• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Admin žiadosť / CoD 1
Nick v hre : ReS
Nick na fóre : Everlast
Profil na fóre : everlast-u130.html
Vek : 20
Steam nick : ReS
Steam ID : STEAM_0:0:42137918
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66442/ ... ayer=20426
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): mám nejaké za reklamu z pred 3 rokov
Niečo o sebe : Chodím do práce v automobilovom priemysle, kde makám. rád chodím von s kamošmi nejaké tie party atď
taktiež rád hrávam hokej,futbal a rád posilujem. Som komunikatívny rád vtipkujem a hrám csko. Som chladna hlava.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Pretože servery CoD a DM ma veľmi bavia pri nich trávim najviac času keď som na PC. Taktiež ši všímam ludi na servery niektorý porušujú pravidla hlavne v chate. Rozpoznám ľahko cheaty, robil som CHH na už neexistujúcom portále kde som mal podsebnou dvoch ľudí skúsenosti s AMX mám 100% a TS3 funkčne
Ďakujem za odpoveď ostávam s pozdravom ReS
Nick na fóre : Everlast
Profil na fóre : everlast-u130.html
Vek : 20
Steam nick : ReS
Steam ID : STEAM_0:0:42137918
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66442/ ... ayer=20426
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): mám nejaké za reklamu z pred 3 rokov

Niečo o sebe : Chodím do práce v automobilovom priemysle, kde makám. rád chodím von s kamošmi nejaké tie party atď

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Pretože servery CoD a DM ma veľmi bavia pri nich trávim najviac času keď som na PC. Taktiež ši všímam ludi na servery niektorý porušujú pravidla hlavne v chate. Rozpoznám ľahko cheaty, robil som CHH na už neexistujúcom portále kde som mal podsebnou dvoch ľudí skúsenosti s AMX mám 100% a TS3 funkčne

Ďakujem za odpoveď ostávam s pozdravom ReS
-
Everlast - Kolemjdoucí
[Zamítnuto]Admin žiadosť / CoD 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin žiadosť / CoD 1
Zdravím,
proč jsi byl zrušen kdysi na GS? Proč jsi nedodělal akademii, kterou ti nařídil Habs při poslední žádosti?
proč jsi byl zrušen kdysi na GS? Proč jsi nedodělal akademii, kterou ti nařídil Habs při poslední žádosti?
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: Admin žiadosť / CoD 1
akadémiu som nedorobil lebo som mal problém s PC a každa oprava stoji peniažky tak som musel nato najprv našetriť.
teraz mam už všetko v poriadku takže môžem sa venovať serveru naplno ...
A dôvod prečo som odovzdal práva si už nepämatam. Ja som ich aj sam odovzdal takže to je už par rokov späť.
teraz mam už všetko v poriadku takže môžem sa venovať serveru naplno ...
A dôvod prečo som odovzdal práva si už nepämatam. Ja som ich aj sam odovzdal takže to je už par rokov späť.
-
Everlast - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1