• Stránka 1 z 1
Problém s aktiváciou EVIP.
Pekný deň prajem,
mám problém s EVIP, mám ho, ale iba jedno kolo. Rozpíšem to trošku: Prihlásim sa do hry s nickom 14, EVIP mám. Ďalšie kolo už s týmto istým nickom EVIP nemám, vyskočí mi tabuľka o zadanie nicku z nových bezpečnostných dôvodov, tam som ale už zadal nick 144, lenže keď si nick zmením na tento, tak EVIP nemám, mám EVIP iba s tým nickom 14 a aj to musím každé kolo zmeniť na nick 144 a naspäť na 14 aby mi to aktivovalo.
mám problém s EVIP, mám ho, ale iba jedno kolo. Rozpíšem to trošku: Prihlásim sa do hry s nickom 14, EVIP mám. Ďalšie kolo už s týmto istým nickom EVIP nemám, vyskočí mi tabuľka o zadanie nicku z nových bezpečnostných dôvodov, tam som ale už zadal nick 144, lenže keď si nick zmením na tento, tak EVIP nemám, mám EVIP iba s tým nickom 14 a aj to musím každé kolo zmeniť na nick 144 a naspäť na 14 aby mi to aktivovalo.
- Spongy14
- Kolemjdoucí
Problém s aktiváciou EVIP.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s aktiváciou EVIP.
Pokud jsem pochopil, VIP sis aktivoval na ,,144". Tvůj nick tedy musí obsahovat tu čast nicku na kterou sis to VIP aktivoval. Počkej, až se změní mapa, mělo by to potom už fungovat:)
Ex 1.6 Admin (All Servers)
Ex Redaktor
Ex Facebook Správce
Ex Redaktor
Ex Facebook Správce
-
AJBublif - Zkušený
Re: Problém s aktiváciou EVIP.
AJBublif píše:Pokud jsem pochopil, VIP sis aktivoval na ,,144". Tvůj nick tedy musí obsahovat tu čast nicku na kterou sis to VIP aktivoval. Počkej, až se změní mapa, mělo by to potom už fungovat:)
Áno, už to ide, môžte LOCK.

- Spongy14
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1