Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Re: killermacka a admin?

Příspěvekod s1nneRKn1fer » 31 led 2017, 21:26

killermacka píše:ja KB skoro vôbec nebanoval a ak hej tak max. 3 raz si nepodal UB žiadosť 2 krát si podal a hráč sa priznal a tretia si hráč kúpil UB.

Si myslíš že to z teba robí kvalitného knife admina? Podla toho videa čo tam hovoríš tak nevieš poznať asi ani speedhack :D
Un1Ty
s1nneRKn1fer
Zkušený
Zkušený

od Rumcajz » 31 led 2017, 21:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod killermacka » 31 led 2017, 21:31

To som povedal ? že som kvalitný Knife admin ? Ty si nafetovaný? Alebo potrebuješ ísť na liečenie? :) Ja som len vypomáhal a nerobil som tam žiadne haloooo že čaute ja som killermačka poznám cheaty a som najlepší admin :) Nene kamarát :) Nestaral som sa do ničoho :)
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod s1nneRKn1fer » 31 led 2017, 21:35

héééj? :D Zaujímave že v tých screenoch je jasne vidieť jak mu furt nadávaš aj do chatu v hlstats aj na steame, a furt dokola že má Knifebot a píšeš to tak ako keby si si bol na 100% istý. (Ano, to že to nehovoríš priamo je pravda, ale dáváš to na javo, ja niesom hlupák :D)
Un1Ty
s1nneRKn1fer
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod KOFOLA » 31 led 2017, 21:36

Me neprijde ubohe si te nahrat ale vypoustet z pusy to co jsi vypustil ty. Porad jsi tu nic z toho nevysvetlil. Na TS jsm nebyl, tak me zajima proc takhle lzes a vymyslis si blbosti. Pokud KB nebanujes, coz bys nemel protoze na GS to bylo zalazane dlouhou dobu a nejsem si hist, ze se po mem odvhodu neo zmenilo ( vzdy bylo vybrano jen par jedincu kteri mohli a meli posuzovat i dema adminu, kteri neco natocili ale banovat to nemeli) proc jso to nerekl uz na TS, a mistp toho sis vymyslel pohadku o programu ktery rozpozna program, ktery norozpozna ani anti cheat za x milionu. Chapu proc maaxwell tak nizkou procentualni uspesnost banovani KB pokud mu radi nekdo jako ty.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod killermacka » 31 led 2017, 21:38

No šak ako admin čo nehrá dlho knife po opakovanom prezretí mi bolo jasné že bastarz není čistý a vieš to aj ty sám. Len využívaš momentálnu situáciu ktorá tu je :)
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod xSlayee » 31 led 2017, 21:48

Jžš, riešite tu úplné blbosti. Mačka je dobrý admin, len vy ho provokujete, poznám takých ako vy zo serveru a to mi stačí mu veriť, keby si je na 100% istý že má KB tak by mu dal ban. Keď chcete aby ho zrušili tak to dajte do Stížnosti na adminy od toho to tam je. Keď nechcete aby ho zrušili tak si to nechajte pre seba. Alebo viete čo? Dajme ho na forum, aby sme boli zaujímavý a mohli sme si na ňom zvýšiť Egoooooo. Každý rieši jednotlivé situácie inak, jemu pukli nervy ani sa nečudujem..
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
xSlayee
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod s1nneRKn1fer » 31 led 2017, 21:49

xSlayee píše:Jžš, riešite tu úplné blbosti. Mačka je dobrý admin, len vy ho provokujete, poznám takých ako vy zo serveru a to mi stačí mu veriť, keby si je na 100% istý že má KB tak by mu dal ban.

To nemyslíš vážne čo si práve napísal, :D keď si nikdy knife nehral a nevyznáš sa do cheatov tak by som tento topic nekomentoval takýmto prístupom. A že je killermačka dobrý admin, to bola kappa?
Un1Ty
s1nneRKn1fer
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod xSlayee » 31 led 2017, 21:57

Che, che, srandičky? Wtf? Čo si ty práve napísal :D Tak podľa teba sa nevyznám do cheatov, ok to beriem od chalana ktorý ma vôbec nepozná. Ako neviem či si zo mňa robíš srandu ale ja som napísal že: Keby si je na 100% istý že má KB tak by mu dal ban.
Nehovorím nič o tom že: Hej, pozeral som demo má KB keby som mačka tak by som mu dal ban z fleku...
Tak tu nepíš blbosti. A nie nieje to kappa, je to čistá pravda, za to že ty ho nemáš moc rád neznamená že nieje dobrý admin.. ;)
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

xSlayee
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod s1nneRKn1fer » 31 led 2017, 22:04

