[Přijat]Žiadosť o akademika / 420liver

Příspěvekod 420liver » 31 led 2017, 21:06

Nick v hre: 420liver

Nick na fórume: 420liver

Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/id/ajspen/

Vek: 15 rokov

SID: STEAM_0:0:177685145

HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=584

Sekcia na ktorú chcem akademika: JailBreak

Prečo práve ja: No, keby som to osebe bral z tej optimistickejšej stránky, môžem povedať že som zdatný, zručný a schopný človek, ktorý na vašich
JB serveroch hraje už dobrých pár mesiacov a pravidla už celkom ovládam. Viem, na stránkach som pomerne nový, ale každý deň sa snažím získavať nové informácie
a pokúšam sa všetko pochopiť viac. Každý deň otravujem vašich adminov, aby mi pomáhali, zlepšiť sa a raz byť ako oni. Čo si povieme, každý raz začínal..
Na JB, rád pomáham začiatočníkom, a rád pomáham riešiť prípadné konflikty ktoré nastávajú dosť často. Taktiež ma často nazývajú takzvaným "práskačom"
ale ja mám len rád spravodlivosť, a nech má PP ten, kto ho má naozaj mať. Moja aktivita je dosť vysoká, snažím sa komunikovať s hráčmi a adminmi pomaly
vkuse. Na tejto žiadosti žiadam len na určitú dobu akademika, keďže som nedosiahol vekovú hranicu 16 rokov a ešte som pomerne nový na webe, a tomu podobných
veciach. Tak aby som sa zaučil, trošku dostal tú prax do rúk a po čase bol lepší a pripravený na admina.

Niečo o mne: Takže dobrý deň, zdravím všetkých ktorý čítajú tuto žiadosť. Volám sa Oliver, mám 15 rokov a bývam na Slovensku, presnejšie
v meste Spišská Nová Ves (východné Slovensko, blízko Popradu). Chodím na Strednú školu drevárku. Bývam s mojimi 2 sestrami a rodičmi v skromnom byte.
Rád trávim svoj voľný čas na počítači, na ktorom som si zakúpil hru CS:GO a našiel server gamesites.cz, na ktorom som si veľmi
obľúbil hru JailBreak

Moje bany a iné tresty na GS: Dostal som za nadávky, bolo to trošku dávnejšie,ale dostal som to kvoli svojej nedôslednosti, a nekontroloval
som sám seba a čo píšem. Následne som si to moc dobre zapamätal a už sa snažím obmedziť moje nadávanie na serveroch na nulové.

Prípadné poznámky: Chcel by som sa tu len vyjadriť, trocha ohľadom toho môjho banu, čo som dostal. Admini a vyššie postavený ľudia na portále gamesites.cz si určite
vedia zistiť, či mám ešte nejaký ban okrem tohto, ale mne sa bohužiaľ nejde prihlásiť na môj starý účet na banliste, a keď to vyhľadávam všetko mi dáva negatívne.
Tento jeden ban som zistil len podľa toho, že vidím že som zo svojho starého účtu na webe písal, prečo mám tak dlhý ban. A o iných banoch neviem/poprípade si nepamätám.
Čiže, ak by sa niekde našli ešte nejaké bany, o ktorých neviem, ospravedlňujem sa, a dúfam že to bude odpustené. :-)
PS: Na banliste som hľadal aj podľa IP adresy, a dotyčnému adminovi ktorý ma zabanoval sa ešte raz aj takto po dlhej dobe
ospravedlňujem.

Za odpísanie, či prípadné prijatie by som bol veľmi vďačný.
S pozdravom, Oliver.
Pamätaj si jedno, nemôžeš byť dokonalý keď nemáš nepriateľov!
Keď nemáš nepriateľov, ešte vždy to nieje ono.
420liver
Amatér
Amatér

[Přijat]Žiadosť o akademika / 420liver

od Rumcajz » 31 led 2017, 21:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o akademika / 420liver

Příspěvekod TomMyGS » 01 úno 2017, 06:25 VIP

Ahoj Olivere, dohlaš další 2 hráče, kteří porušují pravidla do PP a oni budou zabanování. Až tuto podmínku splníš posuneme se dále. ;)
TomMyGS
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod 420liver » 01 úno 2017, 17:21

Dobrý deň, dovoľujem si oznámiť že som úspešne nahlásil ďalších dvoch hráčov do sekcie PP ktorí boli následne zabanovaní. :-)
420liver
Amatér
Amatér

Příspěvekod TomMyGS » 01 úno 2017, 18:49 VIP

Fajne, fajne. Na serveru jsem s tebou hrál, tam jsi vpohodě. Ovšem dávej si pozor na ostřejší výrazy.

Přijat, kdyby jsi něčemu nerozuměl v administraci, piš mi. Přidej si mě na steamu. ;)

Good luck.
TomMyGS
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: [Přijat]Žiadosť o akademika / 420liver

Příspěvekod 420liver » 01 úno 2017, 19:14

Ďakujem krásne :-) Snáď vás nikoho nesklamem. :roll:
420liver
Amatér
Amatér

Zpět na Přihlášky