• Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: killermacka a admin?
Trochu mi prijde ze po mem odchode kde inife dolu vodou. Ani ne co se tyka hracu, ale spis co se adminu tyce. Po mem odchodu do Excision tu bandu nezvladatelnych adminu "jaks taks" dokazal udrzet na uzde, ale ted? Ted mi prijde ze si tam banujete co chcete a delate co chcete. Uz X adminu jsem na serveru upozornoval ze si neplni svoji praci a ceho jsem se dockal? Niceho, vymluv, debilnich lecu a plneho talire hoven. Ale to vse se bude probirat na schuzi, vsechny knife adminy tam budu ocekavat.
A ze ja si ten cas kvuli vam udelam.
PS: Verejny lync je jedine reseni problemovych lidi. Proc se lidi v minulosti verejne kamenovali? Byla to nejlepsi demonstrativni ukazka tpho co lide dokazi a take prevence, protoze ostatni se ucili z chyb lyncovanych lidi. Stejne to funguje na gs. On je lyncovan, inteligentni lide si z toho neco vemou, hloupi lide se ho budou zastavat a nic si z toho nevemou a driv mebo pozdeji budou na jeho miste. Na napravu casu dost
CUSIK PUSINKY :*

PS: Verejny lync je jedine reseni problemovych lidi. Proc se lidi v minulosti verejne kamenovali? Byla to nejlepsi demonstrativni ukazka tpho co lide dokazi a take prevence, protoze ostatni se ucili z chyb lyncovanych lidi. Stejne to funguje na gs. On je lyncovan, inteligentni lide si z toho neco vemou, hloupi lide se ho budou zastavat a nic si z toho nevemou a driv mebo pozdeji budou na jeho miste. Na napravu casu dost

CUSIK PUSINKY :*

-
KOFOLA - Spamer
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Víc ho ponížit nechcete? nebudu tu nic vypisovat, protože vše podstatné tu řekl Slaye a Nardy, v tom je podpořím. To že si musíte pohonit EGO chápu. Ale potom, když jste takový experti na KB, proč se nevrátíte a neřešíte to? Chápu, že chcete mít vlastní život, ne strávit celý den sezením na řiti u PC, ale když už u něj travíte čas, tak nezákládejte takové sračky na webu. Pokud ti vadí jaký je macka admin, tak ho nahlaš do stížností. Tímto si moc nepomůžeš.
A pokud si macka není jistý nebo dá neoprávněný ban, tak dle toho topicu usuzuji, že se pod vámi propadla zem a děláte z toho vědu jako NASA z objevu vody na marsu. Mi neříkejte, že jako admini jste taky chyby nedělali. A kdo si do vás takovýmto způsobem rýpl? Nikdo.
PS: Nedivím se mačkově reakci
PS2: Slaye ani já nebráníme mačku tím, že je to admin a náš kolega. Bránímo ho proto, že se prostě najdou takový vypatlanci, co z něj za každou cenu toho debila veřejně musí udělat.
A pokud si macka není jistý nebo dá neoprávněný ban, tak dle toho topicu usuzuji, že se pod vámi propadla zem a děláte z toho vědu jako NASA z objevu vody na marsu. Mi neříkejte, že jako admini jste taky chyby nedělali. A kdo si do vás takovýmto způsobem rýpl? Nikdo.
PS: Nedivím se mačkově reakci
PS2: Slaye ani já nebráníme mačku tím, že je to admin a náš kolega. Bránímo ho proto, že se prostě najdou takový vypatlanci, co z něj za každou cenu toho debila veřejně musí udělat.
-
SendyPlankton - Spamerův sluha
SendyPlankton píše: Mi neříkejte, že jako admini jste taky chyby nedělali.
To ale niesu chyby, ale demencia admina.
Un1Ty
-
s1nneRKn1fer - Zkušený
A ja jsem se taky zasmal prave, protoze po mem odchodu se nezmenilo vubec nic. Banovat KB na knifu, kde to neni stoprocentne jasne mate vsichni prisne zakazano, tzn. ze pokud vylozene nedava zady, nebo se neportuje dopredu a z5 tak nema nikdo z vas opravneni zasahnout. Jedine co muzete udelat je natocit demo a poslat ho vedeni CHH ktery uz preskum dema zaridi. Jediny kdo mohl banovat KB jsem byl ja a mnou vybrani lide. Byla tp Le1ca, killer a frisko (dyros nebo excision chceteli). To ze neadmin vi co admin na knifu muze banovat a co ne je ostuda vas adminu, meli by jste se nad sebou zamyslet. Ale jo, ja rilam ze dre nema KB jen protoze toho clovicka znam X let. Dre hraje vyrovnanou hru se mnou, tudiz by jste se meli asi zamerit i na me, prptpze dle meho cheatera ktery pouziva KB nezastavis bez pouziti stejneho programu....Ty vase blaboly o tom jak se zastavate toho sulina co neumi banovat a ted nemluvim jen o cheatech ale o banovani celjovem se nedaji cist, vspamatujte se, kdybych nasel nelde vase mozky. Tak vyridim, at se k vam vrati, ze vam velmi chybi.
Kofčo, kofčo.. Když si mě před lety nabíral myslel jsem si, že seš charakterní člověk i potom co si mi dal po mém odchodu druhou šanci. Teď akorát vidím přesný opak, ty nejenže máš problém s mackou, ale i s dalšími adminy, kteří chtějí hrát knife a více se tomu modu věnovat, každý tu začínal a nějakou tu botu udělal, tím, že se po nich vozíš a ze všech sil se jim snažíš dokázat, že se na nic nezmůžou je pod tvojí úroveň. Pokud vím tak moje hlsa, které mě nabíralo mi žádnou takovou informaci nepředalo a tím, že si opustil naše řady se nemůžeš divit, že vše už není podle tebe. Řekl jsem snad někdy, že je číter? Sám jsem byl pro jeho UB..
Nardy.... ajajaj... tobe stale nedochazi jedna vec. Hraci kteri ti s tebou mluvi, tak pisou k normalni veci, jen je to nestastne zformulovane.
My o nic nezadame ani neprosime, ale poukazujeme verejne na to, jaky clovek reprezentuje GS. Zde je volna ddebata takze ani nic neporusujeme a zcela rozumne diskutujeme o vecech ktere jsou mezi nebem a zemi.
Ty sam jsi ti uznal ze killermacka si neplni praci admina. Obvinuje neustale hrace z KB, ale neudela nic pro jeho dopadeni, nenatoci ho, nenahlasi ho CHH... Tudiz si neplni praci administratora, cimz on porusuje jakysi nepsany kodex adminů. Takove ty nepsane pravidla treba jako ve 2. Sv. Valce ze se nestrili do parasutistu kteri jsou ve vzduchu, stejne jako admin by mel na sserveruvykonavat praci admina.
To ze se tu budes zastavat cloveka (jestli se tohle stvoreni tak da nazvat) nicemu nepomaha, akorat poukazujes i na sebe a na to jak si se za roky kdy jsem te nabral do A teamu nic nenaucil. Ano, ty mozna na serveru delas svoji praci dobre, jsi admin na reineme vyssi urovni, ale v mych ocich jsi opet spadl zase na uplneho zacatecnika, protoze kdyz nevidis ze admin dela picoviny tak je to spatne. Nevim proc se ho neustale zastavas, jestli proto ze killeracka hraju hru na rektalni horolezce nebo protoze ze jsi opravdu tak hloupy ze to nevidis, nebo spis nechces videt? HmmmNardy, mel by ses zamyslet v prve rade sam nad sebou, nez zacnes obhajovat takovehle suliny. Vsak to poznas, casem ti to vsechno dojde, sulini pujdou dolu a oni te stahnou s sebou, vsak uvidis. To je vse k tobe...
Co k tomu dodat, ten kluk ví toho o knifu hrozně málo, ale vy jste z něj udělali veřejně hlupáka a ještě jste to dali na yt, tohle ti přijde normální? Když člověk nemá zase takové sebevědomí, nemusíte mít pro něj úplně nejlepší dopad. Pamatuji si to video od jednoho nejmenovaného hráče, který tehdá udělal něco velice podobného s tvým nickem a vydal to na yt, taky ti to nebylo příjemné a sám si se dožadoval o smazání a omluvu..
Nezastávám se ho pouze poukazuji na fakt, že on sám je admin, který si plní svoji práci a na ostatních modech má rozhodně nějaké výsledky to, že se mu někdo knife snaží jakýmkoliv způsobem zhnusit, jen proto, že to nehraje léta jak ostatní je trošku mimo ne? Samozřejmě jak jsem psal výše, tím jak se zachoval a na steamu se předvedl, si moc nepřidal a jako člověk, který reprezentuje portál jako admin by měl mít základy slušného chování nejen na serveru či tady na foru, ale i mezi takovými jedinci.
Promiň, ale nejsem hloupý jsem na tolik objektivní že vím, že za tím je mnohem víc než říkáš, tím myslím to, že je neschopný admin.
Ex :
All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support
#KNIFER SINCE 2012