A kto ho má rád okrem kidov a zaslepených ľudí ako si ty? Ja nepoznám teba a ty zas jeho, a som si 100% istý že ty knifebot nepoznás takže by som bol tíško, podla toho ako ho obranuješ, keby si poznal knifebot tak máš iný názor pretože to video čo je na YT je hanba toho čo je v teame.
Un1Ty
s1nneRKn1fer
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod LuckONE » 31 led 2017, 22:06 VIP

xSlayee píše:Jžš, riešite tu úplné blbosti. Mačka je dobrý admin, len vy ho provokujete, poznám takých ako vy zo serveru a to mi stačí mu veriť, keby si je na 100% istý že má KB tak by mu dal ban. Keď chcete aby ho zrušili tak to dajte do Stížnosti na adminy od toho to tam je. Keď nechcete aby ho zrušili tak si to nechajte pre seba. Alebo viete čo? Dajme ho na forum, aby sme boli zaujímavý a mohli sme si na ňom zvýšiť Egoooooo. Každý rieši jednotlivé situácie inak, jemu pukli nervy ani sa nečudujem..

Súhlasím stebou haxo :) killermačka je dobrý admin!
"Nie je možné poraziť človeka, ktorý sa nikdy nevzdáva." - Babe Ruth.

Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
LuckONE
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod s1nneRKn1fer » 31 led 2017, 22:14

S vami sa nedá vôbec baviť, nikdy nepochopíte to, že my hovoríme o tom že killermacka nemá čo zasahovať do módu knife pokiaľ ide o cheaty čo sa týkaju tohoto módu, pretože on ich nedokáže rozpoznať, chápeme sa?
Un1Ty
s1nneRKn1fer
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Nardy » 31 led 2017, 22:24

s1nneRKn1fer píše:S vami sa nedá vôbec baviť, nikdy nepochopíte to, že my hovoríme o tom že killermacka nemá čo zasahovať do módu knife pokiaľ ide o cheaty čo sa týkaju tohoto módu, pretože on ich nedokáže rozpoznať, chápeme sa?

Málem jsem se teď smíchy potrhal :lol:

Z jakého titulu si tu dovolíš napsat, že admin nemá co zasahovat? Pokud je admin je v jeho kompetenci zasáhnout a situaci řešit pokud si neví rady s nějakým demem nebo jiným problém, jsou tu od toho další lidi kteří jsou ochotni pomoci.
Ex :
All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support

#KNIFER SINCE 2012
Obrázek
Nardy
Drbna
Drbna

Příspěvekod xSlayee » 31 led 2017, 22:26

:DD Ako dostáva ma čo tu píšeš.. :D Zaslepených ľudí ako ja? lel. Píšeš: Ja nepoznám teba a ty zas jeho A nepoznáš ani Mačku tak ako vieš ako sa správa normálne? Prečo ho hneď odsudzuješ? Čo ti zjedol večeru alebo čo? Pukli mu nervy to sa stane každému a hlavne pri takých ľudí ako ste vy, hnusných provokatérov. V tomto máš pravdu nepoznám KB ale obraňujem si kamaráta ako ty. A aj keby poznám KB tak by som nemal iný názor. Jžš a to video na YT mňa to video nezaujíma, tak si ho nechaj pre seba a tvojích kamarátov, a chodte si ešte na niekom zvyšovať ego. ;)

S vami sa nedá vôbec baviť, nikdy nepochopíte to, že my hovoríme o tom že killermacka nemá čo zasahovať do módu knife pokiaľ ide o cheaty čo sa týkaju tohoto módu, pretože on ich nedokáže rozpoznať, chápeme sa?

S tebou sa nedá baviť, nič ti nespravil ani tomu tvojmu kamarátovi. Dal mu ban za cheaty(KB)? nedal. No tak vidíš len ho obviňuje, môže ho kedy koľvek natočiť a dať do CHH, keď mu tam povedia že nič nemá tak ho prestane obviňovať.
Môže zasahovať do Knife modu prečo by nemohol sám napísal že dal len 3 bany 3 KBčkárom a z toho boli 2 UB žiadosti zamietnuté a 1 si kúpil UB, keď si nieje na 100% istý že má KB tak ho dá do CHH.
Nerieš tu blbosti a zamysli sa nad sebou..
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

xSlayee
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod s1nneRKn1fer » 31 led 2017, 22:27

Z toho titulu že som na knife admin bol, a viem čo tam dakedy bolo za adminov, ak si spomínate na admina TR1X. A admin čo nepozná knifebot má zasahovať do hry hej? To som ešte nikdy nepočul. On si žiadal na paintball, nech zasahuje tam do cheatov a nie na knife ktorý hrá 2 mesiace a nevie o tom ešte nič.
Un1Ty
s1nneRKn1fer
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod xSlayee » 31 led 2017, 22:30

Ako píšem hore, keď si nieje na 100% istý či má daný hráč KB tak ho dá do CHH sekcie, neviem čo na tom nechápeš. Zapni rozum.
Neboj sa zasahuje aj do PB sekcie, a nehrá knife 2 mesiace. ;)
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

xSlayee
Profesionál
Profesionál

PředchozíDalší

Zpět na Volná debata