• Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
killermacka a admin?
Neviem čo k tomu povedať, viem že to neni moc chyba ani toho čo ho prijal keďže asi splnoval všetko okrem gramatiky (ktorá neni povinná
).
Prejdime k tomu, že na GS som videl za 2 roky zatial iba 2 takých že nevedia ani čo robia v admin teame, pretože sa háda o tom ako niekto má cheaty ale ničomu nerozumie, dôkaz: https://www.youtube.com/watch?v=nA3RZB43hAY a potom nám začne písať že nás zbije v reále?
Také sa mi ešte nestalo, tu je video so screenshotom https://www.youtube.com/watch?v=tcZVLgOMES0
Tento admin vôbec nevie nič o knife tak neviem prečo sa do toho stará a nadáva hráčom za to že mu niekto povie na serveroch že keď sa do knifu nevyzná, tak nech sa do toho nemieša a začne sa vyhrážať banom a že on je admin a on vie všetko najlepšie, hej dostal som pár chat banov od neho aj od aweeho, za čo som si vedomý, lebo ako dokáže ma trochu vyprovokovať keď si admin myslí že je niečo viac ako hráč a začne mudrovať na oldschool kniferov že sú zapatý a že on dokáže rozpoznať knifebot lebo má program, podla mňa tu taký admin nemá čo robiť
.
Samotný screenshot chatu: http://jpeg.cz/images/2017/01/30/mbwcA.png
EDIT: Neberte to ako sťažnosť, nemám iné dôkazy ako tie videa a screeny.

Prejdime k tomu, že na GS som videl za 2 roky zatial iba 2 takých že nevedia ani čo robia v admin teame, pretože sa háda o tom ako niekto má cheaty ale ničomu nerozumie, dôkaz: https://www.youtube.com/watch?v=nA3RZB43hAY a potom nám začne písať že nás zbije v reále?

Tento admin vôbec nevie nič o knife tak neviem prečo sa do toho stará a nadáva hráčom za to že mu niekto povie na serveroch že keď sa do knifu nevyzná, tak nech sa do toho nemieša a začne sa vyhrážať banom a že on je admin a on vie všetko najlepšie, hej dostal som pár chat banov od neho aj od aweeho, za čo som si vedomý, lebo ako dokáže ma trochu vyprovokovať keď si admin myslí že je niečo viac ako hráč a začne mudrovať na oldschool kniferov že sú zapatý a že on dokáže rozpoznať knifebot lebo má program, podla mňa tu taký admin nemá čo robiť

Samotný screenshot chatu: http://jpeg.cz/images/2017/01/30/mbwcA.png
EDIT: Neberte to ako sťažnosť, nemám iné dôkazy ako tie videa a screeny.
Un1Ty
-
s1nneRKn1fer - Zkušený
killermacka a admin?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: killermacka a admin?
+

“The saddest thing about betrayal is that it never comes from enemies, it comes from those you trust the most.”
-XXXTENTACION

ex DJ Fero
ex Moderátor Rádia GS
ex CS 1.6 admin
ex GTA Support
-XXXTENTACION

ex DJ Fero
ex Moderátor Rádia GS
ex CS 1.6 admin
ex GTA Support
-
Barild08 - Pokročilý
Asi nebudi vyhazet ven uz, dostal jsem extremni strach, ktery se projevuje pomocovanim, zacnu nosit pleny. Dale jsem si kvuli extremniho strachu musel poridit zbran, neco na zabijeni kocek, myslim ze mi killermacka dluzi 69 korun za kostatko, ktere ted nosim porad pri sobe, kdokoliv se me v divadle, na vystave nebo kdekoliv jinde zepta na to proc ho nosim, tak rikam ze to mam na sebeobranu a kdyby ani kostatko nepomohlo a ja se posral, tak to po sobe muzu alespon uklidit.
Ne jednou jsem na neschopnost a demenci tohoto admina poukazoval, ovsem ocividne to bylo k nicemu, kdyz takovahle postava dale brazdi knife servery a znechucuje svym pristupem hru hracum. Tento clovek nema v admin teamu co delat a neni jediny. Popremyslejte nad timto, treba trochu pomuze to, ze to napsal i nekdo jiny nez li ja.
Ne jednou jsem na neschopnost a demenci tohoto admina poukazoval, ovsem ocividne to bylo k nicemu, kdyz takovahle postava dale brazdi knife servery a znechucuje svym pristupem hru hracum. Tento clovek nema v admin teamu co delat a neni jediny. Popremyslejte nad timto, treba trochu pomuze to, ze to napsal i nekdo jiny nez li ja.