All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support
#KNIFER SINCE 2012

-
Nardy - Drbna
Krásný večerní den přeji.
Takže když si killermačka není jistý že mám knifebot, tak proč do mě furt reje?
Proč, když jsem chtěl vysvětlení jak pozná knifebot, "proč?" nebyl schopný nám to říci, proč se vymlouval na "kamaráta" že on mu povedal ako poznat KNIFEBOT a to že mu kamarát poslal NEEXISTUJÍCÍ "program" na zjišťování knifebotů z "DEM" ?
killermačka? jako fakt? ty si nevěděl že půjdeš na youtube?myslím že jsme ti na teamspeaku říkali že to natáčíme ten hovor
nebo už si nepamatuješ? :O
Nardy, ty se do toho nepleť, promiň, ale ty jako knf admin stojíš taky zaprd...
A dále nějaký LOL Support... co se o to stará nějaký support který neví o čem je řeč? nechce vidět důkazy jakej je killermačka "sprostej kid..." doslova.
Myslí si že spolknul svět?
Killermačka nemá co banovat knifebot na knifu když žádal o práva na Paintballu... maximálně tak vlak/blok a popřípadě natočit demo na knifebot a dat ho někomu kdo se v knifu vyzná a né tomu kdo hraje knife necelý půl rok... nebo naší, mimochodem bejvalé legendě bastardovi.
bejvalé? jo bejvalé, já jsem tu nová knife legenda, tomu věřte
A za další nechápu, proč mě killermačka teda nenatočil, když píše že mám knifebot...
A nějakej bastard a kokosak, si můžou natočit maximálně to jak si hrajou na písečku...
Protože jak jsem zjistil, tak bastard je jenom falešný "idiot" který buďto nerozpozná knifebot a nebo si na mě vylívá nějakou jeho zlost...a kokosak... škoda slov, to je "NS idiot" sám o sobě
A nejvíc mě dostalo, jak tady nějaký support obhajuje killermačku... přitom nic neví, a nechce ani vidět jeho steam chat semnou![]()
Podle mě každý co viděl video na YT s killermačkou jak jsme byli na teamspeaku... tak snad každý usoudí že killermačka to nemá v hlavě v pořádku, killermačka nemá co dělat na knifu, měl by zalézt zpět na Paintball
1.) Nevidím, kde to teba reje?
2.) Hm, nemusí ti odpovedať na to ako rozpozná knifebot, prečo by ti aj mal. Je to jeho vec. Vymyslel si program, pretože vám nechcel normálne odpovedať..
3.) Nejakej, LOL support sa nepovyšuje nad ostatnými ľuďmi a ešte takýmto spôsobom.
4.) Myslí si že spolknul svět? - Keď to ty tvrdíš.
5.) Však to celý čas tvrdím, keď si nieje na 100% istý že má niekto KB tak ho dá do CHH sekcie. A prečo by nemal banovať KB? Pokiaľ si dobre pamätám tak ho môže banovať len keď si je na 110% istý pokiaľ nie, tak ho dá do vyššie zmienenej sekcie..
6.) Nová legenda, že o tom neviem, pokiaľ viem tak na knife žiadna legenda nebola, a zrazu sú 2. Pekne.
7.) Ako vieš že ťa nenatočil? Veď vo videu spomínate niečo o deme, kde sa na teba pozeral. Tak asi ťa má natočeného.
8.) To o bastardovi viem, kokosáka nepoznám.. A neviem prečo ich sem pletieš.
9.) Neboj videl som ten chat, on ti tam nadáva a ty ako idiot, si mu odpovedal arogante, a ešte s tými hnusnými smajlíkm (

10.) Neviem, vážne neviem ako vám mám povedať že mňa nejaké video nezaujíma. Tak si to tam vymýšľal a čo je na tom? Zrútil sa svet z toho.
Chápeš to, co se ti tu snaží každý vysvětlit? Jak to vidím, tak nechápeš taky nic ty LOL supporte!
Musím se smát když obhajuješ někoho jako killermačka...
Ty s tím titulem LOL support by si radši neměl obhajovat nikoho, s takovým titulem, a ještě s tvým přístupem...
killermačka zpátky na (hrad)Paintball.
Nepochopitelné, jak může někdo, kdo si o mě myslí že mám knifebot, mě nenatočit?
Tak snad když si myslím že mám knifebot tak si ho natočím né?
V celku chytrá věta na killermaččen mozeček, že ano?
1.) Čo neustále spomínaš môj post. Závidíš mi ho alebo čo?
2.) Zasmej sa, ja ti v tom nebránim.

3.) Vo videu je niečo iné povedané
4.) Video, video, video.....
5.) Možno áno, možno nie.
STEAM:
- Haxo
Bývalé

Súčastné

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
- Haxo
Bývalé

Súčastné

-
xSlayee - Profesionál
Jenže on banoval to KB jen na základě že to nějaký Bastard řekl, on o tom ví uplné hovno a očividně stejně jako bastard, který si léčí komplex z toho, že už prostě není nejlepší a neumí se s tím smířit.
Ano, už nemusí být všechno podle mě, ale podle toho co řekl Garlin se v tomt ostále nic nezměnilo, takže teď udělám jednu jednoduchou věc, ke všem banům za KB od Killermacky a Maxwella si vyžádám dema, úplně všechny je posoudím a pak pošlu Garlinovi seznam chyb a zprávu o tom, jak porušujete jeho nařízení. Přece logicky, to že odejdu já, nebo excision neznamená, že padají příkazy co rozdal Garlin, na to abyste tyto příkazy zrušili jste moc malí lidičky, stejně jako já bych byl na to malý člověk.
Dema si samozřejmě vyžádám jen 14 dní z5, to je lhůta po kterou jste povini si dema uschovávat, pokud je nemáte, tak máte o problém navíc.
Byl jsem tady dost dlouho, 6 let bez dvou měsíců a vím jak to tu chodí. Admin se postaví za admina i když je to sebevětší šulin, a to je na GS to špatné, vymizeli lidi, kteří se nebojí říct názor, prezentovat ho a stát si za ním (čest vyjímkám). Jenže vám už nedochází, že tím neděláte ostudu jen admin teamu ale i sami sobě.
To jak postupovat při banování KB si oprášíme na poradě knife adminů, stejně tak jako banovaní za swearing, či blok / vlak, protože jsem zjistil že ne jeden admin banuje vláček i když hráč ten vláček vlastně neudělal, pouze se prohřešil tím, že blokoval.
Těším se na Vás a stejně tak se těším na dema, které velmi rád zkouknu.

