• Stránka 1 z 1
[Z]EdwarD/JailBreak
Nick na serveru: EdwarD
SID: STEAM_0:0:155668784
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 15 (Neprešiel Akadémiou)
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=1868
Bany, které jsem dostal:
1.) Ban za FK kôli neznalosti pravidiel.
2.) Ban za Nadávky. Bol som vytočený jedným hráčom a bohužiaľ mi pukli nervy.
3.) Ban za bugovanie shopu stále som kupoval Bayonet. Tento bug som urobil neúmyselne a nevedel som že je za to ban.
V BanListe som nenašiel žiadne bany ale pamätám sa iba na tieto tri. Ak je ich viacej ospravedlňujem sa.
Něco o mně: Mám rád Angličtinu. JB hrám cca 2 roky možno menej. Venujem sa trocha počítačom ale hlavne sa venujem armáde a zbraniam.
Proč právě já: Moja aktivita na serveroch je pomerne veľká. Rád pomáham novým hráčom a veľa krát sa dostávam do situácií kedy hráči hrubo porušujú pravidlá a chcem ľudom čo majú skazenú hru nejakým hriešnikom pomôcť čo najrýchlejšie. A tiež sa veľa krát dostávam do situácie kedy sa hráči pomýlia v nejakom pravidle ale na ban to neni (Takže na forko ich dať nemôžem) a keď ich upozorním tak ma ignorujú a presadzujú si svoje pravidlá ktoré sú neplatné.
Zkušenosti s CS:GO: CS:GO hrám už cca dva a pol roka. Aim v pohode a rank Gold Nova 2 a môj maximálny rank bol LEM a hrám väčšinou s M4A1-S.
Případné poznámky: Žiadne
SID: STEAM_0:0:155668784
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 15 (Neprešiel Akadémiou)
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=1868
Bany, které jsem dostal:
1.) Ban za FK kôli neznalosti pravidiel.
2.) Ban za Nadávky. Bol som vytočený jedným hráčom a bohužiaľ mi pukli nervy.
3.) Ban za bugovanie shopu stále som kupoval Bayonet. Tento bug som urobil neúmyselne a nevedel som že je za to ban.
V BanListe som nenašiel žiadne bany ale pamätám sa iba na tieto tri. Ak je ich viacej ospravedlňujem sa.
Něco o mně: Mám rád Angličtinu. JB hrám cca 2 roky možno menej. Venujem sa trocha počítačom ale hlavne sa venujem armáde a zbraniam.
Proč právě já: Moja aktivita na serveroch je pomerne veľká. Rád pomáham novým hráčom a veľa krát sa dostávam do situácií kedy hráči hrubo porušujú pravidlá a chcem ľudom čo majú skazenú hru nejakým hriešnikom pomôcť čo najrýchlejšie. A tiež sa veľa krát dostávam do situácie kedy sa hráči pomýlia v nejakom pravidle ale na ban to neni (Takže na forko ich dať nemôžem) a keď ich upozorním tak ma ignorujú a presadzujú si svoje pravidlá ktoré sú neplatné.
Zkušenosti s CS:GO: CS:GO hrám už cca dva a pol roka. Aim v pohode a rank Gold Nova 2 a môj maximálny rank bol LEM a hrám väčšinou s M4A1-S.
Případné poznámky: Žiadne
EdwrD
-

EdwarD101 - Amatér

[Z]EdwarD/JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: EdwarD/JailBreak
Poprosím administrátory, aby mi zaslali reference na tohoto žadatele do zpráv na webu.
S přáním hezkého dne,
Severus
Severus
-

SeverusSnape - Pokročilý

Re: EdwarD/JailBreak
Ahoj,
Douč se pořádně pravidla, pomáhej hráčům a o měsíc si zažádej znovu,
teď ještě na pozici bohužel nemáš
Zamítnuto
Douč se pořádně pravidla, pomáhej hráčům a o měsíc si zažádej znovu,
teď ještě na pozici bohužel nemáš