-
KOFOLA - Spamer

-
BrooKlyGS - Spamer
Prinášam nové perličky
1 - http://jpeg.cz/images/2017/01/31/cgNJC.png
2 - http://jpeg.cz/images/2017/01/31/JzCRA.png

1 - http://jpeg.cz/images/2017/01/31/cgNJC.png
2 - http://jpeg.cz/images/2017/01/31/JzCRA.png
Un1Ty
-
s1nneRKn1fer - Zkušený
Boooooze ten killermacka
Nahani mi opravdu hruzu.
Kazdopadne dnes na TS nedorazim, jsem v praci, takze killermacko, dnes se niceho bat nemusis, klidne bez
Chci se pobavit u dalsiho videa. A klidne si vem ty kamarady co ti poslali program na rozpoznani knifebotu.

Kazdopadne dnes na TS nedorazim, jsem v praci, takze killermacko, dnes se niceho bat nemusis, klidne bez

-
KOFOLA - Spamer
To je vtip, nebo sem si zapomměl vzít prášek do matrixu?
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
LoveYou píše:To je vtip, nebo sem si zapomměl vzít prášek do matrixu?
Bohuzel ne, i takto prezentuji nekteri lide GS.

-
KOFOLA - Spamer
Tak takový silný slova jsem zrovna od kočky nečekal.
Tyjo, tývado akafuka...
Nechci se s tebou nějak čertit to se neboj ani ti dělat nějaké starosti nebo problémy, proto kdyby si se nějak nad mým příspěvkem urazil tak to zahoď za hlavu a zapomeň na to...
Když jsem tě nabíral tak si byl takový zaprdlík co se bál i pozdravit a teď ti pusinka nezná hranice.
Bál si se mě pomalu i zeptat na cokoliv a raději vše řešil sám nebo s někým jiným, i když nevím proč, protože ze mě strach nikdo nemá
, ale to je jedno. Byl si člověkem snaživým, chytrým pozorným no prostě dnešní ''člověk moudrý'' (Homo Sapiens Sapiens), ale na tejhle fotečce (chatu) se vyjadřuješ dost podobně jako Homo neanderthalensis, taky jen pazvuky výkřiky a podobnými nesmyslnými druhu řeči.
Kočko ber to tak, že si se trošičku začal chovat v posledních týdnech jinak než předtím, začal si se více cpát na knife, nejsi jediný kdo tohle měl ve zvyku, a přitom tomu takřka nerozumíte a plácáte trestáte a banujete kravinu za kravinou.
Je fajn, že se snažíte a neberu Vám to, ale zkuste se nejdříve doopravdy s někým poradit prodiskutovat to, (dělal jsem to občas také) není na tom nic špatného: ''Lepší vypadat jako blbec 5 minut, než-li celý život.'' Něco podobného si zafixluj i ty a uvidíš, že to půjde o něco lépe
No, abych se k tvému chování vrátil, měl si by se trochu ovládat v těch manýrech, protože takové prezentace portálu moc neprospějí, i když to je jen na steamu, ale ne jen v chatu steamu, ale i ve hře. Proč? No jednou jsem si for fun šel na NS na knife servery byl krásný bahnitý den v prosinci a já jsem hrál jako prostý, ale pro portál důležitý hráč, a proto jsem se tak choval a admina se ptal na různé otázky, protože to je úplně normální, no od tebe se mi dostalo jen arogantní odpovědi nebo vůbec žádné, není to obvinění ani žádný stěžování nebo tak, protože jsem si s tebou mohl promluvit nebo asi spíše měl si promluvit já, ale podívej se na to hráčovo pohledem.
Na něco se zeptáš slušně a dostaví se ti žádné nebo arogantní odpovědi, byl by si na tom serveru spokojený? Já tedy ne, raději bych se odpojil a šel na jiný server, kde by takový admin nebyl.
Nemám ti nic za zlé, je mi do toho velkej boban, ale trošku to vezmi zpětně prolistuj těch pár screenů uvědom si, že ses nevyjadřoval jako admin tak velkého portálu a začni si vážit hráčů víc komunikuj s CHH lidmi typu Groos a Angel, který jsou momentálně nejvíce dostupní pro ten knife a uvidíš, že vše bude #POHODA
Věnuj se víc paintballu, ten ti jde i líp
Tyjo, tývado akafuka...
Nechci se s tebou nějak čertit to se neboj ani ti dělat nějaké starosti nebo problémy, proto kdyby si se nějak nad mým příspěvkem urazil tak to zahoď za hlavu a zapomeň na to...
Když jsem tě nabíral tak si byl takový zaprdlík co se bál i pozdravit a teď ti pusinka nezná hranice.
Bál si se mě pomalu i zeptat na cokoliv a raději vše řešil sám nebo s někým jiným, i když nevím proč, protože ze mě strach nikdo nemá