Ano, už nemusí být všechno podle mě, ale podle toho co řekl Garlin se v tomt ostále nic nezměnilo, takže teď udělám jednu jednoduchou věc, ke všem banům za KB od Killermacky a Maxwella si vyžádám dema, úplně všechny je posoudím a pak pošlu Garlinovi seznam chyb a zprávu o tom, jak porušujete jeho nařízení. Přece logicky, to že odejdu já, nebo excision neznamená, že padají příkazy co rozdal Garlin, na to abyste tyto příkazy zrušili jste moc malí lidičky, stejně jako já bych byl na to malý člověk.
Dema si samozřejmě vyžádám jen 14 dní z5, to je lhůta po kterou jste povini si dema uschovávat, pokud je nemáte, tak máte o problém navíc.
Byl jsem tady dost dlouho, 6 let bez dvou měsíců a vím jak to tu chodí. Admin se postaví za admina i když je to sebevětší šulin, a to je na GS to špatné, vymizeli lidi, kteří se nebojí říct názor, prezentovat ho a stát si za ním (čest vyjímkám). Jenže vám už nedochází, že tím neděláte ostudu jen admin teamu ale i sami sobě.
To jak postupovat při banování KB si oprášíme na poradě knife adminů, stejně tak jako banovaní za swearing, či blok / vlak, protože jsem zjistil že ne jeden admin banuje vláček i když hráč ten vláček vlastně neudělal, pouze se prohřešil tím, že blokoval.
Těším se na Vás a stejně tak se těším na dema, které velmi rád zkouknu.

-
KOFOLA - Spamer
A ještě jednou zopakuji, ano je normální zveřejnit takovéto video, kde POZOR! my z něj neděláme hlupáka pouze poukazujeme na to, jakého hlupáka ze sebe udělal on.
Video na mě? Ano, byli tu fajnové rapy, ale pokud vím, žádnou omluvu ani smázání jsme nepožadoval. Smazání jednoho videa jsem si zařídil sám přes YT a druhé vide jsem nechal být, protože mě to nechalo ledově klidným, vlastně jsem se na tom i dobře zasmál, dokonce to na zasmátí občas sám pouštím, ale nic nepříjemného to nebylo, protože vím, že já se nezachoval jako dement, což se v tomto případě říct nedá a to je rozdíl, právě mezi těmito videi
Krásné prožití prvního únorového dne přeje KOFOLA!
Video na mě? Ano, byli tu fajnové rapy, ale pokud vím, žádnou omluvu ani smázání jsme nepožadoval. Smazání jednoho videa jsem si zařídil sám přes YT a druhé vide jsem nechal být, protože mě to nechalo ledově klidným, vlastně jsem se na tom i dobře zasmál, dokonce to na zasmátí občas sám pouštím, ale nic nepříjemného to nebylo, protože vím, že já se nezachoval jako dement, což se v tomto případě říct nedá a to je rozdíl, právě mezi těmito videi

Krásné prožití prvního únorového dne přeje KOFOLA!

-
KOFOLA - Spamer
Jenže on banoval to KB jen na základě že to nějaký Bastard řekl, on o tom ví uplné hovno a očividně stejně jako bastard, který si léčí komplex z toho, že už prostě není nejlepší a neumí se s tím smířit.
A tohle máš odkud, zase nějaký nepodložený blábol? Myslím, že je svéprávný a ví co dělá, pokud mě nějaký hráč upozorní, že se mu někdo nezdá + když vím, že ten hráč má na knifu něco nahraného, tak si ho prověřím. To že zabanoval čisté demo vychází z toho jak jsem psal výše tzn. nemá dostatečné zkušenosti.
Píšeš, že u banování KB to není vždy průkazné a u AB či WH snad ano? Kdyby ano nepadaly by neoprávněné bany.. Pokud si myslíš, že seš tady bůh knifu co všechno ví a máš vše v merku, tak se vrať, v tomhle směru budu rád z hlsa, které ví co dělá. Jinak pokud vím vedení už podniklo kroky které povedou k menším úpravám na knifu..
Po několikáté ti opakuji, že se za nikoho nestavím, neznám ho osobně, ale ke mě se vždy choval slušně a neměl jsem s ním žádný problém, když ti někdo hází klacky pod nohy a chce tě veřejně ponížit, což je tady to největší svinstvo, nemůžeš čekat, že bude držet pusu a krok.
Každý tu prosazuje nějaký názor, je na něm jestli se přikloní k té nebo té straně a myslím, že od tebe to moc nesedí když u každého tvého komentáře či vyjádření je tlupa tvých ovcí, kteří napíšou v podstatě to stejné i když jako hráči do ničeho nevidí. tzn. jak ten admin je tu dlouho, jak se stará o ten mod, nebo jestli dělá něco navíc. A mně rozhodně nepřipadá, že bych si dělal ostudu tím, že jsem projevil svůj názor jak píšeš.
A ještě jednou zopakuji, ano je normální zveřejnit takovéto video, kde POZOR! my z něj neděláme hlupáka pouze poukazujeme na to, jakého hlupáka ze sebe udělal on.
Video na mě? Ano, byli tu fajnové rapy, ale pokud vím, žádnou omluvu ani smázání jsme nepožadoval. Smazání jednoho videa jsem si zařídil sám přes YT a druhé vide jsem nechal být, protože mě to nechalo ledově klidným, vlastně jsem se na tom i dobře zasmál, dokonce to na zasmátí občas sám pouštím, ale nic nepříjemného to nebylo, protože vím, že já se nezachoval jako dement, což se v tomto případě říct nedá a to je rozdíl, právě mezi těmito videi![]()
Tím, že to roznášíš po tsku a tady na foru tím ho ponižuješ před ostatními a dáváš ostatním najevo, že je hlupák jen protože nerozumí knifu, kolik adminů mi naplácalo blbostí ohledně banování a dělal jsem snad někdy nějaký posměšný video? Tohle bych od člověka, který se vyjadřuje na úrovni nečekal. Jen dodám k těm videím na tvojí osobu, kdo si zavzpomíná do minulosti tak ví, že si tam psal do komentářů na YT, že pokud to dotyčný nesmaže budeš to řešit přes Policii ČR až poté bylo video smazáno

Ex :
All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support
#KNIFER SINCE 2012

All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support
#KNIFER SINCE 2012

-
Nardy - Drbna
Dobre, nechajme to tak určite si to niekto z vyšších adminov všimne a vyjadrí sa..
STEAM:
- Haxo
Bývalé

