Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Re: killermacka a admin?

Příspěvekod s1nneRKn1fer » 31 led 2017, 22:35

xSlayee píše::DD Ako dostáva ma čo tu píšeš.. :D Zaslepených ľudí ako ja? lel. Píšeš: Ja nepoznám teba a ty zas jeho A nepoznáš ani Mačku tak ako vieš ako sa správa normálne? Prečo ho hneď odsudzuješ? Čo ti zjedol večeru alebo čo? Pukli mu nervy to sa stane každému a hlavne pri takých ľudí ako ste vy, hnusných provokatérov. V tomto máš pravdu nepoznám KB ale obraňujem si kamaráta ako ty. A aj keby poznám KB tak by som nemal iný názor. Jžš a to video na YT mňa to video nezaujíma, tak si ho nechaj pre seba a tvojích kamarátov, a chodte si ešte na niekom zvyšovať ego. ;)

S vami sa nedá vôbec baviť, nikdy nepochopíte to, že my hovoríme o tom že killermacka nemá čo zasahovať do módu knife pokiaľ ide o cheaty čo sa týkaju tohoto módu, pretože on ich nedokáže rozpoznať, chápeme sa?

S tebou sa nedá baviť, nič ti nespravil ani tomu tvojmu kamarátovi. Dal mu ban za cheaty(KB)? nedal. No tak vidíš len ho obviňuje, môže ho kedy koľvek natočiť a dať do CHH, keď mu tam povedia že nič nemá tak ho prestane obviňovať.
Môže zasahovať do Knife modu prečo by nemohol sám napísal že dal len 3 bany 3 KBčkárom a z toho boli 2 UB žiadosti zamietnuté a 1 si kúpil UB, keď si nieje na 100% istý že má KB tak ho dá do CHH.
Nerieš tu blbosti a zamysli sa nad sebou..

Ty sa zamysli radšej čo si práve napísal.
1. Provokatérov? :D Nebol si na servery, tak by som bol ticho o tom kto provokoval, my sme mu po tom bane čo dal dremu slušne písali že nech sa do Knife cheatov nestará, pretože maxwellovi dávaju admini názor na demo a pritom tie názory sú zle a ľudia majú ban za nič.

2. Nepoznáš KB, ale ochranuješ kamaráta - Velmi zlý prístup od teba ako admina, takže vlastne podporuješ kamarátov aj keď vlastne nič nevedia a zbytočne robia bordel na serveroch hej? Ok :D

3. Keby si poznal KB a nemáš iný názor - Tak by si ani v tom prípade tiež nemal v teame čo robiť, pretože mať jasný dôkaz že admin nevie poznať niečo do čoho sa furt stará, tak je celkom smutné obranovať takých adminov.

4. To video neni na to aby si niekto zvyšoval ego, ale aby vedenie zistilo a hlsa že tento admin nemá čo robiť na knife, nemyslím to do slova ok, aby ste tu zas niečo nepísali náhodov "že ho nebodaj vyháňam", nie, myslím to tak, že nech si tam chodí ale nestará sa o hráčov čo tam cheatuju, nech len prejde okom a vykašle sa na ních keď mu to proste nejde, ale niéé, on radšej verí nejakému hráčovy bastard lebo to hrá 13 rokov a on povedal že má zapnuté KB, tak povieme maxwellovi, že on má 100% KB a musí dostať ban.
Un1Ty
s1nneRKn1fer
Zkušený
Zkušený

od Rumcajz » 31 led 2017, 22:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Nardy » 31 led 2017, 22:36

s1nneRKn1fer píše:Z toho titulu že som na knife admin bol, a viem čo tam dakedy bolo za adminov, ak si spomínate na admina TR1X. A admin čo nepozná knifebot má zasahovať do hry hej? To som ešte nikdy nepočul. On si žiadal na paintball, nech zasahuje tam do cheatov a nie na knife ktorý hrá 2 mesiace a nevie o tom ešte nič.

