Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

Příspěvekod MedovidekPomper » 01 úno 2017, 15:47

Ahoj, rád by jsem požádal o admin práva na Avatar Battle 1.

Nick : Stiletto

Nick na fóre : MedovídekPomper

Vek :20

Steam nick : Stiletto

Steam ID : STEAM_0:0:16814438

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_3087/hlstats.php?mode=playerinfo&player=7469

Nejaké bany alebo prehrešky : Žádně nemám. Měl jsem jeden Permanantní Ban za WH ,ale žádal jsem o UnBan ,pač jsem jim poslal demo že Wh nemam ,ale koukal jsem se bratrovi do PC a viděl jsem hráče :D (jedna lo se o Furien Server ). Takže uznal hl.admin že Wh nemam ,ale ban mi nechali za podvadění .... :D

Niečo o sebe : Zdravím ,jmenuji se Robin ,a je mi 20let. Pocházím z malé vesnice u Loun. Moje hobby jsou ježdění a driftování v autě. Pracuji ted v jedné velké firmě. S adminováním mám velké zkušenosti. A váš Avatar Server je skvěle udělaný mod a vždy se k němu vracím už 3-4 roky :)

Prečo by som chcel na GS adminovať? :CHtěl bych pomoct s dohledem na serveru a hlídat aby se dodržovali pravidla. Často tam jsou porušována. (např. nadávání ,urážení a SV blokuje Nemesis )

Děkuji za přečtení moji žádosti.
MedovidekPomper
Amatér
Amatér

od Rumcajz » 01 úno 2017, 15:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Avatar Battle 1 / Stiletto

Příspěvekod Roxtedy » 01 úno 2017, 19:16 VIP

post730641.html#p730641

Ziadna snaha nieco pre prava urobit, ignoracia mojej podmienky (nahlaseni), ignoracia pravidiel portalu (mesiac od poslednej ziadosti)
Nevidim jeden jediny dovod preco by som mal vyjst tebe v ustrety.

Zamietam.
Roxtedy
Mistr
Mistr

Re: Avatar Battle 1 / Stiletto

Příspěvekod MedovidekPomper » 01 úno 2017, 20:10

Nenahlasoval jsem ,protože ten server je bez problému (blood) ,a v podstatě touto žádosti jsem chtěl "opravit" tu svou starou ze Zobie Blood na Avatar. Samozdrejme furt by platila ta podmínka 10nahlasani ,ale z AV a ne Blood. Tak bych chtěl poprosit jestli by to takto šlo ? :)
MedovidekPomper
Amatér
Amatér

Zpět na Nábory Adminů