Súčastné

- Haxo
Bývalé

Súčastné

-
xSlayee - Profesionál
Nardy píše:A tohle máš odkud, zase nějaký nepodložený blábol? Myslím, že je svéprávný a ví co dělá, pokud mě nějaký hráč upozorní, že se mu někdo nezdá + když vím, že ten hráč má na knifu něco nahraného, tak si ho prověřím. To že zabanoval čisté demo vychází z toho jak jsem psal výše tzn. nemá dostatečné zkušenosti.
Tohle není žádný nepodložený blábol, ale fakta, které ty prostě neuznáš. Svéprávný možná je, dle jeho chatlogu a zpráv ze steamu lze o tom spekulovat, ale určitě neví co dělá. viz. jeho špatné banování, které budeme řešit potom mimo fórum. Ano samozřejmě, prověřit je jedna věc, ale zabanovat ho i přes to, že to mám zakázané, protože knifu nerozumím je věc druhá. Zabanoval čisté demo přes přísný zákaz vedení.
Nardy píše:Píšeš, že u banování KB to není vždy průkazné a u AB či WH snad ano? Kdyby ano nepadaly by neoprávněné bany.. Pokud si myslíš, že seš tady bůh knifu co všechno ví a máš vše v merku, tak se vrať, v tomhle směru budu rád z hlsa, které ví co dělá. Jinak pokud vím vedení už podniklo kroky které povedou k menším úpravám na knifu..
Ať je KB průkazné nebo je méně průkazné, průkazné je vždy. Jenže 99% adminů na GS neví jak to prokázat. Nic to nemění na tom, že KB pokud si nejste 100% jistí (tzn. že zabíjí zády, případně se portuje dopředu a z5) banovat nesmíte, pokud to banujete, což děláte, tak porušujete zákaz vedení znovu říkám. Neříkám že vím všechno, třeba vůbec netuším kdo seděl ve druhé řadě na 15tém sedadle dne 21.12 na zápase red wings vs. Boston, ale co se týče knifu vím, že vím víc, než jakýkoliv admin na GS, takže ano, co se týče knifu, mám to v merku, ale musím popřít tu věc, jako že jsme bůh knifu, protože to opravdu nejsem (já vím je to k nevíře). Jak jsem říkal, na post HLSA se nevrátím, mile rád budu stejně jako do teď pomáhat při řešení KB, ale na post se vrátit nechci, jen se nechci tiše dívat jak ten knife ničíte... Ono něco zničit je lehčí než něco vybudovat.
Nardy píše:Po několikáté ti opakuji, že se za nikoho nestavím, neznám ho osobně, ale ke mě se vždy choval slušně a neměl jsem s ním žádný problém, když ti někdo hází klacky pod nohy a chce tě veřejně ponížit, což je tady to největší svinstvo, nemůžeš čekat, že bude držet pusu a krok.
Takže to že někoho obhajuješ jako smyslů zbavený, protože tak mi to příjde znamená že ho miluješ? Já nevím, mě příjde že se za něho stavíš a opravdu hodně. Obhajuješ člověka co neznáš? To je fajn. Zkus se mrknout na jaho chat log, možná změníš názor a odmiluješ se, což jsi do teď i přes velice tvrdou obhajobu neudělal. My mu hážeme klacky pod nohy? Tobě příjde normální někoho přes zákaz neoprávněně zabanovat a pak neříct ani sorry, naopak hráče na serveru dále popichovat s tím že má KB a tím mu kazit dobré jméno na serveru VEŘEJNĚ? Pokud ti to normální příjde, tak je to asi běžná praktika i u tebe. Kdyby přišel, řekl, uznávám, jsi čistý, omlouvám se ti, omlouvám se ti i za to co jsme psal na serveru a jaké sračky jsem vyblil na steamu, všechno by vylepšil, ale on ne, on je člověk co nedokáže přiznat vlastní chybu, místo toho začne naokolo kopat nožičkama a ručičkama. On hráče ponižuje veřejně na serveru a kazí mu dobré jméno, což si myslím že je o dost horší, než to, že on ze sebe sám udělá debila na internetu čímž si zkazí už zkažené jméno.
Nardy píše:Každý tu prosazuje nějaký názor, je na něm jestli se přikloní k té nebo té straně a myslím, že od tebe to moc nesedí když u každého tvého komentáře či vyjádření je tlupa tvých ovcí, kteří napíšou v podstatě to stejné i když jako hráči do ničeho nevidí. tzn. jak ten admin je tu dlouho, jak se stará o ten mod, nebo jestli dělá něco navíc. A mně rozhodně nepřipadá, že bych si dělal ostudu tím, že jsem projevil svůj názor jak píšeš.
Ano, každý se může přiklonit k té a té straně, ale absolutně netuším o jaké tlupě oveček tady povídáš. Ovečky se pohybují ve stádech ne tlupách, tlupu můžeš mít například divokých loupežníků. Ano píši zhruba to samé co já, ale ty vidíš jen to že ty lidi znám, nevidíš to, že oni mají vlastní názor, který si prosazují a stojjí si za ním, protože killermacku tajně miluješ. Víš my nejsme jediní, kteří mají tento názor, kdybych chtěl tak stádo oveček respektive tlupa jak ty odborně říkáš se rozroste. Jenže já nikomu svůj názor nenutím a dokonce to ani nikomu neposílám aby napsal svůj názor. A věř mi že kdybych chtěl, tak si tady seženu minimálně 20 lidí s mě podporujícím komentářem. Teď k tomu, že to tu řeší lidé co do ničeho nevidí. Upřímě řečeno u Dreho máš asi pravdu, ten vidí málo, vidí jen události co se staly konkrétně jemu což mu na ten názor stačí a u Un1tyho, zklamu tě, ale tenhle člověk ví o GS 14,7x více než ty, ten tu adminoval když ty jsi ještě tahal kačera a o GS se zajímal i po tom co byl zrušen. Myslím že říct o někom že do GS nevidí, i když toho člověka neznáš, jen trochu nefér ale v pořádku, takový už ty asi budeš.
Nardy píše:Tím, že to roznášíš po tsku a tady na foru tím ho ponižuješ před ostatními a dáváš ostatním najevo, že je hlupák jen protože nerozumí knifu, kolik adminů mi naplácalo blbostí ohledně banování a dělal jsem snad někdy nějaký posměšný video? Tohle bych od člověka, který se vyjadřuje na úrovni nečekal. Jen dodám k těm videím na tvojí osobu, kdo si zavzpomíná do minulosti tak ví, že si tam psal do komentářů na YT, že pokud to dotyčný nesmaže budeš to řešit přes Policii ČR až poté bylo video smazánoAle zbytečné tohle rozpatlávat když to není předmětem debaty.
Brzdi šéfíku, cože já roznáším po TSku? To by mě zajímalo, protože dyž se já bavím na TS, něco hraju, tak u toho nemám čas řešit killermacku, samozřejmě když se mě někdo narovinu zeptá na názor tak mu svůj názor narovinu sdělím. Tomu se říká upřímnost, ale tohle slovo ty neznáš. Já killermacku na fóru veřejně ponižuji? Shrňme si co jsem napsal já, ale stručně. To že neumí banovat, to že se neumí chvoat, to že porušuje zákazy vedení a možná jsem někde napsal, že je to šulin, kde je ponížení. Takže máme brát každou debatu o někom a každou stížnost či UB žádost jako ponížení admina? Nasedni prosím na svojeho jednorožce a odjeď, ale zkus z něj nespadnout, protože by ses bouchnul do hlavinky a i ta troška inteligence a objektivity by třeba vymizela a to by už fakt nebylo dobré. A nedávám najevo to že je hlupák, protože nerozumí knifům. Hlupáka ze sebe udělal sám a né proto že nerozumí knifům, ale protože neumí adminovat a dokonce ani chovat.
Já bych své chování přesně čekal od inteligentního člověka jako jsem já.
Ano, máš pravdu, mluvíš totiž o tom videu, kde byl porušen zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ale to tobě právně nevzdělanému člověku stejně neřekne nic. S autorem jsem se spojil a ten video velmi ochotně smazal

