• Stránka 1 z 1
vip/evip...nick furien..
Nickname na serveru: asp ~ 0p0daLL;
Kde mám VIP: Furien 1
Jak je VIP staré: hodně dlouho
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Před týdnem (zhruba)
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému:Panebože.. Proč vip/evip přes nick? chápu chcete zavést něco nového ale místo chvály tu je jen kritika... :/ no zed' už k věci..
Zavedli jste nový způsob evip/vip nebo co to je.. Jenom že já svůj nick---> 0p0daLL;<--- Používám už pár let jenom že tenhle znak do toho nicku pro vip nejde --->;<---... Bohužel a ani když má člověk svůj klan a chce si ho dát před nick tak taky nejde například tenhle znak --->~<--- a ani tenhle --->-<---.... což mě docela štve a myslím si že i dost jiných hráčů s vip/evip... Prosím vás jestli to nejde udělat jinak než jak jste to zavedli jestli prostě nejde to vip/evip dát zpátky přes id... :/
Kde mám VIP: Furien 1
Jak je VIP staré: hodně dlouho
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Před týdnem (zhruba)
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému:Panebože.. Proč vip/evip přes nick? chápu chcete zavést něco nového ale místo chvály tu je jen kritika... :/ no zed' už k věci..
Zavedli jste nový způsob evip/vip nebo co to je.. Jenom že já svůj nick---> 0p0daLL;<--- Používám už pár let jenom že tenhle znak do toho nicku pro vip nejde --->;<---... Bohužel a ani když má člověk svůj klan a chce si ho dát před nick tak taky nejde například tenhle znak --->~<--- a ani tenhle --->-<---.... což mě docela štve a myslím si že i dost jiných hráčů s vip/evip... Prosím vás jestli to nejde udělat jinak než jak jste to zavedli jestli prostě nejde to vip/evip dát zpátky přes id... :/
Nepiš co nemáš 

-
OpOdaLL - Amatér
vip/evip...nick furien..
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: vip/evip...nick furien..
Ahoj, do tabulky při aktivaci nemužeš bohužel psát mezery a charaktery,
když si ale aktivuješ VIP například na jméno ,,pes", tak aby ti VIP fungovalo, musí tvůj nick obsahovat část, na kterou jsi si VIP dal.
To znamená že pokud si necháš základ ,,pes" tak potom si před nick a za něj, můžeš dát co chceš. Příklad ,,zeleny pes". Nesmíš ale nick rozdělit (zelený pe veliky s)
Pokud sis ale VIP aktivoval na špatný nick, máš ještě dočasnou možnost požádat zdarma o jeho změnění v pravém dolním rohu na stránkách Gamesites.cz (VIP poradna
Pěkný den.
když si ale aktivuješ VIP například na jméno ,,pes", tak aby ti VIP fungovalo, musí tvůj nick obsahovat část, na kterou jsi si VIP dal.
To znamená že pokud si necháš základ ,,pes" tak potom si před nick a za něj, můžeš dát co chceš. Příklad ,,zeleny pes". Nesmíš ale nick rozdělit (zelený pe veliky s)
Pokud sis ale VIP aktivoval na špatný nick, máš ještě dočasnou možnost požádat zdarma o jeho změnění v pravém dolním rohu na stránkách Gamesites.cz (VIP poradna
Pěkný den.
Naposledy upravil AJBublif dne 01 úno 2017, 14:03, celkově upraveno 1
Ex 1.6 Admin (All Servers)
Ex Redaktor
Ex Facebook Správce
Ex Redaktor
Ex Facebook Správce
-
AJBublif - Zkušený
Re: vip/evip...nick furien..
Tak si dej do aktivace jen jméno 0p0daLL, ty divné znaky si tak pak můžeš dát a VIP ti nadále půjde.. to samé, když si potom někdy dáš před nick klan..
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1