Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Otázka

Příspěvekod Herodothos » 26 led 2017, 11:23

Zdravím, mám dotaz ohledně jednoho příkazu.

Simon nám dá zákaz stát. Poté nám řekne, ať se postavíme ke stěně. Jasně řekl, že se k ní máme postavit, ale je zákaz stát.
Hrál jsem na mapě crime a tam simon zabil všechny co čupěli, což bych chápal, že to je prostě logické, avšak pak jsem hrál western, kde byl i admin. Simon řekl, že postavte se na blok, byl zákaz stát, ale on řekl postavte se. Já stál, simon mne a dalšího hrácě zabil, ale admin nic neudělal.

Proto se Vás ptám, když se řekne, ať se někam postavíme, máme stát nebo čupět.

Díky, HEr0
Herodothos
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Otázka

od Rumcajz » 26 led 2017, 11:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Otázka

Příspěvekod VoLdEmOrD » 26 led 2017, 11:45 VIP

Je to zrozumiteľný príkaz. Ak Simon povie postavte sa k tejto stene, máte tam stáť.
Akonáhle dá ďalší príkaz ísť napríklad do klietky na čiaru tak tam budete už cupiet nakoľko je zákaz stat.
VoLdEmOrD
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod byLife » 26 led 2017, 12:03 VIP

A admin nic neudělal .. A nějaký admin tohle .. Admin zase tohle..
Jaký admin?
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod Herodothos » 26 led 2017, 21:41

Děkuji za vysvětlení. Nick admina si nepamatuji. Avšak zmínění admina nebylo vůbec myšleno jakožto něco proti němu. Možná to pro něj bylo nové, či zrovna řešil jiné věci. Jestli chcete vědět nick, podívejte se, kdo mi dal jako poslední MUTE na 10 minut. Nick- [EzZ] HEr0
Ale jak říkám, bylo to myšleno pouze jako otázka, nic proti adminovi, který tam alespoň dělal pořádek.
Herodothos
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Vonbrauncz » 27 led 2017, 17:54

Herodothos píše:Děkuji za vysvětlení. Nick admina si nepamatuji. Avšak zmínění admina nebylo vůbec myšleno jakožto něco proti němu. Možná to pro něj bylo nové, či zrovna řešil jiné věci. Jestli chcete vědět nick, podívejte se, kdo mi dal jako poslední MUTE na 10 minut. Nick- [EzZ] HEr0
Ale jak říkám, bylo to myšleno pouze jako otázka, nic proti adminovi, který tam alespoň dělal pořádek.

https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=5103
Podle BL bych to byl já , doufám , že žertuješ.
Nikdy jsem nic takového netvrdil a kdybych viděl tuto situaci tak bych to Simonovi určitě náležitě vysvětlil, tak laskavě přestaň lhát!
PS. Když už mě obviňuješ , tak určitě máš důkaz viď? :roll:
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod PEto » 30 led 2017, 07:53

Vonbrauncz píše:Podle BL bych to byl já , doufám , že žertuješ.
Když už mě obviňuješ , tak určitě máš důkaz viď? :roll:

Sam pise, ze nikoho neobvinuje, len chcel vysvetlit situaciu. Moze sa stat, ze admin situaciu prehliadne. Najlepsie je v takom pripade si vypytat mikrofon a vsetko vysvetlit.
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Vonbrauncz » 03 úno 2017, 11:28

PEto píše:
Vonbrauncz píše:Podle BL bych to byl já , doufám , že žertuješ.
Když už mě obviňuješ , tak určitě máš důkaz viď? :roll:

Sam pise, ze nikoho neobvinuje, len chcel vysvetlit situaciu. Moze sa stat, ze admin situaciu prehliadne. Najlepsie je v takom pripade si vypytat mikrofon a vsetko vysvetlit.

V pořádku , jenže tady jde o to , že v dobu kterou hráč popisuje jsem vůbec nebyl na serveru a on si vymyslel jako oběť náhodného admina.
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Herodothos » 03 úno 2017, 12:28

Dostal jsem mute a pamatuju, že to bylo v těch 10 minutách, kdy jsem měl mute, tudíž jsem nemohl psát a ten, kdo mi dal mute, tak byl v době na serveru. A VonBraune, nehraj tady, že ste jakožto admini oběti výmyslů hráčů..., díky
Herodothos
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Vonbrauncz » 03 úno 2017, 14:10

Herodothos píše:Dostal jsem mute a pamatuju, že to bylo v těch 10 minutách, kdy jsem měl mute, tudíž jsem nemohl psát a ten, kdo mi dal mute, tak byl v době na serveru. A VonBraune, nehraj tady, že ste jakožto admini oběti výmyslů hráčů..., díky

edit: špatně jsem se podíval, máš pravdu dostal si ban na West
A díval jsem se na HLTV a byl jsem v dobu , kterou popisuješ na serveru , ale asi jsem si nevšiml dané situace nebo jsem řešil něco jiného. Omlouvám se , máš pravdu...
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Herodothos » 04 úno 2017, 13:26

Jo, zase musím pochopit, že spousta hráčů se chová tak, že jen někoho obviní a co maj admini dělat. Ale dík moc všem za vysvětlení.
Herodothos
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na JailBreak Servery