Toď vše z tvé strany kachničko? Pokud ano tak jsme rád, pokud ne, tak už budu brečet z toho jak mě smíchy bolí břicho z tvého projevu,

-
KOFOLA - Spamer
Kofolo, vím že mě je do toho úplně nic, ale je rozdíl někoho ponížit způsobem, že o něm jen napíšu topic, kde se na to podívá max 100-200 lidí a ponížit ho na YT, kde se na to může podívat i milion lidí?
Mě by zajímalo, jak bys reagoval, kdyby si tě někdo pozval na TS, nahrával si to a pak to hodil na youtube, aniž bys věděl, že to udělal?
Na druhou stranu vím, že ty bys tam neplácal nesmysly, ale kdyby si byl přímo v pozici mačky (prostě takovej hňup, co si myslí, že tomu rozumí) jak by ses k tomu postavil.
Vím, že tomu rozumíš, ale to video na YT je moc. Možná jsou jeho kecy z těch screenů přehnané, možná až moc neadekvátní na admina, že do někoho rejpe s tím, že má KB, nedej bože vyhrožuje, že jim dá přes tlamu v reálu.
Mě by zajímalo, jak bys reagoval, kdyby si tě někdo pozval na TS, nahrával si to a pak to hodil na youtube, aniž bys věděl, že to udělal?
Na druhou stranu vím, že ty bys tam neplácal nesmysly, ale kdyby si byl přímo v pozici mačky (prostě takovej hňup, co si myslí, že tomu rozumí) jak by ses k tomu postavil.
Vím, že tomu rozumíš, ale to video na YT je moc. Možná jsou jeho kecy z těch screenů přehnané, možná až moc neadekvátní na admina, že do někoho rejpe s tím, že má KB, nedej bože vyhrožuje, že jim dá přes tlamu v reálu.
-
SendyPlankton - Spamerův sluha
Tohle není žádný nepodložený blábol, ale fakta, které ty prostě neuznáš. Svéprávný možná je, dle jeho chatlogu a zpráv ze steamu lze o tom spekulovat, ale určitě neví co dělá. viz. jeho špatné banování, které budeme řešit potom mimo fórum. Ano samozřejmě, prověřit je jedna věc, ale zabanovat ho i přes to, že to mám zakázané, protože knifu nerozumím je věc druhá. Zabanoval čisté demo přes přísný zákaz vedení.
To že si někde něco zaslechl, je pro tebe dostačující fakt? Kdyby si četl to co jsem psal tak neodpovíš takovou kravinu.. Jeho chování odsuzuji stejně jak ty, vylil si vztek, holt nedokázal zachovat klidnou hlavu a zřejmě po takovém nátlaku nevydržel.. A pokud měl zákaz přímo od vedení, to není moje starost.
Ať je KB průkazné nebo je méně průkazné, průkazné je vždy. Jenže 99% adminů na GS neví jak to prokázat. Nic to nemění na tom, že KB pokud si nejste 100% jistí (tzn. že zabíjí zády, případně se portuje dopředu a z5) banovat nesmíte, pokud to banujete, což děláte, tak porušujete zákaz vedení znovu říkám. Neříkám že vím všechno, třeba vůbec netuším kdo seděl ve druhé řadě na 15tém sedadle dne 21.12 na zápase red wings vs. Boston, ale co se týče knifu vím, že vím víc, než jakýkoliv admin na GS, takže ano, co se týče knifu, mám to v merku, ale musím popřít tu věc, jako že jsme bůh knifu, protože to opravdu nejsem (já vím je to k nevíře). Jak jsem říkal, na post HLSA se nevrátím, mile rád budu stejně jako do teď pomáhat při řešení KB, ale na post se vrátit nechci, jen se nechci tiše dívat jak ten knife ničíte... Ono něco zničit je lehčí než něco vybudovat.
Co jsem tady celou dobu psal?

Takže to že někoho obhajuješ jako smyslů zbavený, protože tak mi to příjde znamená že ho miluješ? Já nevím, mě příjde že se za něho stavíš a opravdu hodně. Obhajuješ člověka co neznáš? To je fajn. Zkus se mrknout na jaho chat log, možná změníš názor a odmiluješ se, což jsi do teď i přes velice tvrdou obhajobu neudělal. My mu hážeme klacky pod nohy? Tobě příjde normální někoho přes zákaz neoprávněně zabanovat a pak neříct ani sorry, naopak hráče na serveru dále popichovat s tím že má KB a tím mu kazit dobré jméno na serveru VEŘEJNĚ? Pokud ti to normální příjde, tak je to asi běžná praktika i u tebe. Kdyby přišel, řekl, uznávám, jsi čistý, omlouvám se ti, omlouvám se ti i za to co jsme psal na serveru a jaké sračky jsem vyblil na steamu, všechno by vylepšil, ale on ne, on je člověk co nedokáže přiznat vlastní chybu, místo toho začne naokolo kopat nožičkama a ručičkama. On hráče ponižuje veřejně na serveru a kazí mu dobré jméno, což si myslím že je o dost horší, než to, že on ze sebe sám udělá debila na internetu čímž si zkazí už zkažené jméno.
Nezdá se mi, že bych někoho obhajoval, jen vyvracím některé tvoje domněnky a projevuji svůj názor. A nesouhlasím jako kolega admin a jako člověk, který má všech 5 pohromadě a udržuje nějaký morální kodex s tím vaším výstupem s cílem poškodit a zesměšnit admina (a že to nevidím poprvé u tebe) ať udělal jakoukoliv botu je tohle, hrozné svinstvo. Ty mi tu předkládáš nějaký tvoje poznatky o jeho chování? Co já s tím mám dělat vše jsem ti k tomuhle řekl, nevím proč máš tendenci mi pořád opakovat jak je někdo "neschopný"
Ano, každý se může přiklonit k té a té straně, ale absolutně netuším o jaké tlupě oveček tady povídáš. Ovečky se pohybují ve stádech ne tlupách, tlupu můžeš mít například divokých loupežníků. Ano píši zhruba to samé co já, ale ty vidíš jen to že ty lidi znám, nevidíš to, že oni mají vlastní názor, který si prosazují a stojjí si za ním, protože killermacku tajně miluješ. Víš my nejsme jediní, kteří mají tento názor, kdybych chtěl tak stádo oveček respektive tlupa jak ty odborně říkáš se rozroste. Jenže já nikomu svůj názor nenutím a dokonce to ani nikomu neposílám aby napsal svůj názor. A věř mi že kdybych chtěl, tak si tady seženu minimálně 20 lidí s mě podporujícím komentářem. Teď k tomu, že to tu řeší lidé co do ničeho nevidí. Upřímě řečeno u Dreho máš asi pravdu, ten vidí málo, vidí jen události co se staly konkrétně jemu což mu na ten názor stačí a u Un1tyho, zklamu tě, ale tenhle člověk ví o GS 14,7x více než ty, ten tu adminoval když ty jsi ještě tahal kačera a o GS se zajímal i po tom co byl zrušen. Myslím že říct o někom že do GS nevidí, i když toho člověka neznáš, jen trochu nefér ale v pořádku, takový už ty asi budeš.
Stojí si za ním? Spíš bych řekl, že jsou tebou zmanipulováni, protože ze své zkušenosti vím, kdo ti nejde na ruku jde automaticky dolů a má tu o peklo postaráno. To že to nikomu neposíláš nebo se o tom s nikým nebavíš, to si ani nemusel psát páč vím, že je to lež, dělal si to i jako hlsa a děláš to do teď. Nevidí, on snad ví kolik denně sedím u gs, co dělám na víc, nebo jaké problémy řeším na serveru? A pak jen přijde a napíše jednu větu která má sotva hlavu a patu s tím, že je někdo blbý admin, zajímavý přístup. Ty vůbec nevíš jaký já jsem, tak vůbec na můj život nenarážej