Čteš celé věty do konce? Pokud ano nenapsal by si teď takovou kravinu.. tzn. Pokud si neví rady, může požádat někoho jiného o pomoc, nebo je od toho CHH sekce. Ano může jakkoliv zasáhnout do hry pokud je to v souladu pravidly knifu a co se kb týče, jak jsem psal výše takže peace a už to nehroť, tohle je stejně jen výkřik do tmy.
Ex :
All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support

#KNIFER SINCE 2012
Obrázek
Nardy
Drbna
Drbna

Příspěvekod s1nneRKn1fer » 31 led 2017, 22:39

Teraz som sa zasmial :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , problém je v tom, že on sa to spýta hráča ktorý mal v minulosti 2x VAC ban za knifebot a pretože natáčal na youtube a každý ho bere za CZ/SK legendu knifu, ale ono to tak není, youtube ta neurobí žiadnou legendou, iba deti tomu veria že keď si niekto e ditne video tak je král, mal by toho jeho ctiteľa vidieť hrať mix jak mu to nejde tak často ako na GS, killermacka je oklamané dieta rozprávkou z youtube kanálu bastard knifer aka RFGCSSKILLER :) , čo mu on povie tak tomu uverí killermacka.
Un1Ty
s1nneRKn1fer
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod xSlayee » 31 led 2017, 22:46

1.) áno provokatérov, tvoj výstup na forku mi stačí a hlavne v bode 2.
2.) Ja už dávno nie som admin, a nepotrebujem kamarátov, robím to z čisto vlastnej vôle.
3.) Ja už neviem ako ti to mám povedať, ja nehovorím že tvoj kamarát má KB. Si slepý? nevieš čítať? Mačka si len myslí že má tvoj kamarát KB ale nedal mu ban lebo si nieje na 100% istý.. Ty vole..
4.) Tak to pošli vedeniu, šerifom, HLSA-čkam do PM a poriešia si to s ním, to ťa nenapadlo? ako bývalého admina? A jasne píšeš že to video nieje na to aby si niekto zvyšoval ego, ale takto to vypadá ako pravý opak. :D
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
xSlayee
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod s1nneRKn1fer » 31 led 2017, 22:50

Jediné čo tu vypadá ako opak je to že niesom slepý ja alebo ty, ako môžeš napísať že mu nedal ban lebo si neni na 100% istý? On mu ten ban nedal lebo je posratý, ale v jeho hlave má niečo úplne iné, keby mohol už má BAN za KB, kukni sa na tie screeny, píše mu tam furt do KBčkov, načo by niekto niekomu nadával furt do KB keby si nebol istý? A ešte takto tvrdo.
Un1Ty
s1nneRKn1fer
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod xSlayee » 31 led 2017, 22:54

Na svoju obranu?
Prečo mi radšej ty neodpovieš na bod číslo 4?
4.) Tak to pošli vedeniu, šerifom, HLSA-čkam do PM a poriešia si to s ním, to ťa nenapadlo? ako bývalého admina? A jasne píšeš že to video nieje na to aby si niekto zvyšoval ego, ale takto to vypadá ako pravý opak. :D

Nemáš na to čo povedať? Ako bývalí admin GS by si to mohol vedieť..
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

xSlayee
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod s1nneRKn1fer » 31 led 2017, 23:03

Ja ti na to nemám čo hovoriť, je to moja vlastná vôla, a načo budem vedeniu posielať videá na ktorých admin hovorí ako spozná knifebot, pochybujem že niekto z vedenia hráva knife, nechcem im nejak pochybovať, ale nemyslím si ža sa práve vedenia vyzná do knife cheatov až tak dobre ako skúsenejší hráči alebo HLSA/Bývale HLSA KOFOLA.
Un1Ty
s1nneRKn1fer
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod DrDre » 31 led 2017, 23:14

Krásný večerní den přeji.

Takže když si killermačka není jistý že mám knifebot, tak proč do mě furt reje?
Proč, když jsem chtěl vysvětlení jak pozná knifebot, "proč?" nebyl schopný nám to říci, proč se vymlouval na "kamaráta" že on mu povedal ako poznat KNIFEBOT a to že mu kamarát poslal NEEXISTUJÍCÍ "program" na zjišťování knifebotů z "DEM" :)?
killermačka? jako fakt? ty si nevěděl že půjdeš na youtube? :) myslím že jsme ti na teamspeaku říkali že to natáčíme ten hovor :) nebo už si nepamatuješ? :O
Nardy, ty se do toho nepleť, promiň, ale ty jako knf admin stojíš taky zaprd... :)
A dále nějaký LOL Support... co se o to stará nějaký support který neví o čem je řeč? nechce vidět důkazy jakej je killermačka "sprostej kid..." doslova.
Myslí si že spolknul svět?
Killermačka nemá co banovat knifebot na knifu když žádal o práva na Paintballu... maximálně tak vlak/blok a popřípadě natočit demo na knifebot a dat ho někomu kdo se v knifu vyzná a né tomu kdo hraje knife necelý půl rok... nebo naší, mimochodem bejvalé legendě bastardovi.
bejvalé? jo bejvalé, já jsem tu nová knife legenda, tomu věřte ;)
A za další nechápu, proč mě killermačka teda nenatočil, když píše že mám knifebot... :)
A nějakej bastard a kokosak, si můžou natočit maximálně to jak si hrajou na písečku...
Protože jak jsem zjistil, tak bastard je jenom falešný "idiot" který buďto nerozpozná knifebot a nebo si na mě vylívá nějakou jeho zlost... :) a kokosak... škoda slov, to je "NS idiot" sám o sobě :)
A nejvíc mě dostalo, jak tady nějaký support obhajuje killermačku... přitom nic neví, a nechce ani vidět jeho steam chat semnou :)
Podle mě každý co viděl video na YT s killermačkou jak jsme byli na teamspeaku... tak snad každý usoudí že killermačka to nemá v hlavě v pořádku, killermačka nemá co dělat na knifu, měl by zalézt zpět na Paintball :)

