 195.168.70.204
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================
kde moje herne ID je VALVE_0:0:1757289660
Po preštudovani som zistil cez internet že ja mam tu istu IP adresu: 195.168.70.204 .. no ako viem, nič z tym už nespravim, jedine že by som si kupil steam čož by ani tak asi nepomohlo kedže IP adresa by mi ostala, iba herne ID by sa mi zmenilo a to je mi zbytočne.
Otazkou teda je, Je to vôbec možne aby mal niekto IP adresu ako ja, a da sa nejak urobiť aby si niekto zmenil presne IP adresu na tu moju?.. pretože kedy sa to dalo, tak jeden nemenovany admin by to na mňa 100% ušil, ktory sa mi chcel iba pomstiť za minulosť

-
ricchi - Kolemjdoucí
[vyřešeno] Tá ista IP adresa?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Tá ista IP adresa?
Sdílíš u tebe doma z někym IP adresu. Možná tvůj bratr/sestra si chtěla zacheatovat a dopadá to takhle.
Když si koupíš originálnú hru tak byses připojil, ale admin by to bral jako obcházení banu a dal by ti
ban i na steam. Takže tady si nejsem jistej jak by to bylo to ať ti napíše admin jestli je nějáka domluva.
Když si koupíš originálnú hru tak byses připojil, ale admin by to bral jako obcházení banu a dal by ti
ban i na steam. Takže tady si nejsem jistej jak by to bylo to ať ti napíše admin jestli je nějáka domluva.
EVIP JB4 <3
EVIP JB2 <3
EVIP JB1 <3
1.Prosince 2016 Cs 1.6 Akademik
5.Února 2017 Cs 1.6 Akademik+
8.Března 2017 Na vlastní žádost zrušený Akademik+
19.Listopadu 2021 Admin
EVIP JB2 <3
EVIP JB1 <3
19.Listopadu 2021 Admin
-
vitt - Drbna
EVIP JB4 <3
EVIP JB2 <3
EVIP JB1 <3
19.Listopadu 2021 Admin
EVIP JB2 <3
EVIP JB1 <3
19.Listopadu 2021 Admin
-
vitt - Drbna
No u nas doma Cs 1.6 nikto nehra, takže to bez šance. Skôr ma napada to že by mi to niekto urobil narokom lebo mi to vôbec nesedi, kedže podľa ban listu som sa pozeral a admini vačšinou davaju ban na ID, no v tomto pripade banu to bolo ojedinele a ban je na ID aj IP. Tak isto ako aj ten ban, speedhack na knife serveri?.. to sa mi ide rozum pozastavovať
. Samozrejme neviem či sa da urobiť, aby mal niekto naschval presnu IP ako ja. No nevadi, ako som povedal je mi to viac-menej jedno či tam ten ban je alebo nie je, kedže to už nehram, len ma to zaskočilo no
..

-
ricchi - Kolemjdoucí
Niektorý poskytovateľ internetu používa jednu adresu pre n+1 ľudí. Je možné, že takých adries bude mať viac. V tom prípade by ťa vedel pustiť do internetu aj cez inú bránu. No to by si mal riešiť priamo u tvojho ISP.
Nejaký druh proxy tretej strany by som ti ale neodporúčal použiť.
Nejaký druh proxy tretej strany by som ti ale neodporúčal použiť.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Ano, mozne to je, pokud mas zapnutou DIP (dynamickou IP), protoze provider tveho internetu ma zarezervovany nejaky okruh IP adres a kdyz nikdo internet nepouziva, tak vlastne "zadnou IP nemas". Kdyz se do site pripojis, DHCP ti prideli nejakou IP z toho okruhu providera a ta IP ma dobu expirace, takze to pozna, kdyz uz tu WiFi/internet nepouzivas a IP se ti potom vymaze. Po dalsim pripojeni ti znovu prideli ten DHCP nejakou IP zas z toho okruhu, ale uz to nemusi byt ta stejna. Proto se stava, ze takhle muzes dostat ban za nekoho jineho nebo s tim mit jine problemy. Nejlepsi je pokud to je mozne zaridit si statickou IP, protoze mas jistotu (u kvalitniho providera, ktery pouziva 1 IPv4 pro 1 zakaznika), ze se ti nic takoveho nestane. Samozrejme ze nekteri provideri to maji ochranene napr. pomoci vazby na MAC adresu pristroje, ale jak jsem jiz psal, je lepsi mit statickou. Moznost je i ze mas statickou IP, ale provider je nespolehlivy a ty pouzivas tuto IP stejne jako nekdo dalsi (jak psal zima), coz je celkem spatne a s tim nic moc neudelas
. Dalsim resenim je proxy/VPN, ale free proxies a VPN nejsou bezpecne a to uz je i ta DIP lepsi.

187
-
polskasila - CS2 HLSA
• Stránka 1 z 1