Brzdi šéfíku, cože já roznáším po TSku? To by mě zajímalo, protože dyž se já bavím na TS, něco hraju, tak u toho nemám čas řešit killermacku, samozřejmě když se mě někdo narovinu zeptá na názor tak mu svůj názor narovinu sdělím. Tomu se říká upřímnost, ale tohle slovo ty neznáš. Já killermacku na fóru veřejně ponižuji? Shrňme si co jsem napsal já, ale stručně. To že neumí banovat, to že se neumí chvoat, to že porušuje zákazy vedení a možná jsem někde napsal, že je to šulin, kde je ponížení. Takže máme brát každou debatu o někom a každou stížnost či UB žádost jako ponížení admina? Nasedni prosím na svojeho jednorožce a odjeď, ale zkus z něj nespadnout, protože by ses bouchnul do hlavinky a i ta troška inteligence a objektivity by třeba vymizela a to by už fakt nebylo dobré. A nedávám najevo to že je hlupák, protože nerozumí knifům. Hlupáka ze sebe udělal sám a né proto že nerozumí knifům, ale protože neumí adminovat a dokonce ani chovat.
Já bych své chování přesně čekal od inteligentního člověka jako jsem já.
Ano, máš pravdu, mluvíš totiž o tom videu, kde byl porušen zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ale to tobě právně nevzdělanému člověku stejně neřekne nic. S autorem jsem se spojil a ten video velmi ochotně smazalBylo to nepříjemné jen kvůli těm údajům. Ale tato nahrávka nic neporušuje
Možná by se našla nějaká zásada YT, ale to je tak všechno.
Vzpomeneš si na minulou soutěž Sport kvíz, kde se napojilo cca 15- 20 lidí a postl si tam video a bylo ti hrozně do smíchu, tak prosím nelži. Jinak s kým se bavíš, hraješ a řešíš mi je zcela jedno, nepodstatné řešit. Ano ponižuješ pokud ti přijde normální, že ty a tvoje skupina arogantně provokujete admina a pak ho ještě natočíte a dá te na yt, tak ano říká se tomu ponižování. A jak jsem psal, pokud měl nějaké nařízení od vyšších adminů a nerespektoval ho, tak někdo z toho bude muset vyvodit důsledky.
"Hlupáka ze sebe udělal sám a né proto že nerozumí knifům" Pokud tomu nerozumí, může časem se může vše doučit pokud bude mít zájem a néé, že hned každého pošleš k zemi.
Jinak zklamu tě v právu a veřejné správě se pohybuji téměř denně tak mi tu prosím nedávej přednášku o zákonech, které sis našel na googlu, vím moc dobře o čem pojednává. Tady to spíš bylo myšleno na to, že ses taky cítil dotčený, ale když to děláte vy v podobném znění tak je to v pořádku.
Na závěr bych tě poprosil bych tě aby si na mě již nepsal jakékoliv narážky na mou osobu díky.
Ex :
All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support
#KNIFER SINCE 2012

All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support
#KNIFER SINCE 2012

-
Nardy - Drbna
SendyPlankton píše:Kofolo, vím že mě je do toho úplně nic, ale je rozdíl někoho ponížit způsobem, že o něm jen napíšu topic, kde se na to podívá max 100-200 lidí a ponížit ho na YT, kde se na to může podívat i milion lidí?
Asi bych se to pokusil vyžehlit. Omluvil bych se že banuju píčoviny, omluvil bych se, že mluvím píčoviny, omluvil bych se že cokoliv co napíšu je na úrovní zvratků a snažil se to vyžehlit, určitě bych nekomapl ručičkma a nožičkama okolo sebe. Ani video na Yt ani topic jsem nezaložil já, já jsem jen ovečka která ve volné debatě vyjadřuje svůj názor.

-
KOFOLA - Spamer
Nardy píše:To že si někde něco zaslechl, je pro tebe dostačující fakt? Kdyby si četl to co jsem psal tak neodpovíš takovou kravinu.. Jeho chování odsuzuji stejně jak ty, vylil si vztek, holt nedokázal zachovat klidnou hlavu a zřejmě po takovém nátlaku nevydržel.. A pokud měl zákaz přímo od vedení, to není moje starost.
Já to nidke nezaslechl já to vím, to je rozdíl, jediný kdo nečte a píše kraviny jsi ty. On si vylil vztek? Ale je důležité říct proč ho měl. Admin měl vztek protože dal špatný ban a hráč dostal UB. Protože Dre není ten co by na serveru psal killerovi sračky ano, vrací údery, ale vždy až po vyprovokovaní kllermackou který pořád naráží na jeho KB. Jenže tvůj miniaturní mozeček tuto zprávu, mnou asi po třetí psanou nedokáže zpracovat, asi je tam na tebe mnoho informací. Od vedení máte zákaz všichni, nevím jestli tvá paměť funguje pár minut nebo pár hodin, ale je to jen tvůj problém.
Nardy píše:Co jsem tady celou dobu psal?tzn. pokud si někdo není jistý má to dávat do CHH sekce nebo předávat zkušenějším adminům. Tady už se dostáváme úplně nikam jinam, než jsem chtěl, celá debata má jasný cíl, znemožnit admina a přinutit ho k odchodu aspoň to tak na všechny působí.
Ano celou dobu si to psal, ale ani jendo si se nezmínil o tom, že to nedodržujete, teda, ne všichni, jen většina z vás. Tat o debata nemá za úkol znemožnit admina, tato debata má za úkol otevřít lidem oči, aby se poučili z chyb druhých, aby nedělali stejne chyby jako on. K jeho odchodu řeknu snad jen to, že by mi to udělal radost, ale když mu napíšeš nějaký pořádný motivační dopis tak bude líp.
Nardy píše:Nezdá se mi, že bych někoho obhajoval, jen vyvracím některé tvoje domněnky a projevuji svůj názor. A nesouhlasím jako kolega admin a jako člověk, který má všech 5 pohromadě a udržuje nějaký morální kodex s tím vaším výstupem s cílem poškodit a zesměšnit admina (a že to nevidím poprvé u tebe) ať udělal jakoukoliv botu je tohle, hrozné svinstvo. Ty mi tu předkládáš nějaký tvoje poznatky o jeho chování? Co já s tím mám dělat vše jsem ti k tomuhle řekl, nevím proč máš tendenci mi pořád opakovat jak je někdo "neschopný"
Ani jedna věc co zde píši není domněnka jak ty nesmyslně blábolíš. Doufám že jsi chtěl napsat dodržuje morální kodex ne udržuje, udržet by jsi měl třeba mýdlo ve sprše nebo tak, aby ti nespadlo na zem. Všech 5 pohromadě nemáš, dle toho jak vystupuješ

