• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Sťažnosť/Žiadosť o UNBAN - Jailbreak
1. Jailbreak #1/ Jepinka - GOOD LIFE + / Guly^-
2. http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... p?bid=6707
3. Hrali sme, pohodička všetko, a zrazu prišlo kolo, kedy Simon dal príkaz pustite klávesnicu a myš, no mne zavolal niekto na mobil, a tak som dal dole slúchadla a načiahol som sa po mobil, zrušil som hovor, nasadil slúchadlá, a stále som bol v tom že majú mať T-čka pustenú klávesnicu a myš, no nevšimol som si, že sú všetke CT mrtve, a ani chat som si nejak nevšímal, tympádom nebol simon, a ja som dal 2 FreeKilly.
Približne 8 sekúnd po skončení kola, kedy som si uvedomil čo som spravil mi naskočil BAN, žiadne napomenutie, presun k T, slay, nič, rovno ban, a nemal som šancu ani dať VD tým zabitým hráčom, ani sa ospravedlniť. Na Jailbreak #8 mám kúpene EVIP, proste som spokojný s vašímy servermi, len teraz som spravil chybu, no nemuselo to byť hneď na 24 hodín. Demo nemám, kedže sa to stalo 20 minút potom čo som zapol CS-ko, no mal by ho mať Admin kedže ma zabanoval.
4. Nie som VIP hráč.
2. http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... p?bid=6707
3. Hrali sme, pohodička všetko, a zrazu prišlo kolo, kedy Simon dal príkaz pustite klávesnicu a myš, no mne zavolal niekto na mobil, a tak som dal dole slúchadla a načiahol som sa po mobil, zrušil som hovor, nasadil slúchadlá, a stále som bol v tom že majú mať T-čka pustenú klávesnicu a myš, no nevšimol som si, že sú všetke CT mrtve, a ani chat som si nejak nevšímal, tympádom nebol simon, a ja som dal 2 FreeKilly.
Približne 8 sekúnd po skončení kola, kedy som si uvedomil čo som spravil mi naskočil BAN, žiadne napomenutie, presun k T, slay, nič, rovno ban, a nemal som šancu ani dať VD tým zabitým hráčom, ani sa ospravedlniť. Na Jailbreak #8 mám kúpene EVIP, proste som spokojný s vašímy servermi, len teraz som spravil chybu, no nemuselo to byť hneď na 24 hodín. Demo nemám, kedže sa to stalo 20 minút potom čo som zapol CS-ko, no mal by ho mať Admin kedže ma zabanoval.
4. Nie som VIP hráč.
Správaj sa k ľudom tak, ako chceš, aby sa správali k tebe.
-
Guly - Kolemjdoucí
[Vyriešené] Sťažnosť/Žiadosť o UNBAN - Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sťažnosť/Žiadosť o UNBAN - Jailbreak
Čus, takže netuším proč zrovna jsi na mě podal stížnost ale asi se ti ban nelíbí což už jsem se dozvěděla odjinud. Za prvé CT umřeli jelikož hráč Deeyajs měl invis. Zůstali jsme my dva na živu přičemž já jsem brala simona a dala příkaz jak píšeš ať pustí klávesnici a myš. Zabila jsem ty, kteří nesplnily příkaz a pak zabily mě. Jako poslední jsi zbyl ty pobíhal jsi po mapě jak splašená slepice, nevzal si simona i když ti hráči psali ať ho vemeš. Dal si 2FKs jako si napsal a ani si nevzal simona a jak už jsem psala pobíhal jsi tam bez jakýhkoliv příkazů, takže to, že jsi měl telefon asi ano ale jestli mám telefon, tak jsem AFK a neběhám po mapě a nerozdávám FKs + si nebral simona a koukal na všechno okolo! Demo nemám tak samo jako ho nemáš ty ale já točit nemusím teda nebylo to povinností točit každou mapu demo. Nechápu tvou stížnost, když jsi udělal 2 prohřešky jelikož si nikdo za tu dobu co působím na JBs jako adminka nikdy nestěžoval ale vždy se najde někdo, komu se něco nelíbí a navíc já nebanuji hráče jen tak. To je asi vše k mému vyjadření.
JepiNkA
Nikdy nedopusť, aby tě strach z prohry vyřadil ze hry.
Nikdy nedopusť, aby tě strach z prohry vyřadil ze hry.

-
Jepi - Pokročilý
Re: Sťažnosť/Žiadosť o UNBAN - Jailbreak
Prehrešok, ktorého sa hráč dopustil nebol úmyselný, vznikol len nepozornosťou a nakoľko mu nebolo umožnené čin napraviť a ospravedlniť sa, ban na 24 hodín bol neprimerane dlhý.
Adminka Jepinka ma kontaktuje, aby som jej vysvetlil, ako postupovať pri podobných situáciach.
Adminka Jepinka ma kontaktuje, aby som jej vysvetlil, ako postupovať pri podobných situáciach.
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1