;barstarzz?
DrDre
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod xSlayee » 31 led 2017, 23:16

Tak načo to tu celé je? Nechceš ho zrušiť, chceš aby vedenie, hlsa zistilo že admin nemá čo robiť na knife. To je v pohode, ale mohol si to tomu vedeniu poslať do PM a nemuseli by sme sa tu takto dohadovať.. Poslať tomu vedeniu myslím ten screen a nie video. Takto si ho len ponížil. Vážne sa najprv zamysli čo chceš urobiť než to spravíš..
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

xSlayee
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod s1nneRKn1fer » 31 led 2017, 23:18

On si za to poníženie môže sám, lebo sa chová jak úplny arogantný admin, ako som už spomínal, človek mu to slušne napísal a on začal do každého skákať s tým že my sme hráči a on je ten admin.
Un1Ty
s1nneRKn1fer
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod DrDre » 31 led 2017, 23:18

Jak jsem si teď všimnul, tak dokonce i ty asi nejsi v pořádku stejně jako killermačka :) nic ve zlém.
DrDre
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod DrDre » 31 led 2017, 23:25

Chápeš to, co se ti tu snaží každý vysvětlit? Jak to vidím, tak nechápeš taky nic ty LOL supporte!
Musím se smát když obhajuješ někoho jako killermačka...
Ty s tím titulem LOL support by si radši neměl obhajovat nikoho, s takovým titulem, a ještě s tvým přístupem...
killermačka zpátky na (hrad)Paintball.
Nepochopitelné, jak může někdo, kdo si o mě myslí že mám knifebot, mě nenatočit?
Tak snad když si myslím že mám knifebot tak si ho natočím né? :)
V celku chytrá věta na killermaččen mozeček, že ano?

;barstarzz?
DrDre
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Nardy » 31 led 2017, 23:40

DrDre píše:Krásný večerní den přeji.

Proč, když jsem chtěl vysvětlení jak pozná knifebot, "proč?" nebyl schopný nám to říci, proč se vymlouval na "kamaráta" že on mu povedal ako poznat KNIFEBOT a to že mu kamarát poslal NEEXISTUJÍCÍ "program" na zjišťování knifebotů z "DEM" :)?
killermačka? jako fakt? ty si nevěděl že půjdeš na youtube? :) myslím že jsme ti na teamspeaku říkali že to natáčíme ten hovor :) nebo už si nepamatuješ? :O
Nardy, ty se do toho nepleť, promiň, ale ty jako knf admin stojíš taky zaprd... :)
A dále nějaký LOL Support... co se o to stará nějaký support který neví o čem je řeč? nechce vidět důkazy jakej je killermačka "sprostej kid..." doslova.
Killermačka nemá co banovat knifebot na knifu když žádal o práva na Paintballu... maximálně tak vlak/blok a popřípadě natočit demo na knifebot a dat ho někomu kdo se v knifu vyzná a né tomu kdo hraje knife necelý půl rok... nebo naší, mimochodem bejvalé legendě bastardovi.
A za další nechápu, proč mě killermačka teda nenatočil, když píše že mám knifebot...
A nějakej bastard a kokosak, si můžou natočit maximálně to jak si hrajou na písečku...
Protože jak jsem zjistil, tak bastard je jenom falešný "idiot" který buďto nerozpozná knifebot a nebo si na mě vylívá nějakou jeho zlost... a kokosak... škoda slov, to je "NS idiot" sám o sobě
A nejvíc mě dostalo, jak tady nějaký support obhajuje killermačku... přitom nic neví, a nechce ani vidět jeho steam chat semnou
Podle mě každý co viděl video na YT s killermačkou jak jsme byli na teamspeaku... tak snad každý usoudí že killermačka to nemá v hlavě v pořádku, killermačka nemá co dělat na knifu, měl by zalézt zpět na Paintball

;barstarzz?