Nardy píše:Stojí si za ním? Spíš bych řekl, že jsou tebou zmanipulováni, protože ze své zkušenosti vím, kdo ti nejde na ruku jde automaticky dolů a má tu o peklo postaráno. To že to nikomu neposíláš nebo se o tom s nikým nebavíš, to si ani nemusel psát páč vím, že je to lež, dělal si to i jako hlsa a děláš to do teď. Nevidí, on snad ví kolik denně sedím u gs, co dělám na víc, nebo jaké problémy řeším na serveru? A pak jen přijde a napíše jednu větu která má sotva hlavu a patu s tím, že je někdo blbý admin, zajímavý přístup. Ty vůbec nevíš jaký já jsem, tak vůbec na můj život nenarážej
Vzpomeneš si na minulou soutěž Sport kvíz, kde se napojilo cca 15- 20 lidí a postl si tam video a bylo ti hrozně do smíchu, tak prosím nelži. Jinak s kým se bavíš, hraješ a řešíš mi je zcela jedno, nepodstatné řešit. Ano ponižuješ pokud ti přijde normální, že ty a tvoje skupina arogantně provokujete admina a pak ho ještě natočíte a dá te na yt, tak ano říká se tomu ponižování. A jak jsem psal, pokud měl nějaké nařízení od vyšších adminů a nerespektoval ho, tak někdo z toho bude muset vyvodit důsledky.
"Hlupáka ze sebe udělal sám a né proto že nerozumí knifům" Pokud tomu nerozumí, může časem se může vše doučit pokud bude mít zájem a néé, že hned každého pošleš k zemi.
Jinak zklamu tě v právu a veřejné správě se pohybuji téměř denně tak mi tu prosím nedávej přednášku o zákonech, které sis našel na googlu, vím moc dobře o čem pojednává. Tady to spíš bylo myšleno na to, že ses taky cítil dotčený, ale když to děláte vy v podobném znění tak je to v pořádku.
Na závěr bych tě poprosil bych tě aby si na mě již nepsal jakékoliv narážky na mou osobu díky.
Řekl jsme si že poslední odstaveček napíšu jako pohádku stejně tak jako ty píšeš svůj text, příště bych poprosil o Koblížkovi:
Žil byl, jeden manipulátor, který rušil, nadával, urážel a nebavil se s neposednými adminy. Ano jak správně tušíte byl to vrchní rytíř, řekl vypravěč
Ten vypravěč ale nebyl zrovna nejchytřejíš, byl chytrý asi jako vypnutá poloautomatická pračka a nešikovný jako horník při práci estetického stomatologa, který lhal a snažil se najít něco co by mohlo alespoň trochu pomoct šulinovi s podhradí který byl u soudu kvůli nedodržovaní morálního kodexu, špatně odváděné práce pro dvůr a celkové neschopnosti fungovat jako člověk.
Vrchní rytíř nebyl dobrý člověk, nedával druhé ani třetí šance lidem, kteří byli zlí na jeho poddané případně přímo na něj, nikdy se ani svých poddaných nezastal když jim teklo do bot a nebral problémy svých poddaných na svou hruď. Byl to zlý padouch, jak opět řekl vypravěč s výše zmíněnou povahou.
"spoiler" Z textu je jasné, že v příběhu hrají zatím 3 hlavní role a jedna vedlejší. Vrchní rytíř - KOFOLA, Vypravěč - nardy, Šulin z Podhradí - Asi netřeba jmenovat

Z povahy vypravěče se můžeme dočíst to, že je ulhaný jako nápasi "můžete přestat" na krabičce cigaret, tudíž bych nic z toho co říká nebral vážně. Ale teď se vrátíme zpátky do pohádky milé děti. "konec spoileru"
Každý kdo před rytířem nepoklekne, zhyne hroznou smrtí, halekal vypravěč lživě.
Ovšem v tu chvíli se na scéně objevil princ Bajaja a ten jak se objevil tak i zmizel.
Když byl rytíř ještě Rádce králův "králův rádce - HLSA" údajně to byl prý taky pěkný zmrd, to dokazuje jeho fungování ve třech volebních obdobích, kdy byl král i jeho nejvyšší rádci spokojeni s práci s poddanýma i jejich zahradama "spoiler" Zahrada - server "konec spoileru"
I přes to si dovolil vypravěč tvrdit to, že lžu, že tu diplomatickou poštu někomu poslal a s někým se o ní bavil. Ano bavil, když se ho někdo narovinu zeptal, tak s ním o tom mluvil, dokonce když se vyptával na video, tak ho poslal, to rytíř nikdy nepopřel, ale vypravěč je blb, kterému paměť nesloužila zrovna nejlíp což jsme zjistili už před několika hodinami, když zapoměl na Králův zákaz, který zakazoval trestat cokoliv, čím si poddaní nejsou jisti.
Rytíř se zamyslel a v duchu si tázavě říká, proč sem vypravěč plete tu historku s tím jaký on je géroy, co dělá navíc pro dvůr, kolik stráví prací u dvora případně jaké problémy vyřešil na zahradě. A hned mu to došlo, vypravěč totiž nesnese kritiku, hrozně snadno se urazí a naštve což je jeden z jeho dalších povahových rysů, ale to nevadí, je to pohádka a tak vypravěči místo nožiček a ručiček, který mlátí vzteky na všechny strany necháme narůst ploutve.
Jednoho krásného dne se v jedné se zahrad, konkrétně konverzační zahrady konala Sportovní Kvízová soutěž, na kterou přišlo sice 21 lidí ale po pár otázkách odešlo pár lidí a z počtu bylo náhle jen 13 jmen. Včetně dozoru z pozice Nejvyšších rádců. Bylo tam i par poddaných a mezi nimi přišla řeč právě na problematiku souzeného šulina s podhradí. Rytíř se zapojil do diskuze také a jeden z poddaných se zajímal více než by měl. Ale rytíř byl chápavý, zvědavost je těžká vlastnost k žití v této době, ale vše mu zodpověděl. Bohužel jedna z odpovědí padla do veřejného záhonku a to z toho důvodu, že přepínat mezo okny bylo komplikované a občas se to může stát. Takže jedna ze zpráv nešla do soukromého záhonku sdíleného s jedním poddaným, ale právě do veřejného záhonku, kde jsem se za to rytíř ihned omluvil. Ale bohužel otázkam už se nevyhnul a tak vše vysvětlil přesně tak jak to je, neřekl nic zlého, jen prezentoval svůj názor a nikdo včetně jednoho z nejvyšších rádců krále ho za to nelinčovali, protože se to může stát každému, rytíř pouze vysvětlil vše na co se poddaní ptali a odpověděl na otázky. Pak už se jen a jen soutěžilo a všude byla spousta zábavy, kde rytíř opět pomohl poddaným a po soutěži si je vzal stranou a v klidu jim řekl co bylo odbré a co špatné, jak je na tom třeba pracovat a co konkrétně je třeba zlepšit. Ano i tento dobrý skutek poukazuje na velmi zkaženou rytířovou temnou povahu.
Rytíř měl údajně nějakou arogantní skupinku, jenže vypravěč zapoměl na to že Rytíř je osamělý jezdec. Ale věděl o jaké skupince vypravěč točí. Tato skupinka si občas chodila hrát do zahrad až do doby, kdy jeden z poddaných zakázal dítěti hraní si s nožem v zahradě, u sousu se ovšem ukázalo, že neoprávněně a tak byl kluk opět vpuštěn do zahrady. Poddaný se ani neomluvil za svůj čin ani nelitoval toho co udělal i když dal jen na názor místního retarda "spoiler" místní retard - bastard "konec spoileru", místo toho, kdžy si kluci hráli na zahradě s nožema je neustále popichoval že stále jeden z nich podvácí a provokoval, ovšem už nepočítal s tím, že se celá situace vlivem jeho hloupého chování otočí proti němu. Vypravěč několikrát lživě zdůrazňuje že tato skupinka tlačila na onného poddaného, ale rytíř spravedlivý a nestraný, sice ví, že skupinka není svatá, ale také ví, že jednoho z nich šikanuje poddaný, který na to bohužel dojel a byl a stále je veřejně lynčován.
Dobře už mě to nebaví psát, napíšu to normálně rozumně

