• Stránka 1 z 1
Vseobecne pravidla jailbreaku - pravidlo 25.
Zdravim,
chcel by som sa opytat ako je to s pravidlom 25. „Príkaz Simona ruší zákaz, avšak len v prípade, že je nevyhnutné ku splnenie daného príkazu.“ kedy sa mi stalo ze som na jailbreaku 1. zakazal skakat, boxovat, begripovat, stat, robyt animacie a pohybi nasledne som zabil hracov ktory stali, nasledne som zakazal cupiet a asi po 5-10 skundach po splneni tohoto prikazu jeden hrac spravil hernu animaciu ktoreho som zabil. A tu nastal problem kedy mi admin povedal ze som ho zabil neopravnene lebo som zakazal vsetko takze si mohol robyt co chcel ale v pravidlach je napisane „...avšak len v prípade, že je nevyhnutné ku splnenie daného príkazu.“, co znamena ze animacia nebola nevyhnutna ku splnenia tohoto prikazu. Tak by som sa chcel opytat ako je teda toto pravidlo myslene kedze podla neho som ho nepochopil ?
Za pomoc dakujem.
chcel by som sa opytat ako je to s pravidlom 25. „Príkaz Simona ruší zákaz, avšak len v prípade, že je nevyhnutné ku splnenie daného príkazu.“ kedy sa mi stalo ze som na jailbreaku 1. zakazal skakat, boxovat, begripovat, stat, robyt animacie a pohybi nasledne som zabil hracov ktory stali, nasledne som zakazal cupiet a asi po 5-10 skundach po splneni tohoto prikazu jeden hrac spravil hernu animaciu ktoreho som zabil. A tu nastal problem kedy mi admin povedal ze som ho zabil neopravnene lebo som zakazal vsetko takze si mohol robyt co chcel ale v pravidlach je napisane „...avšak len v prípade, že je nevyhnutné ku splnenie daného príkazu.“, co znamena ze animacia nebola nevyhnutna ku splnenia tohoto prikazu. Tak by som sa chcel opytat ako je teda toto pravidlo myslene kedze podla neho som ho nepochopil ?
Za pomoc dakujem.
- marek5816
- Kolemjdoucí
Vseobecne pravidla jailbreaku - pravidlo 25.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vseobecne pravidla jailbreaku - pravidlo 25.
Nakoniec mam aj ban 2017-01-29 joppari -_- Zakaz k CT [bez sa doucit pravidla] 1 Hodina
- marek5816
- Kolemjdoucí
Když hráčům zákážeš uplně všechno tak co mají dělat ? Tady byla chyba na tvé straně, dal si hráčům nesplnitelný příkaz, zákazal si jim skakat, boxovat, begripovat, stat, robyt animacie, to znamená že jediné co měli povolené bylo čupět a správně si zabil hráče kteří stáli, a pak si jim dal zákaz čupět v tuhletu chvíli nemohli nic dělat a ty si nemohl zabít ani hráče co stáli ani ti co čupěli prostě nikoho kdo porušoval tvůj nesmyslný zákaz, protože to byli úplně všichni.
Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří, ať máš dnes a zítra volno.
-
Fapi - Zkušený
Zdravim,
Topic podle kterého se učíš pravidla(tenhle), je zastaralý a neaktualizovaný. Proto ti nedoporučuji, řídit se podle něho, samozřejmě některé věci tam jsou sepsané správně, některé jsou změněné. Aneb v tuhle chvíli není žádný sepsaný topic se všemi pravidly.
Fapi ti zde už vysvětlil, že chyba byla na tvé straně a hráči neměli co dělat.
Topic podle kterého se učíš pravidla(tenhle), je zastaralý a neaktualizovaný. Proto ti nedoporučuji, řídit se podle něho, samozřejmě některé věci tam jsou sepsané správně, některé jsou změněné. Aneb v tuhle chvíli není žádný sepsaný topic se všemi pravidly.
Fapi ti zde už vysvětlil, že chyba byla na tvé straně a hráči neměli co dělat.
Ex 1.6 Admin (All Servers)
Ex Redaktor
Ex Facebook Správce
Ex Redaktor
Ex Facebook Správce
-
AJBublif - Zkušený
Dakujem za radu chcel som sa len uistit, v tom pripade palati este pravidlo „Príkaz Simona ruší zákaz, avšak len v prípade, že je nevyhnutné ku splnenie daného príkazu.“ alebo nie ?
- marek5816
- Kolemjdoucí
A este toto pravidlo plati alebo nie ? 2. Ak si príkazy vzájomne odporujú, platí vždy ten posledný (pokial Simon neurčí inak)
- marek5816
- Kolemjdoucí
Kedze mi nefunguje edit tak to musim znova napisat do dalsej odpovede.