Když už si mě tu nepřímo zapojil do téhle konverzace, řeknu ti pár slov..

Každý s knifem někdy začínal a zkušenosti, které za roky hraní získáš nemáš z několika měsíčního hraní na serveru. Opakuji to tady už asi po "x" té tak nechápu proč to furt okecáváte, když si někdo není jistý, že hráč je zaplý a má knifebot může požádat jiné adminy o posouzení či prozkoumání dema. Tím, že se práva nahazujou na všechny servery mimo jb má svoje důvody, nevím čeho se tu ty a spol. dožaduješ?

Z toho vašeho videa vidím akorát tak vystresovaného kluka, z kterého si banda výstředních volů dělá dobrý den.. Uznávám, řekl dost nesmyslů, ale vaše reakce a výstup k vašemu věku se rovnala bodu mrazu.

Hlavně mi nedochází proč sem teď pleteš nějakého kokosaka a bastarda? Jak souvisí s tím, že podle tebe je killermacka špatný admin.. :roll:

Takže když to shrnu, myslím si že by macka měl dema a situace ohledně kb diskutovat s někým kdo tomu rozumí více a nepropadnout hned vzteku viz. screeny ze steamu. A ta vaše grupa hejterů zbytečně nedělat problémy tím myslím neprovokovat a nestrkat nos do práce adminů. Pokud máš nějaký prokazatelný problém viz. Stížnosti na adminy.

Jinak ty o mě víš naprostý prd, takže nesuď knihu podle obalu ;)
Ex :
All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support

#KNIFER SINCE 2012
Obrázek
Nardy
Drbna
Drbna

Příspěvekod KOFOLA » 01 úno 2017, 00:46

Nardy píše:
s1nneRKn1fer píše:S vami sa nedá vôbec baviť, nikdy nepochopíte to, že my hovoríme o tom že killermacka nemá čo zasahovať do módu knife pokiaľ ide o cheaty čo sa týkaju tohoto módu, pretože on ich nedokáže rozpoznať, chápeme sa?

Málem jsem se teď smíchy potrhal :lol:

Z jakého titulu si tu dovolíš napsat, že admin nemá co zasahovat? Pokud je admin je v jeho kompetenci zasáhnout a situaci řešit pokud si neví rady s nějakým demem nebo jiným problém, jsou tu od toho další lidi kteří jsou ochotni pomoci.

A ja jsem se taky zasmal prave, protoze po mem odchodu se nezmenilo vubec nic. Banovat KB na knifu, kde to neni stoprocentne jasne mate vsichni prisne zakazano, tzn. ze pokud vylozene nedava zady, nebo se neportuje dopredu a z5 tak nema nikdo z vas opravneni zasahnout. Jedine co muzete udelat je natocit demo a poslat ho vedeni CHH ktery uz preskum dema zaridi. Jediny kdo mohl banovat KB jsem byl ja a mnou vybrani lide. Byla tp Le1ca, killer a frisko (dyros nebo excision chceteli). To ze neadmin vi co admin na knifu muze banovat a co ne je ostuda vas adminu, meli by jste se nad sebou zamyslet. Ale jo, ja rilam ze dre nema KB jen protoze toho clovicka znam X let. Dre hraje vyrovnanou hru se mnou, tudiz by jste se meli asi zamerit i na me, prptpze dle meho cheatera ktery pouziva KB nezastavis bez pouziti stejneho programu....Ty vase blaboly o tom jak se zastavate toho sulina co neumi banovat a ted nemluvim jen o cheatech ale o banovani celjovem se nedaji cist, vspamatujte se, kdybych nasel nelde vase mozky. Tak vyridim, at se k vam vrati, ze vam velmi chybi.

Ted prejdu k dalsi veci. Jak ze mu praskly nervy? Kdyz nekomu prasknou nervy, tak napise zpravu ve forme ,, Jsi ko***, pi**, bez do prd**** ....a smaze si ho ze steamu. Ne ze ho bude 2 dny nekolik minut v kuse urazet a vyhrozovat ze ho "skope jak psa"... Vsichni jsme bezbrani nerdi a mame ted strasny strach o sve zivoty.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod KOFOLA » 01 úno 2017, 01:07

Nardy píše:
DrDre píše:Krásný večerní den přeji.