Kočko ber to tak, že si se trošičku začal chovat v posledních týdnech jinak než předtím, začal si se více cpát na knife, nejsi jediný kdo tohle měl ve zvyku, a přitom tomu takřka nerozumíte a plácáte trestáte a banujete kravinu za kravinou.
Je fajn, že se snažíte a neberu Vám to, ale zkuste se nejdříve doopravdy s někým poradit prodiskutovat to, (dělal jsem to občas také) není na tom nic špatného: ''Lepší vypadat jako blbec 5 minut, než-li celý život.'' Něco podobného si zafixluj i ty a uvidíš, že to půjde o něco lépe

Na něco se zeptáš slušně a dostaví se ti žádné nebo arogantní odpovědi, byl by si na tom serveru spokojený? Já tedy ne, raději bych se odpojil a šel na jiný server, kde by takový admin nebyl.
Nemám ti nic za zlé, je mi do toho velkej boban, ale trošku to vezmi zpětně prolistuj těch pár screenů uvědom si, že ses nevyjadřoval jako admin tak velkého portálu a začni si vážit hráčů víc komunikuj s CHH lidmi typu Groos a Angel, který jsou momentálně nejvíce dostupní pro ten knife a uvidíš, že vše bude #POHODA

Věnuj se víc paintballu, ten ti jde i líp

Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
Ťažko uveriť ale čo už
stane sa aj niečo také nikto není predsa svetý.
A ani mačka nie 

"Nie je možné poraziť človeka, ktorý sa nikdy nevzdáva." - Babe Ruth.
Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
-
LuckONE - Mistr Yoda
Vite co by to chtelo pro uplnou objektivitu, vyjadreni samozneho zabijaka kocek. Prece jen, treba je to vytrzene z kontextu, myslim ze by bylo fer vyslehnout si i jeho nazor, protoze vse muze mit prece rozumne vysvetleni 

-
KOFOLA - Spamer
Utahovat si takto z někoho a veřejně z něj dělat hlupáka není moc příjemné. Na druhou stranu když vidím ten steam chce se mi zvracet, tohle bych do toho kluka neřekl.
Ex :
All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support
#KNIFER SINCE 2012

All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support
#KNIFER SINCE 2012

-
Nardy - Drbna
Nardy píše:Utahovat si takto z někoho a veřejně z něj dělat hlupáka není moc příjemné. Na druhou stranu když vidím ten steam chce se mi zvracet, tohle bych do toho kluka neřekl.
My z neho delame hlupaka? Ja si myslim ze to on. To on ze sebe dela hlupaka. Navic on to resit nechtel, odmita se mnou jakkoliv konverzovat a jdak s rika, co je verejne to je diskutovatelne. Treba to vysvetli rozumne. Treba ze byl poslednich par dni na nejalem materialu a neovladl se. Nebo videl na internetu nahou zenu a proste to vzruseni ventiloval trochu jinak, nebo ja nevim.

-
KOFOLA - Spamer
Jasné že som odmietal konzerváciu s tebou nebudeš mi tlačiť tvoje somariny do hlavy
Nič som proti tebe Kofola nemal ty si začal ja sa len bránim
Ja som to chcel riešiť v mieri na ts bol tam bastarz slowty unity a nečakal som od nich takú úbohosť že si ma budú točiť
A nikdy som nepovedal alebo nenapísal že riešim KB riešil to tu za môjho pôsobenia na KN Dyros,Killer, a Maxwell ja KB skoro vôbec nebanoval a ak hej tak max. 3 raz si nepodal UB žiadosť 2 krát si podal a hráč sa priznal a tretia si hráč kúpil UB. Nikdy som sa do toho nestaral niekedy ma Maxwell poprosil o môj skromný názor ktorý som mu poskytol
Za nadávky sa ospravedlňujem už sa takými ubožiakmi jak vy nenechám takto vyprovokovať.

-
killermacka - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4