• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Žádost o práva | ZM Evolution | ZRooDY
Zdravím vás, chtěl bych si zažádat o práva na serveru Zombie Evolution na které jsem si žádal už minulý měsíc, vlastně i rok...
za pár hodin to bude měsíc a jak co jste řekli to jsem udělal, koupil nový Counter Strike 1.6 na jiném ACC a náhrál požadovaných 20 hodin na serveru ZM Evolution takže jsem zase o něco moudřejší i když nic nového nepíšu jen tento horní text 
Nick ve hře : Woo:Dy
Nick na fóru : ZRooDY
Věk : 18
Steam nick : ✪ ZRooDY
Steam ID : STEAM_0:1:87913613
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=27410
O žádnem banu dosud nevím, snažil jsem se vždy dodržovat pravidla serveru, sem tam se naštvu a něco ze mě vypadne, ale nic za co bych dostal ban.
Něco o mě: Jmenuji se Martin, jsem ze Severních Čech a věnuji se nejčastěji PC, takže mám spoustu času, pokud zrovna nemám něco do školy nebo brigádu. Na vašich serverech hraji už moc dlouho, na jedné ruce bych to nespočítal. Mám dobrou známost s Hostem (bývalým adminem GS), to on mě navedl na GS asi před 6 roky. V tu dobu jsem začal hrát na ZM Evolution a hrozně mě to chytlo. No dohromady tam budu mít přes 100 hodin ale na hlstats mám teď jen přes 20, je to už přeci nějaký rok zpátky. Ihned jsem si koupil EVIP a jel bomby! O tom že bych tu mohl adminovat mě zase přivedla již zmíněná osoba Host. Tak jsem se vydal touhle cestou. Proč bych chtěl adminovat, na to mám moc důvodů, není to kvůli tomu že mi to řekl můj kamarád, ten mi do toho jen dodalo chuť, je to proto, že když jsem teď odehrával těch požadovaných 20 hodin, tak jsem si všiml toho že lidi na serveru se nechovají tak jak by měli, mezi sebou se urážejí, dělají si naschvál, srandu z někoho jiného... No klasická šikana. Snaha uklidnit je byla marná, další věc byla "nk". Celý server drží pohromadě a když se někdo napojí, tak ho neustále zabíjí ti samý lidé furt dokola. Naštve se a buďto se začne hádat a nebo leavne a už se nevrátí, můj názor je na to, že takhle strácet lidi na serverech je škoda, když je takovejch za den třeba 10. Toť můj příběh. To by bylo asi všechno, teď jsem vám vylil své srdíčko a doufám ve vaší přízeň
Děkuji za váš čas.
ZRooDY

Nick ve hře : Woo:Dy
Nick na fóru : ZRooDY
Věk : 18
Steam nick : ✪ ZRooDY
Steam ID : STEAM_0:1:87913613
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=27410
O žádnem banu dosud nevím, snažil jsem se vždy dodržovat pravidla serveru, sem tam se naštvu a něco ze mě vypadne, ale nic za co bych dostal ban.
Něco o mě: Jmenuji se Martin, jsem ze Severních Čech a věnuji se nejčastěji PC, takže mám spoustu času, pokud zrovna nemám něco do školy nebo brigádu. Na vašich serverech hraji už moc dlouho, na jedné ruce bych to nespočítal. Mám dobrou známost s Hostem (bývalým adminem GS), to on mě navedl na GS asi před 6 roky. V tu dobu jsem začal hrát na ZM Evolution a hrozně mě to chytlo. No dohromady tam budu mít přes 100 hodin ale na hlstats mám teď jen přes 20, je to už přeci nějaký rok zpátky. Ihned jsem si koupil EVIP a jel bomby! O tom že bych tu mohl adminovat mě zase přivedla již zmíněná osoba Host. Tak jsem se vydal touhle cestou. Proč bych chtěl adminovat, na to mám moc důvodů, není to kvůli tomu že mi to řekl můj kamarád, ten mi do toho jen dodalo chuť, je to proto, že když jsem teď odehrával těch požadovaných 20 hodin, tak jsem si všiml toho že lidi na serveru se nechovají tak jak by měli, mezi sebou se urážejí, dělají si naschvál, srandu z někoho jiného... No klasická šikana. Snaha uklidnit je byla marná, další věc byla "nk". Celý server drží pohromadě a když se někdo napojí, tak ho neustále zabíjí ti samý lidé furt dokola. Naštve se a buďto se začne hádat a nebo leavne a už se nevrátí, můj názor je na to, že takhle strácet lidi na serverech je škoda, když je takovejch za den třeba 10. Toť můj příběh. To by bylo asi všechno, teď jsem vám vylil své srdíčko a doufám ve vaší přízeň

ZRooDY
-
ZRooDY - Kolemjdoucí
[Zamítnuto]Žádost o práva | ZM Evolution | ZRooDY
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva | ZM Evolution | ZRooDY
Proč sis za ten měsíc nedal snahu něco nahlásit do PP ?, ten chat je hroznej, občasné nadávky a jsou tam náznaky dohody mezi hráči.
Do dalšího měsíce nahlaš 10 hráčů do PP a zkus se na serveru chovat jako človek a nedělat ze sebe blbce..
Bohužel zamítnuto momentálně.
Do dalšího měsíce nahlaš 10 hráčů do PP a zkus se na serveru chovat jako človek a nedělat ze sebe blbce..
Bohužel zamítnuto momentálně.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto]Žádost o práva | ZM Evolution | ZRooDY
Jestli se ale nemýlím, tak v podmínkách nic takového není. A ano, s některýma hráčema jsem se skutečně domlouval to přiznávám.
-
ZRooDY - Kolemjdoucí
Re: [Zamítnuto]Žádost o práva | ZM Evolution | ZRooDY
A taktiez je napisane ze HLSA mozu udelit vynimku, to ale hned neznamena ze vynimka je nieco v tvoj prospech a nieco sa ti odpusti. Dostal si podmienky tak sa ich snaz splnit 

-
Roxtedy - Mistr
• Stránka 1 z 1