A za další nechápu, proč mě killermačka teda nenatočil, když píše že mám knifebot...
Protože jak jsem zjistil, tak bastard je jenom falešný "idiot" který buďto nerozpozná knifebot a nebo si na mě vylívá nějakou jeho zlost... a kokosak... škoda slov, to je "NS idiot" sám o sobě
A nejvíc mě dostalo, jak tady nějaký support obhajuje killermačku... přitom nic neví, a nechce ani vidět jeho steam chat semnou
Podle mě každý co viděl video na YT s killermačkou jak jsme byli na teamspeaku... tak snad každý usoudí že killermačka to nemá v hlavě v pořádku, killermačka nemá co dělat na knifu, měl by zalézt zpět na Paintball

;barstarzz?

Když už si mě tu nepřímo zapojil do téhle konverzace, řeknu ti pár slov..

Každý s knifem někdy začínal a zkušenosti, které za roky hraní získáš nemáš z několika měsíčního hraní na serveru. Opakuji to tady už asi po "x" té tak nechápu proč to furt okecáváte, když si někdo není jistý, že hráč je zaplý a má knifebot může požádat jiné adminy o posouzení či prozkoumání dema. Tím, že se práva nahazujou na všechny servery mimo jb má svoje důvody, nevím čeho se tu ty a spol. dožaduješ?

Z toho vašeho videa vidím akorát tak vystresovaného kluka, z kterého si banda výstředních volů dělá dobrý den.. Uznávám, řekl dost nesmyslů, ale vaše reakce a výstup k vašemu věku se rovnala bodu mrazu.

Hlavně mi nedochází proč sem teď pleteš nějakého kokosaka a bastarda? Jak souvisí s tím, že podle tebe je killermacka špatný admin.. :roll:

Takže když to shrnu, myslím si že by macka měl dema a situace ohledně kb diskutovat s někým kdo tomu rozumí více a nepropadnout hned vzteku viz. screeny ze steamu. A ta vaše grupa hejterů zbytečně nedělat problémy tím myslím neprovokovat a nestrkat nos do práce adminů. Pokud máš nějaký prokazatelný problém viz. Stížnosti na adminy.

Jinak ty o mě víš naprostý prd, takže nesuď knihu podle obalu ;)

Nardy.... ajajaj... tobe stale nedochazi jedna vec. Hraci kteri ti s tebou mluvi, tak pisou k normalni veci, jen je to nestastne zformulovane.

My o nic nezadame ani neprosime, ale poukazujeme verejne na to, jaky clovek reprezentuje GS. Zde je volna ddebata takze ani nic neporusujeme a zcela rozumne diskutujeme o vecech ktere jsou mezi nebem a zemi.

Ty sam jsi ti uznal ze killermacka si neplni praci admina. Obvinuje neustale hrace z KB, ale neudela nic pro jeho dopadeni, nenatoci ho, nenahlasi ho CHH... Tudiz si neplni praci administratora, cimz on porusuje jakysi nepsany kodex adminů. Takove ty nepsane pravidla treba jako ve 2. Sv. Valce ze se nestrili do parasutistu kteri jsou ve vzduchu, stejne jako admin by mel na sserveruvykonavat praci admina.

To ze se tu budes zastavat cloveka (jestli se tohle stvoreni tak da nazvat) nicemu nepomaha, akorat poukazujes i na sebe a na to jak si se za roky kdy jsem te nabral do A teamu nic nenaucil. Ano, ty mozna na serveru delas svoji praci dobre, jsi admin na reineme vyssi urovni, ale v mych ocich jsi opet spadl zase na uplneho zacatecnika, protoze kdyz nevidis ze admin dela picoviny tak je to spatne. Nevim proc se ho neustale zastavas, jestli proto ze killeracka hraju hru na rektalni horolezce nebo protoze ze jsi opravdu tak hloupy ze to nevidis, nebo spis nechces videt? Hmmm ;) Nardy, mel by ses zamyslet v prve rade sam nad sebou, nez zacnes obhajovat takovehle suliny. Vsak to poznas, casem ti to vsechno dojde, sulini pujdou dolu a oni te stahnou s sebou, vsak uvidis. To je vse k tobe...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

PředchozíDalší

Zpět na Volná debata