Nardy píše:Stojí si za ním? Spíš bych řekl, že jsou tebou zmanipulováni, protože ze své zkušenosti vím, kdo ti nejde na ruku jde automaticky dolů a má tu o peklo postaráno. To že to nikomu neposíláš nebo se o tom s nikým nebavíš, to si ani nemusel psát páč vím, že je to lež, dělal si to i jako hlsa a děláš to do teď. Nevidí, on snad ví kolik denně sedím u gs, co dělám na víc, nebo jaké problémy řeším na serveru? A pak jen přijde a napíše jednu větu která má sotva hlavu a patu s tím, že je někdo blbý admin, zajímavý přístup. Ty vůbec nevíš jaký já jsem, tak vůbec na můj život nenarážej
Ano, já běžně manipuluji lidi, mám jakési zvláštní schopnosti, které jsem objevil už v ranném věku, když ty jsi ještě tahal kačera, ta schopnost se jmenuje Hypnóza. Ne prosimtě, máš své zkušenosti, to je sice fajn, ale nemůžeš srovnávat to, že má někdo názor jako já s tím, že tebe nebo někoho zjebu za to, že nedělá to co má, to trochu pleteš hrušky z hovnama a hovna s kečupem. Nikdy jsem nikoho nezrušil bez důvodu, který bych neměl jakkoliv podložen, jestli tomu ty říkáš postarat se někomu o peklo, poslat ho dolů, tak ano dělal jsme to, ale pokud to myslíš jakkoliv jinak protože tvá hlavička hloupá nevyspělá je nevyspytatelná a člověk nikdy neví co si má myslet tak to musím popřít, pokud tvrdíš opak, mile rád budu, když mi zde pošleš jakýkoliv důkaz o svém tvrzení, rád se dodatečně vyspovídám z toho, že jsme někomu něco bez zjevného důvodu a důkazu ukřivdil. Ano on nevidí, kolik tu prosedíš, kolikrát nic uděláš navíc to neví, ale my jsme mluvily o celkovém chodu GS, o kterém ty víš holou prdel a Un1ty je 17,6x lépe zasvěcený než ty, nechápu proč jsi najednou začal vyprávět pohádku jinou, vlastně chápu, ale kdybych to řekl, mohla by si to ta tvoje makovička přebrat jako že tě urážím a to určitě nechci, přece bych neurážel zvířátka, to se nehodí. (a ano opravdu mi přijdeš jako šimpanz) Jeho věty nemají hlavu a patu, utvořil zde několik souvětí, které se skládají z vět hlavních a vedlejších, a dávají větší význam než tvoje vymyšlené bláboly na kompromitaci mé osoby. Zajímavý přístup

Nardy píše:Vzpomeneš si na minulou soutěž Sport kvíz, kde se napojilo cca 15- 20 lidí a postl si tam video a bylo ti hrozně do smíchu, tak prosím nelži. Jinak s kým se bavíš, hraješ a řešíš mi je zcela jedno, nepodstatné řešit. Ano ponižuješ pokud ti přijde normální, že ty a tvoje skupina arogantně provokujete admina a pak ho ještě natočíte a dá te na yt, tak ano říká se tomu ponižování. A jak jsem psal, pokud měl nějaké nařízení od vyšších adminů a nerespektoval ho, tak někdo z toho bude muset vyvodit důsledky.
Začínalo v roomce 21 lidí ale zhruba v čtvrtině soutěže už nás bylo jen 13, kdy přišla řeč na šulina z podhradí, totiž pardon, ještě mi některé přezdívky uvízli v hlavě z pohádka, takže znovu.
Začínalo v roomce 21 lidí ale zhruba v čtvrtině soutěže už nás bylo jen 13, když přišla řeč na Killermacku, ano bavili jsme se tam, na relativně normální úrovni, vzhledem k tomu, že i když byli přítomní vyšší, tak nezasáhli a dokonce nenapsali žádné upozornění. Tudíž vše probíhalo jak má. Z jedním z hráčů jsme se na toto téma začal bavit detailněji, byl zvědavý a já jsem upřímný a kdžy se mě někdo na něco zeptá, tak mu odpovím, bohužel i když nevím zdali je bohužel dobře použité v této větě, protože mě je to vlastně jedno, i když jsme to neudělal schválně. To je šumák, bohužel jsem měl otevřených několik oken chatových a zároveň jsem soutěžil a neustále jsme překlikával okna. Omylem jsem zprávu která obsahoval i toto video odeslal mezi 13 lidí. Okamžitě přišla má omluva, ale taky desítky dotazů k informacím, na které jsem již neodpovídal a dál se věnoval více soutěžení než lidem v roomce. Po spackané soutěži jsme is vzal organizátory stranou, i když mě celou soutěž srali, šíleně mě vytáčeli, tak jsme jim v klidu rozdal rady, řekl co bylo špatně, co dobře, comají zlepšit a co upravit, vše jsme řekl v klidu, to jendoznačně poukazuje na to, jak posílám dolů lidi co mi nesedí.
Nardy píše:Jinak zklamu tě v právu a veřejné správě se pohybuji téměř denně tak mi tu prosím nedávej přednášku o zákonech, které sis našel na googlu, vím moc dobře o čem pojednává. Tady to spíš bylo myšleno na to, že ses taky cítil dotčený, ale když to děláte vy v podobném znění tak je to v pořádku.
Vzhledem k tomu, že se v tomto orientuješ jak říkáš tak by jsi to měl pochopit a ne tady mluvit hovna, ale já zapoměl, to hovno je už tvým denním chlebem. Ano já mám potřebu si tento základní zákon, kterému je věnováno 25% hodin z celkového počtu hodin práva vymýšlet až tak do detailů, že bych nevěděl ani jak se jmenuje a číslo zákona, navíc se v tomto prostředí pohybuji víc než si myslíš a že mi je skara jedno co si myslíš, protože názor někoho jako ty už vůbec neberu v potaz. Já se necítil dotčený, já se cítil, že byly zveřejněny mé osobní údaje, jinak to byla stejná sranda a neděláme nic v podobném znění, nýbrž on sám to udělal

Na závěr bych tě poprosil, aby jsi také na mě nepsal jakékoliv narážky na mou osobu díky.
PS: Teď jsem to srovnal jako to srovnal killermacka a to je dle tvého morálního kodexu v pořádku, začal jsi být k smíchu.

-
KOFOLA - Spamer
• Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4