• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Zadost o admina
Nick v hre: (J)a(C)k
Nick na fóre: Qone1
Profil na fóre: ucp.php?i=profile
Vek: 16
Steam nick: erik18885
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... er=1238609
Server: JailBreak
Nejaké bany/prehrešky
mam tam veľa banou večšinou za MFK/FK nejakych 20 a viac
Niečo o sebe: Ahoj, volám sa Erik, a som zo Slovenska. Keďže tu je takmer stále zima, tak moju záľubu ako je futbal florbal
Prečo by som chcel adminovať na Gamesites?:Chcem pomôcť admin teamu. Keď už nie je aktívny žiadny admin na serveroch, tak sa snažím pomôcť hráčom, ale niekedy sa nedá pomôcť (vtedy, keď niekto porušuje pravidlá, CTčká nemajú mikrofóny, cheateri so SH/AB/WH, padajú FK alebo MFK). Posnažím sa byť pre celé GS podporou, či už na webe, alebo in-game
Na záver by som chcel poďakovať za venovaný čas k prečítaniu mojej žiadostí, verím že moja žiadosť sa kladne vybaví, a stanem sa admin členom v sietí Gamesites. Ďakujem Qone1
Nick na fóre: Qone1
Profil na fóre: ucp.php?i=profile
Vek: 16
Steam nick: erik18885
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... er=1238609
Server: JailBreak
Nejaké bany/prehrešky
mam tam veľa banou večšinou za MFK/FK nejakych 20 a viac
Niečo o sebe: Ahoj, volám sa Erik, a som zo Slovenska. Keďže tu je takmer stále zima, tak moju záľubu ako je futbal florbal
Prečo by som chcel adminovať na Gamesites?:Chcem pomôcť admin teamu. Keď už nie je aktívny žiadny admin na serveroch, tak sa snažím pomôcť hráčom, ale niekedy sa nedá pomôcť (vtedy, keď niekto porušuje pravidlá, CTčká nemajú mikrofóny, cheateri so SH/AB/WH, padajú FK alebo MFK). Posnažím sa byť pre celé GS podporou, či už na webe, alebo in-game
Na záver by som chcel poďakovať za venovaný čas k prečítaniu mojej žiadostí, verím že moja žiadosť sa kladne vybaví, a stanem sa admin členom v sietí Gamesites. Ďakujem Qone1
-
Qone1 - Kolemjdoucí
[Zamietnuté] Zadost o admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1