A este toto pravidlo plati alebo nie ? 2. Ak si príkazy vzájomne odporujú, platí vždy ten posledný (pokial Simon neurčí inak). Lebo pokial by platilo tak sa mali postavit kedze posledne pravidlo bolo zakaz cupiet
A este toto pravidlo plati alebo nie ? 2. Ak si príkazy vzájomne odporujú, platí vždy ten posledný (pokial Simon neurčí inak). Lebo pokial by platilo tak sa mali postavit kedze posledne pravidlo bolo zakaz cupiet
- marek5816
- Kolemjdoucí
Klasický příklad ,,Příkaz ruší zákaz" - Máš hráče postavené na středové čáře (jail_rush), dáš hráčům příkaz ,,Pojďte zamnou" příkaz musí plnit přímo a bez zdržovaní, tudiž překážku přeskočí/podlezou i přes zákaz, ale dávej pozor! Pokud simon pošle hráče z té čáry na konkrétní místo, třeba k těm trampolínám a je tam vchod, tak když mají zákazy, musí příkaz splnit bez porušení zákazu, musí jít tím tedy vchodem. Pokud tam není žádná jiná cesta, můžou přeskočit/podlézt
,,Když si příkazy vzájemně odporují" Například: ,,Běžte do boxu, jděte na čáru, poslední příkaz byl jděte na čáru, tudiž jdou na čáru. Příkaz který si neodporuje: ,,Jděte na čáru, tam budete doplňovat blíže k zbrojce"
,,Když si příkazy vzájemně odporují" Například: ,,Běžte do boxu, jděte na čáru, poslední příkaz byl jděte na čáru, tudiž jdou na čáru. Příkaz který si neodporuje: ,,Jděte na čáru, tam budete doplňovat blíže k zbrojce"
Ex 1.6 Admin (All Servers)
Ex Redaktor
Ex Facebook Správce
Ex Redaktor
Ex Facebook Správce
-
AJBublif - Zkušený
Dakujem za vysvetlenie, bolo by dobre to mozno trochu spresnit (aktualizovat). Adminovi -_- sa ospravedlnujem, keby som od neho dostal upresnenie ako som ziadal do pm na serveri tak by som nezakladal toto tema. Tema moze dostat LOCK
- marek5816
- Kolemjdoucí
Ahoj.
Presné pravidlá JB serverov sú spísané tu: pravidla-jb-serveru-t63876.html
Tieto pravidlá platia. Avšak nie sú tam všetky pravidlá. Ani nikdy nebudú, lebo by to ani nebolo možné spísať, koľko rôznych situácií môžete zažiť na JBku.
A presne na takéto situácie sa máš pýtať adminov. Na situácie, ktorými si nie si úplne istý, ale nemôžeš si ich pozrieť v pravidlách.
Od toho sú admini na serveroch. Aby ťa upozornili, poprípade pomohli, ak si s niečím nevieš rady.
S pozdravom ITKnedlik
Presné pravidlá JB serverov sú spísané tu: pravidla-jb-serveru-t63876.html
Tieto pravidlá platia. Avšak nie sú tam všetky pravidlá. Ani nikdy nebudú, lebo by to ani nebolo možné spísať, koľko rôznych situácií môžete zažiť na JBku.
A presne na takéto situácie sa máš pýtať adminov. Na situácie, ktorými si nie si úplne istý, ale nemôžeš si ich pozrieť v pravidlách.
Od toho sú admini na serveroch. Aby ťa upozornili, poprípade pomohli, ak si s niečím nevieš rady.
S pozdravom ITKnedlik

-
Knedlajs - Spamer Veterán
2017-01-29 11:16:51 dal si mu fk.
2017-01-29 11:16:55 zakazal si vsetko.
2017-01-29 11:22:44 a ako si dosiel nato ze akurat zakaz stat ? preco nemozem porusit zakaz animacii ?.
na vsetko si reagoval jedinym sposobom, ze prikaz rusi zakaz. Ak mas napriklad zakaz stat, tak na splnenie prikazu, ak je to nutne, sa musis postavit. Tak ako si dal aj ty prikaz, ked sme boli na bocnych steanch boxu a mali sme ist na stoly. Museli sme sa postavit a ist na stoly aby sme splnili prikaz priamo a bez zdrzovania. Avsak na stoloch sme si mali opat cupnut, kedze zakazy sme stale mali. Potom si dal zakaz cupiet, cize sme mali zakazane uplne vsetko. V takomto pripade, ak sa nemylim, platil len ten zakaz cupiet.
Situaciu ti uz vysvetlili aj admini vyssie. Mozno kebyze si to nechas vysvetlit a furt nespamujes prikaz rusi zakaz, tak by si ani ban nedostal.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1